Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Tak,dzisiejsze odcinki były bombowe...szczególnie wspomnienia Sally i Clarka oraz szopka Deacona wobec Bridget.Gratuluję zdania prawka :D
Gośka

Post autor: Gośka »

Ostatnio odcinki strasznie mnie wciągają hehe :D
Co do wątku Brodget i Deacona. to cóż, nie rozumiem dlaczego ta Panna nie widziz, że coś jest w tym związku nie tak. Wszyscy to widzą, nawet na pierwszy rzut oka, tylko ona nie..hmmmmmm, czyżby miłośc mogła ją aż tak zaślepić?

Ta, motyw ze wspomnieniami Sally. Bardzo fajny, naprawdę :) Mam nadzieję, że jej firma się podniesie. Ciekawe co wniesie nowy pracownik wymieniony w końcówce ;)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Bardzo fajne odcinki. :D Jakoś nie wierzę w koniec Spectry. :P Taka baba się nie poddaje. :zeby: Może miała gorsze dni? ::chytry::
Rodzinka Forresterów jakoś niespecjalnie zareagowała na małżeństwo Bridget ::kwasny:: , tylko od razu, że unieważnią. ::krzyw::
Coraz bardziej zaczynam lubić Erica. :serce:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Brawa dla Deacona, chodził chyba na jakieś warsztaty aktorskie, bez mrugnięcia okiem mówi Bridget takie rzeczy!
Bardzo jestem ciekawa tego nowego kogoś:) Ciekawe z kim będzie miał romans (bo z kimś na pewno, prędzej czy później). Kogo obstawiacie? Brooke?Amber?Taylor?Bridget?
A może Sally?Albo Stephanie?:P
Damians pisze:Szogunko, fajnie masz, że nie znasz spoilerów, możesz sobie tylko myśleć co się może stać, a później, w najbardziej nieoczekiwanym momencie - niespodzianka, wszystko potoczyło się inaczej ::rad:: ::jezyk:: Przyznam, ze trochę Ci zazdroszczę...
Ja też ich nie znam , i też muszę przyznać, że to fajne, lubie niespodzianki w MnS:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

On mi pasuje do Taylor lub Bridget, ale Taylor nie zrezygnuje z Ridge'a raczej. ::jezyk::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie poznawałem dzisiaj Sally. Kobieta, która nigdy się nie poddaje, miewa pomysły, tym razem się poddaje i mówi, że zamyka firmę? Rozumiem, że jest rozgoryczona po strace córki, ale nie rozumiem jej postawy, że nie ma dla kogo walczyć o firmę. Jest przecież CJ. On co prawda ma "Insomię|", ale co dwa biznesy to nie jeden. Ciekawe, kim jest ten facet z zapowiedzi.
Eric i Brooke jakoś nie za bardzo przekonali Bridget. Ale ich zmroziło, jak Deacon powiedział, że ona jest jego żoną. Od razu z adwokatem polecieli, no nieźle. ::plask wczolo: Widać, że w Kalifornii pełnoletność usyskuje się po ukończeniu 18 lat, chyba, że to kolejna "wpadka" dla potrzeb serialu.
Amber tak się bała powiedzieć Rick'owi całą prawdę o tatuażu, ale wreszcie się odważyła. Nie było tak strasznie, jak jej się wydawało. No, ale chyba nie powiedziała mężowi wszystkiego.
No i wspomnienia Sally, były dziś boskie, młodzi Darla, Clarke, ona sama i przypomniano nam Saul'a. :serce: :serce: Świetne to było.
Amberanna

Post autor: Amberanna »

Tak, macie rację, wspomnienia Sally były świetne. Mam nadzieję, że ten tajemniczy mężczyzna uratuje jej firmę. Zapowiada sie nowy wątek.

Amber pokazała w końcu tatuaż, choć nie powiedziała Rickowi wszystkiego, ale uważam, że to mało istotne. W końcu Rick ją wtedy rzucił, więc miała prawo zrobić ten tatuaż i wcale nie musi mu się z tego tłumaczyć.

Deacon bez mrugnięcia okiem okłamuje Bridget. Wydaje mi się jednak, że i tak nie osiągnie swojego celu, a ona w końcu zorientuje się co jest grane.
La vita e bella!
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Szkoda mi Sally. Już dawno nie była w takim złym stanie. Całkiem się poddała, a to do niej nie podobne... Piękne wspomnienia!
Where is Taylor? ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Zbiera siły na amory z Ridgem :wink:
Nawiązując do postu Dawidka, też się mocno zdziwiłam, że Sally jakby zapomniała o jeszcze jednym spadkobiercu. Jak Stephanie o swoich córkach... Ale z Sally od kilku odcinków działo się coś dziwnego. Kilka razy miała kryzysy, ale po sekundzie przytomniała i wpadała na setkę rewelacyjnych pomysłów. Mam nadzieję, że tak będzie i tym razem.
Damians, kiedyś czytałam spoilery, ale wyrywkowo i autentycznie cieszę się, że tego już nie robię. Ale Ty też możesz przestać :wink: . Do teo za parę lat pamięć się "wytrze" i możesz się zdziwić jak sprawy się toczą.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Deacon...Ach :serce: Świetny był!! 8) Powinien pracować na Broodwayu ::cojest::
Eric niech 3ma lepiej nerwy na wodzy, bo cokolwiek chce zrobić Deaconowi, Bridget traktuje jako napaść na męża ::jezyk::
Bidulka Sally :( Mam nadzieję, że wyjdzie z dołka :wink:
Awatar użytkownika
Tiril

Wczoraj w porównaniu Brooke z Bridget, ta pierwsza wypadała moim zdaniem dużo korzystniej (mam na myśli wygląd), mimo, że jedna to matka a druga to jej córka ::jezyk::
Sad but true
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Musi wyjść z dołka! Masz racje Brooke lepiej wyglądała od Bridget, ale bardziej podobała mi się na ślubie.
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Czy Foresterowie myśla, że jak rzucą się na Deacona z pięściami albo mu pogrożą to to coś pomoże, że się ich wystraszy i zniknie. ::plask wczolo: Zwłaszcza Eric mnie wkurza wydaje mu się że jest nie wiadomo kim. ::kwasny:: Tylko pogarszają tym sytuację i Bridget ma kolejny dowód, na to że są okropni. Fakt mnie by też krew zalewała jakbym była na ich miejscu, Deaconowi nalezy pogarda za to co zrobił, ale czas już oprzytmonieć moim zdaniem i zacząć działać sprytnie, żeby pokonać Deacona jego własną bronią. Te ich rzucanie na Deacona staje się już irytujące, a co najgorsze nic dobrego nie przynosi wręcz odwrotnie :roll:
Ostatnio zmieniony 2007-05-30, 14:51 przez annnia, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oglądajcie dziś :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Niech Forresterowie pozwolą Bridget zostać z Deaconem, wtedy on zmięknie, bo przecież nie tego oczekuje.
Sad but true
Zablokowany