Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Wspomnienia Sally były cudowne :cry: Amber znowu zataja fakty przet Rickiem :roll: a pomyśleć, że kiedyś ją lubiłem.......
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Te wspomnienia były cudowne. Fajnie, że po drugim odcinku dali co będzie w następnym.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Na miejscu Erica rozszarpałambym Deacona :twisted: :P
Dzisiaj padły z ust Sally świetne słowa.Mam je w podpisie ::rad:: :mrgreen:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

GL forever pisze:Wspomnienia Sally były cudowne :cry: Amber znowu zataja fakty przet Rickiem :roll: a pomyśleć, że kiedyś ją lubiłem.......
A co takiego zataiła??Że Deacon trzymał ją za rękę :roll: ::ysz:: Czy że ma taki sam tatuaż?? ::ysz:: Czy to takie ważne :roll: ...Bez przesady..

Tego samego dziadka wchodzącego do Spectry pokazują juz od dłuższego czasu ::krzyw::

Deacon świetnie załatwił Forresterów :zeby: Dawno tak mi się smiać nie chciało jak dziś, to jego opanowanie i w ogóle ::cojest:: Chociaż kiedy Eryk miał łzy w oczach to ja równiez lekko się wzruszyłam :P
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Fajny podpis. Mi, aż się serce krajało gdy Sally mówiła o domu mody Spectra w czasie przeszłym.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Wspomnienia były najlepsze :serce: . I Saul i jakiś straaaszie młody Clarck, Macy, Saul...
I nawet przystojny ten nowy ktoś. Mam gotowy scenariusz - będzie of course projektantem Spectry, ale poderwie Bridget. Eric będzie miał zagwostkę który z partnerów córki jest gorszy :wink:
Ana, też nie uważam sprawy tatuażu za wielce istotną, jednak to Amber nadaje jej dziwnie dużą rangę i dlatego może być kłopot...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Szogunko, fajnie masz, że nie znasz spoilerów, możesz sobie tylko myśleć co się może stać, a później, w najbardziej nieoczekiwanym momencie - niespodzianka, wszystko potoczyło się inaczej ::rad:: ::jezyk:: Przyznam, ze trochę Ci zazdroszczę...
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Misia pisze:Na miejscu Erica rozszarpałambym Deacona :twisted: :P
Dzisiaj padły z ust Sally świetne słowa.Mam je w podpisie ::rad:: :mrgreen:
Nie ogladalam dzisiejszych odcinkow, ale tekst jest boski :D
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

GL forever pisze: Jak pokazano view firmy Spectry to był taki dziadek wchodzący po schodkach...
Ten dziadzio zawsze wchodzi po tych schodach jak pokazują siedzibę SF.

Eric jest taki agresywny! Na każdego tylko leci z pięściami! Bosz, człowieku opanuj się trochę! ::kwasny::
Sally chyba nie zmaknie firmy tak szybko jak to zapowiedała bo pojawi się jakiś Antony. Pewnie kolejny sławny projektant mody... ::kwasny::

[ Dodano: 2007-05-29, 18:57 ]
May pisze:Jak miło było zobaczyć Macy :serce: :serce: :serce: !
Szkoda że już jej nie ma. :( To nie ona powinna była zginąć. Brakuje jej w serialu. :(
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Laison, skoro nie oglądałaś to prosze bardzo. I dla wszystkich, którzy dziś nie oglądali.

Odcinek3343

Sally mówi Clarkowi, że dom mody Spectra jest na skraju upadłości i terag, gdy nie ma już Macy, nie ma zadnego sensu go ratować. Porucznik Baker powiedział Erykowi, że nie można wszcząć poszukiwań, bo Bridget jest dorosła. Później zadzwonił telefon i ktoś powiedział, że jakaś parka podobna do Deacona i Bridget weszła właśnie do jaskini.
Bridget powiedziała DEao\conowi, że nie tak wyobrażała sobie noc po ślubną. Spędzili ją w samochodzi przy autostradzie. Do niczego nie doszło.
Deacon mówił do Bridget, że już się bał, gdy ksiaz zapytał ja czy chce za niego wyjść i tak się zawahała. ( Pokazał przy tym śmieszną minę, jakby parodiował MNS hihi)
Potem Bridget poszła się odśiwezyc i Deacon pomyślał sobie, czy tam powiedział do siebie: Dziś wieczorem wrócisz do domu i Amber też!
Potem zadzwonił do Amber i powiedział, że ostatniej nocy coś zrobił i ona się o tym, nie długo doiwe i będzie musiała powziąć postanowienie.
Potem Amber powiedziała do Ricka, że Bridget może być w niebezpieczeństwie, ale ten w to nie wierzy.
Potem zadzwonił Deacona telefon i głos w słuchawce ( był to facet stający zawsze przy drzwiach ) poinformował go, że jakaś grupa ludzi chce wejść do niego na górę. Deacon powiedział, aby ich wpuścił. Potem dodał do siebie: Ja tez na was czekam, czy coś w tym stylu.
Oczywiscie gdy cała Familia weszła do środka rozgorzała awantura. Erick i Thorne krzyczeli, że Bridget ma isc do domu. Brooke to już nawet płakała. Gdy Erick chciał siłą zabrać Bridget, Deacon krzyknął: Łapy precz od mojej żony!!

