Jerycho (Jericho)
Maile z TVP też podpisuje konkretna osoba (Beata Rudaś). Trochę odeszliśmy od tematu 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Czytałem, że druga częśc sezonu będzie od kwietnia do czerwca ale to nie potwierdzona też informacja...
A ja napisałem kiedyś e-maila do serialu Samo Życie o losy jednej z głównej bohaterki i mi odpisali i zarzucili spoilery tylko ogólnikowe .Ciekawe kto mi odpisał
A ja napisałem kiedyś e-maila do serialu Samo Życie o losy jednej z głównej bohaterki i mi odpisali i zarzucili spoilery tylko ogólnikowe .Ciekawe kto mi odpisał
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Jak już poinformował Tkk w sb, serial wrócił na AXN, nowe odcinki pierwszego sezonu lecą w poniedziałki o 20.05, powtórki tego samego (dla czepialskich - następnego
) dnia ok. północy
[ Dodano: 2007-04-17, 23:06 ]
Jak informuje scifi.com serial prawie na pewno doczeka się na jesieni drugiego sezonu, trafi wtedy jednak do nowego okienka emisji, bo obecna konkurencja z American Idol jest zabujcza
Mimo to na razie raitingi nie są złe, ostatnio wyprzedził on Til Death
[ Dodano: 2007-04-17, 23:06 ]
Jak informuje scifi.com serial prawie na pewno doczeka się na jesieni drugiego sezonu, trafi wtedy jednak do nowego okienka emisji, bo obecna konkurencja z American Idol jest zabujcza
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
I bardzo dobrze, wszystkie seriale , które oglądam dostały kolejny sezon
A na Jericho 9 mln to i tak dużo skoro America Idol ma 26
i finał zdaje się 6-edycji oglądało 34 mln widzów co dało dokładnie miejsce 3 wśród najlepiej ogladanych programów zechczasów, więc nie jest źle 
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
-
compek
Szkoda, że jednak nie będzie tego 2 sezonuTkk_Bolly pisze:I bardzo dobrze, wszystkie seriale , które oglądam dostały kolejny sezonA na Jericho 9 mln to i tak dużo skoro America Idol ma 26
i finał zdaje się 6-edycji oglądało 34 mln widzów co dało dokładnie miejsce 3 wśród najlepiej ogladanych programów zechczasów, więc nie jest źle
A skończyło się chociaż tak, że można to ewentualnie uznać za koniec serialu czy tak nijak
- Liason-fanka
No wlasnie nie, wszystkie watki zostaly otwarte... Tragiczne zakonczenie pod tym wzgledem!Oleg pisze:Szkoda, że jednak nie będzie tego 2 sezonuTkk_Bolly pisze:I bardzo dobrze, wszystkie seriale , które oglądam dostały kolejny sezonA na Jericho 9 mln to i tak dużo skoro America Idol ma 26
bo serial zaczyna mi się coraz bardziej podobać. Obecnie jestem coś koło 10 odcinka, ale już mam ściągnęty cały sezon. Tyle wątków mogło doczekać się kontynuacji. Ech...
A skończyło się chociaż tak, że można to ewentualnie uznać za koniec serialu czy tak nijak(bez spoilerów proszę
)
To lipa
Nienawidzę takiego czegoś
Tym bardziej, że serial coraz bardziej się mi podoba
Dziś dobrnąłem do połowy odcinka 11, ale i tak najbardziej mnie zaszokował koniec 10 - śmierć Gracie
Hehe, a niezłe było jak Bonnie nakryła swojego brata w łóżku z tą inspektorką
A poza trym to kibicuję parze Emily-Jake, tzn. jeszcze nie parze, ale na pewno to przede mną (chyba
) 
A jednak będzie zakończenie. Po decyzji o likwidacji serialu było naprawdę dużo maili do stacji, a nawet ponoć normalne listy (!), więc decydenci poszli na kompromis, i dadzą serialowi zakończenie. Możliwe, że oprócz odcinków pojawią się także książki i komiksy kontynuujące historię miasteczka. Z oficjalnym oświadczeniem prezesa CBS Niny Tassler możecie się zapoznać na forum serialu.
Wiadomo, że będzie
Gdyby chcieli po prostu zaznaczyć, że nie olewają fanów, to nie zaznaczaliby, że nie będzie drugiego sezonu. A tak chyba chcą być w porządku, "jasno mówimy, że będzie jeden sezon serialu, ale też zakończenie". A ponadto to nic nie wiadomo 
PS: ten link który podałem nie działa zazwyczaj za pierwszym razem, automatycznie przekierowywuje na główną stronę forum. Trzeba wywołać link po raz drugi (nie poprzez odświeżenie, tylko normalne otworzenie strony) i wtedy pokazuje się oświadczenie pani Niny.
PS: ten link który podałem nie działa zazwyczaj za pierwszym razem, automatycznie przekierowywuje na główną stronę forum. Trzeba wywołać link po raz drugi (nie poprzez odświeżenie, tylko normalne otworzenie strony) i wtedy pokazuje się oświadczenie pani Niny.
-
compek
Ja słyszałem, że jak CBS nie będzie chciało kontynuować serialu to kilka innych stacji chce to zrobić.
Nic nie kosztuje, a może dużo pomóc:
http://www.petitiononline.com/09272006/petition.html
http://www.cbs.com/info/user_services/f ... form.shtml
Nic nie kosztuje, a może dużo pomóc:
http://www.petitiononline.com/09272006/petition.html
http://www.cbs.com/info/user_services/f ... form.shtml