Tak, to właśnie te czasy. Holly była jego znajomą z pracy bo dla niego pracowała. Pomagała mu m.in. przy produkcji filmu i przy zorganizowaniu przyjęcia z okazji zakończenia nagrywania filmu.SallyFan pisze:Kim była Holly? To jakaś osoba z czasów Pierce'a![]()
Przeszłość
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Już w domu...B@r pisze: Raz chyba nawet zajmowała się dziećmi Taylor!! Catherine została w domu.
Podobały i mi się dzisiejsze wspomnienia Sally
Saul był bardzo fajnym człowiekiem, szkoda, że aktor zmarł i tym samym postać. Właśnie przypomniała mi się scena z jego pogrzebu, mały CJ był tam taki pulchniutki
- Dragon_Scale
-
Gabra-Sheila
- Adex-fan Brooke
Absolutnie nie! Kristen była żoną Clarke'a co niekoniecznie widziało się jej rodzinie (kiedyś nawet Stephanie miała chętkę na Clarke'aMareczek pisze:Chyba dlatego, że weszła w konflikt z rodziną z powodu jej małżeństwa z Clarkiem.... Ale nie jestem pewien
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie pamiętam Kristen w ciemnych włosach. A szkoda. Pamiętam, że z jej powodu znienawidziłam Clarcka, tak nie chciałam, by byli małżeństwem. Kristen jakoś jawiła mi się jako wcielenie dobra, nie zasługujące na nieszczęście. Zaraz sprawdzę na you tube jak wyglądała w piątek 
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Ma ktos filmik z tych wspomnień?Dragon_Scale pisze:Zgadzam sięDzisiejsze wspomnienia Sally były najfajnieszą częścią całości.Jak zobaczyłem sceny triumfu Clarka i Sally (była taka seksowna w początkach serialu
) no i Saula z Darlą to aż mi się tak przyjemnie zrobiło.Swoją droga Saul jest ulubioną postacią mojej babci i jedną z moich ulubionych
MUNDO LATINO ES MI DESTINO
- Adex-fan Brooke
Do jakich odcinków chcielibyście wrócić gdyby Tvp1 zaproponowała gratisowe powtórki?
(poza tymi których nie było u nas), chcielibyście jakąś historię prześledzić jeszcze raz? Ja bym chciał tę z fałszywą Angelą -ona i Brooke wciągneły mnie w ten serial 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Od momentu pojawienia się Sheili 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Dragon_Scale