Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

SallyFan pisze:Kim była Holly? To jakaś osoba z czasów Pierce'a :mrgreen: ::jezyk::
Tak, to właśnie te czasy. Holly była jego znajomą z pracy bo dla niego pracowała. Pomagała mu m.in. przy produkcji filmu i przy zorganizowaniu przyjęcia z okazji zakończenia nagrywania filmu. :D Raz chyba nawet zajmowała się dziećmi Taylor!! Catherine została w domu. ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

B@r pisze: Raz chyba nawet zajmowała się dziećmi Taylor!! Catherine została w domu. ::rad::
Już w domu... ::jezyk:: Pewnie poszła do jakiegoś klubu nocnego lub na randkę, a Taylorce wcisnęła kit ::jezyk:: - żart ::jezyk:: ::rad::

Podobały i mi się dzisiejsze wspomnienia Sally :serce: Zwłaszcza na początku, kiedy stukała się z Clarkiem kieliszkiem - do tego w zwolnieniu - i przypominała sobie sceny z firmy. ::rad::
Saul był bardzo fajnym człowiekiem, szkoda, że aktor zmarł i tym samym postać. Właśnie przypomniała mi się scena z jego pogrzebu, mały CJ był tam taki pulchniutki ::jezyk:: Pamiętam, jak wygłaszał przemówienie porzegnalne... :cry: :( ::jezyk::
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Zgadzam się ::ok:: Dzisiejsze wspomnienia Sally były najfajnieszą częścią całości.Jak zobaczyłem sceny triumfu Clarka i Sally (była taka seksowna w początkach serialu :D ) no i Saula z Darlą to aż mi się tak przyjemnie zrobiło.Swoją droga Saul jest ulubioną postacią mojej babci i jedną z moich ulubionych :)
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A jakie włosy miała!(Sally)Cudne ::ok:: och oby czasy świetności powróciły.
Team Hunter:)A jak!
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Świetne te wspomnienia były :wink: Super Sally miala fryzurkę i Macy, Clarke taki młody :mrgreen: Darla wyglądała jak dziecko w niektórych ujęciach :D
Awatar użytkownika
Damians

Czy może mi ktoś przypomnieć w jakich okolicznościach Kristen kilka lat temu opuściła L.A. :?:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Chyba dlatego, że weszła w konflikt z rodziną z powodu jej małżeństwa z Clarkiem.... Ale nie jestem pewien :nie:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mareczek pisze:Chyba dlatego, że weszła w konflikt z rodziną z powodu jej małżeństwa z Clarkiem.... Ale nie jestem pewien :nie:
Absolutnie nie! Kristen była żoną Clarke'a co niekoniecznie widziało się jej rodzinie (kiedyś nawet Stephanie miała chętkę na Clarke'a ::kwasny:: ), ale Clarke ją zdradził z jej przyjaciółką Margo, która zaszła w ciążę i urodziła Marka, Kristen rozstała się z Clarke'm i ponownie uwiodła ją jakaś dawna miłośc fotograf Spectry Micke Savage, jednak jeszcze się miotała między nim a Clarke'm ale wyjechała z nim do Nowego Jorku, potem była sama raz czy dwa w Los Angeles m.in. na zaręczynach i ślubie Ridge'a i Brooke, jakiś czas miała włosy na ciemne przefarbowane, w sumie to tyle, można jeszcze dodac że kiedyś wystąpiła na pokazie w sukni ślubnej. Ona tez jest projektantką, tylko Thorne nie jest z dzieci Stephanie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nie pamiętam Kristen w ciemnych włosach. A szkoda. Pamiętam, że z jej powodu znienawidziłam Clarcka, tak nie chciałam, by byli małżeństwem. Kristen jakoś jawiła mi się jako wcielenie dobra, nie zasługujące na nieszczęście. Zaraz sprawdzę na you tube jak wyglądała w piątek :D
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Baritza

Post autor: Baritza »

Dragon_Scale pisze:Zgadzam się ::ok:: Dzisiejsze wspomnienia Sally były najfajnieszą częścią całości.Jak zobaczyłem sceny triumfu Clarka i Sally (była taka seksowna w początkach serialu :D ) no i Saula z Darlą to aż mi się tak przyjemnie zrobiło.Swoją droga Saul jest ulubioną postacią mojej babci i jedną z moich ulubionych :)
Ma ktos filmik z tych wspomnień?
MUNDO LATINO ES MI DESTINO
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Do jakich odcinków chcielibyście wrócić gdyby Tvp1 zaproponowała gratisowe powtórki? ::jezyk:: (poza tymi których nie było u nas), chcielibyście jakąś historię prześledzić jeszcze raz? Ja bym chciał tę z fałszywą Angelą -ona i Brooke wciągneły mnie w ten serial :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Obejrzałbym sobie odcinki z bezdomną Stefą, chorą na umyśle Brooke i Taylor w Maroko ::rad:: :serce: Te wszystkie odcinki pamiętam bardzo słabo, dosłownie pamiętam tylko takie malutkie scenki, ale dobre i to ::rad::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ja chciałabym powtórkę historii Angeli
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Od momentu pojawienia się Sheili :serce:
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Ja bym chciał zobaczyć pierwsze małżeństwo Macy , wszystkie sceny z Lauren no i z Sheilą oczywiście... :D Swoją drogą , to od czego Brooke wtedy tak zwariowała i uciekła na tą wyspę?
ODPOWIEDZ