Jerycho (Jericho)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Abec

Post autor: Abec »

Maile z TVP też podpisuje konkretna osoba (Beata Rudaś). Trochę odeszliśmy od tematu ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Czytałem, że druga częśc sezonu będzie od kwietnia do czerwca ale to nie potwierdzona też informacja...
A ja napisałem kiedyś e-maila do serialu Samo Życie o losy jednej z głównej bohaterki i mi odpisali i zarzucili spoilery tylko ogólnikowe .Ciekawe kto mi odpisał ::jezyk::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Abec

Jak już poinformował Tkk w sb, serial wrócił na AXN, nowe odcinki pierwszego sezonu lecą w poniedziałki o 20.05, powtórki tego samego (dla czepialskich - następnego ;)) dnia ok. północy ;)

[ Dodano: 2007-04-17, 23:06 ]
Jak informuje scifi.com serial prawie na pewno doczeka się na jesieni drugiego sezonu, trafi wtedy jednak do nowego okienka emisji, bo obecna konkurencja z American Idol jest zabujcza ;) Mimo to na razie raitingi nie są złe, ostatnio wyprzedził on Til Death
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Tkk_Bolly

I bardzo dobrze, wszystkie seriale , które oglądam dostały kolejny sezon :D A na Jericho 9 mln to i tak dużo skoro America Idol ma 26 :shock: i finał zdaje się 6-edycji oglądało 34 mln widzów co dało dokładnie miejsce 3 wśród najlepiej ogladanych programów zechczasów, więc nie jest źle ::rad::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Po tej przerwie oglądam już jakoś bez tego fajnego "nerwa"...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
compek

Post autor: compek »

Chodzi o przerwę na AXN czy CBS?
Ja oglądam na bieżąco, z Internetu, i twoje stwierdzenie w tym przypadku jest jak najbardziej trafne.
Tkk_Bolly

Compek , a nie podobał ci się 15 odcinek ,przecież bił wszystkie inne na głowe , dopiero od 16. serial się zepsuł niestety .W CBS i AXN były takie same przerwy przecież po 11 odcinku.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Tkk_Bolly pisze:I bardzo dobrze, wszystkie seriale , które oglądam dostały kolejny sezon :D A na Jericho 9 mln to i tak dużo skoro America Idol ma 26 :shock: i finał zdaje się 6-edycji oglądało 34 mln widzów co dało dokładnie miejsce 3 wśród najlepiej ogladanych programów zechczasów, więc nie jest źle ::rad::
Szkoda, że jednak nie będzie tego 2 sezonu :zmiesz:: bo serial zaczyna mi się coraz bardziej podobać. Obecnie jestem coś koło 10 odcinka, ale już mam ściągnęty cały sezon. Tyle wątków mogło doczekać się kontynuacji. Ech... ::kwasny::

A skończyło się chociaż tak, że można to ewentualnie uznać za koniec serialu czy tak nijak :?: (bez spoilerów proszę ::jezyk:: )
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Oleg pisze:
Tkk_Bolly pisze:I bardzo dobrze, wszystkie seriale , które oglądam dostały kolejny sezon :D A na Jericho 9 mln to i tak dużo skoro America Idol ma 26 :shock: i finał zdaje się 6-edycji oglądało 34 mln widzów co dało dokładnie miejsce 3 wśród najlepiej ogladanych programów zechczasów, więc nie jest źle ::rad::
Szkoda, że jednak nie będzie tego 2 sezonu :zmiesz:: bo serial zaczyna mi się coraz bardziej podobać. Obecnie jestem coś koło 10 odcinka, ale już mam ściągnęty cały sezon. Tyle wątków mogło doczekać się kontynuacji. Ech... ::kwasny::

A skończyło się chociaż tak, że można to ewentualnie uznać za koniec serialu czy tak nijak :?: (bez spoilerów proszę ::jezyk:: )
No wlasnie nie, wszystkie watki zostaly otwarte... Tragiczne zakonczenie pod tym wzgledem!
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

To lipa :zmiesz:: Nienawidzę takiego czegoś ::ysz:: Tym bardziej, że serial coraz bardziej się mi podoba :serce: Dziś dobrnąłem do połowy odcinka 11, ale i tak najbardziej mnie zaszokował koniec 10 - śmierć Gracie :shock: Hehe, a niezłe było jak Bonnie nakryła swojego brata w łóżku z tą inspektorką ::loll:: A poza trym to kibicuję parze Emily-Jake, tzn. jeszcze nie parze, ale na pewno to przede mną (chyba :roll: ) ::rad::
Abec

A jednak będzie zakończenie. Po decyzji o likwidacji serialu było naprawdę dużo maili do stacji, a nawet ponoć normalne listy (!), więc decydenci poszli na kompromis, i dadzą serialowi zakończenie. Możliwe, że oprócz odcinków pojawią się także książki i komiksy kontynuujące historię miasteczka. Z oficjalnym oświadczeniem prezesa CBS Niny Tassler możecie się zapoznać na forum serialu.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Uhuhu ::rad:: To fajnie :mrgreen:
A wiadomo kiedy to będzie lub w jakiej formie :?: Tzn. ileś tam odcinków czy jeden dłuższy :?: :roll:
Abec

Wiadomo, że będzie ;) Gdyby chcieli po prostu zaznaczyć, że nie olewają fanów, to nie zaznaczaliby, że nie będzie drugiego sezonu. A tak chyba chcą być w porządku, "jasno mówimy, że będzie jeden sezon serialu, ale też zakończenie". A ponadto to nic nie wiadomo ;)

PS: ten link który podałem nie działa zazwyczaj za pierwszym razem, automatycznie przekierowywuje na główną stronę forum. Trzeba wywołać link po raz drugi (nie poprzez odświeżenie, tylko normalne otworzenie strony) i wtedy pokazuje się oświadczenie pani Niny.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Tydzień temu AXN puśicło po raz kolejny ten sam odcinek. Wczoraj nie tłumaczyli i choć na początku byłam zła, to szybko zachciałam, żeby tak było zawsze! :serce: :serce: :serce:
Jaką piękną muzykę ma Jericho, lektorzy wszystko psują!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
compek

Post autor: compek »

Ja słyszałem, że jak CBS nie będzie chciało kontynuować serialu to kilka innych stacji chce to zrobić.

Nic nie kosztuje, a może dużo pomóc:
http://www.petitiononline.com/09272006/petition.html
http://www.cbs.com/info/user_services/f ... form.shtml
ODPOWIEDZ