...wiejski proboszcz z pretensjami.
[shadow=blue]
Ostatnio lubią układać różne koligacje rodzinne. Najpierw Osa, teraz Halinka
I musieli oczywiście dać wątek "na czasie"- teczki
Och! Jak ja lubiłem ten okresana pisze:Ja pamiętam...Ten psychopata był lekarzem, bo aplikował Krysi jakies środki,a potem poprostu ja wypuścił, pamietam też że był na przepustce z więzienia...Nie pamietam natomiast żeby pobił męża KrysiTkk_Bolly pisze: A pamięta ktoś odcinki ze zmartwychwastałym mężem Krystyny?Wtedy to był mój ulubiony serial.Najpierw Krystynę uznali za niepoczytalną później .Mąz ją porwał , wynajął psychopatę i ją więzili .Później ten psychopata jakoś pobił mężą Krysii i rzucił dgo pod komisariat..itd Ach to były czasy, myśłałam że mu cos wstrzyknął, bo dziwnie się zachowywał, jak złapała go policja
Taki rzekomy [glow=blue]romansik proboszcza [/glow]już był kiedyś, ale okazało się że to sprawka TraczaDamians pisze:Ostatnio lubią układać różne koligacje rodzinne. Najpierw Osa, teraz Halinka, [glow=blue]czekamy już tylko na romans proboszcza sprzed lat [/glow]
![]()
![]()
[/shadow]
Oj tak!Szkoda,że scenarzystą wyczerpały się pomysły.Mareczek pisze:Och! Jak ja lubiłem ten okresana pisze:Ja pamiętam...Ten psychopata był lekarzem, bo aplikował Krysi jakies środki,a potem poprostu ja wypuścił, pamietam też że był na przepustce z więzienia...Nie pamietam natomiast żeby pobił męża KrysiTkk_Bolly pisze: A pamięta ktoś odcinki ze zmartwychwastałym mężem Krystyny?Wtedy to był mój ulubiony serial.Najpierw Krystynę uznali za niepoczytalną później .Mąz ją porwał , wynajął psychopatę i ją więzili .Później ten psychopata jakoś pobił mężą Krysii i rzucił dgo pod komisariat..itd Ach to były czasy, myśłałam że mu cos wstrzyknął, bo dziwnie się zachowywał, jak złapała go policja
Ten psychopata pracował też w ośrodku,i próbował uwieść pielęgniarkę Renatę i jak pamiętam to otruł Borosiukową, a jak jej stan się poprawił to odłączył ją od aparatury. To było takie ciekawe
Nie mówił,ale posługiwał sie alfabetem morsa,specjalne urządzenie do porozumiewania się dostał od dr Blumentala i słysząc plany Tracza w ten sposób poinformował wszystkich o jego zamiarachTkk_Bolly pisze: Jeszcze pamiętam akcje z Andżeliką(dawną aktorskę) , że jej ojciec jakoś niby znał tajemnice Tracza , ale chyba nie mógł mówić.I Tracz chciał się go pozbyć i postawił Andżelice ultimanum albo on albo ojciec .W sumie nie wiem dlaczego, skoro i tak ten ojciec chyba nie mógł nic nikomu powiedziećAle to było ciekawe. .
On byl kiedyś zlodziejem aut to zn.jeździł do Niemiec i przywozil kradzione auta czy coś takiego.Siedzial za to w pace a teraz jest na przepustce i odezwali sie do niego starzy kumple z więzienia ,ktorzy chcą aby on dalej kradł auta.Ten chłopak czyli Kacper nie chce już tego robić bo ma dziewczynę Wiki no i ogólnie chce wyjść na prostą.Mów mi Kasia =D pisze:Z plebanią to ja nie na czasie jestem ;d ale dzisiaj oglądałam,Ej o co łazi z tym... chłopemco dziś go do bagażnika wpieprzyli i w las go wywieźli ;p ?
Kacper to Manuel?Abec pisze:Natomiast Kacper to Manuel znany z serii reklam margaryny
Kacpra możemy też "podziwiać" w serialu "Pierwsza Miłość" jako gangsteraAbec pisze:Natomiast Kacper to Manuel znany z serii reklam margaryny ;)Kacper to Manuel?![]()
Nie udało jej się, próbowała, ale w końcu zrozumiała że źle postępujeTiril pisze: A co się stało z tą czarnowłosą dziewczyną która miała uwieść jednego z tych księży czy wikarych na zlecenie Tracza? Ja generalnie nie oglądam tego serialu, zdarzy mi się to raz na 3 miesiące i dlatego jestem taka opoźniona i niezorientowana