Odcinek 3344

Sally rozmawia z Clarkiem. Sally jest już całkowicie zdołowana. Mówi, że nigdy z Forresterami nie wygra. Po chwili wyjmuję butelkę jakiegoś alkoholu i zaczynają z Clarkiem pić. Stukają się kieliszkami i pojawiają się sceny, wspomnienia Sally z lat młodości. Pokazany był jakiś pokaz mody. Młoda Macy, Saul, Clarke i oczywiście Sally zostali pokazani. Sally jaką szopę miała na głowie:):)
Rick idzie pływac z mały Erykiem. Prosi Amber aby zdjęła szlafrok. Ta mówi, że poleży soie przy basenie i nie będzie pływać. Rick nalega, aby pokazała się w bikini. Amber wtedy mówi, że nie zrobi tego, bo obok siedzi mały Erik. Rick nabiera podejrzeń i pyta się, czy Amber coś ukrywa. Ta mówi, że nie. Zdejmuje szlafrok i po chwili Rick zauważa tatuaż. O dziwo nie mial pretensji. Rozumiał dlaczego Amber to zrobiła. Nawet domyślił się , dlaczego jest tam złamane serce. Spytał się jeszcze, czy Deacon ją do tego namówił. Ta potwierdziła. Ale nie powiedzial już nic o tym, że Deacon ma taki sam. Wspomniała sobie o tym tylko w duchu.
Brooke mówi Bridget, że to małżeństwo zostanie anulowane. Bridget się nie zgadza. Deacon moówi, że nigdy nie odejdzie od Bridget. Wtewdy Erik się na niego rzuca i zaczyna go dusić. Brooke i Thorne go odciągają. Deacon mówi Ericowi, że musi zaakceptowac to małżeństwo.
ERick prosi Brodget, aby mu zaufała i wróciła z nim do domu. Chwila wahania przez Bridget. Odpowiednia muzyczka do sytuacji i koniec odcinka. Na końcu został pokazany zwiastun, co będzie w przyszłych odcinkach. Pokazywali nową postać, neijakiego Antonia Dominigueza.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Dzieki Bartek! Kiedys juz ogladalam te odcinki, ale to bylo daaaawno temu, hehe :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Bartek wielkie dzięki :: bow :: Ja zamiast Mody wybrałem jazde samochodem ( po raz pierwszy od odebrania prawka )
Netri

Post autor: Netri »

Bridget jest strasznie naiwna i moim zdaniem to trochę nie realne żeby w wieku 18 lat wychodzić ze mąż z bojaźni ze rodzice nie pozwolą sie spotykać z kochana osobą. Przecież życie nie kończy sie na jednej osobie. Może mała Bridget to zrobiła bo pierwszy raz sie zakochała i nie przyjmuje do wiadomości ze Deacon może ja skrzywdzić, :| jedynie tak moge ja usprawiedliwic. :|
Każda chwila to szansa by się zmienić
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Bartek wielkie dzięki Ja zamiast Mody wybrałem jazde samochodem ( po raz pierwszy od odebrania prawka )
Oż ty jak mogłeś! :D Nie ma za co! Przy okazji gratuluję zdania egzaminu na prawo jazdy, bo podejrzewam, że to jakoś nie dawno było co?
I na przyszłość pamiętaj, jazdę samochodem mozna przesunąć , a MNS to jedynie powtorka na drugi dzień Cię ratuje :mrgreen: hihi
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Bartek pisze:
Bartek wielkie dzięki Ja zamiast Mody wybrałem jazde samochodem ( po raz pierwszy od odebrania prawka )
Oż ty jak mogłeś! :D Nie ma za co! Przy okazji gratuluję zdania egzaminu na prawo jazdy, bo podejrzewam, że to jakoś nie dawno było co?
I na przyszłość pamiętaj, jazdę samochodem mozna przesunąć , a MNS to jedynie powtorka na drugi dzień Cię ratuje :mrgreen: hihi
Dzięki
Wiem ,wiem teraz także żałuje ( po waszych komentarzach ) ,że nie obejrzałem Mody . Prawo odebrałem w wczoraj ::rad:: :wink:
Jutro natomiast kończe wcześnie ,więc sobie na spokojnie obejrze B&B
Zablokowany