Najbardziej lubiana i nielubiana postać "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Abec pisze:Niecały rok temu Cosmo w poscie przywitalnym napisał, że lubi Erica, i Szogunka w żartobliwej formie się tym "oburzyła" ;)
Tyle że teraz nie cierpię tego starego piernika. :evil:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Eric I stał się taki upierdliwy. Nawet wnukiem się nie zajmnie, traktuje go jak jakś rzecz-i pomyśleć, że po powrocie do Stefki polubiłem go. Ach ta moja naiwność...
Netri

Post autor: Netri »

jak teraz oglądam to po prostu nie mogę patrzeć na Brook normalnie jej nienawidzę
Każda chwila to szansa by się zmienić
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Primok pisze:
PetroPython pisze:Eric Forrester (chyba dlatego, że się jakoś ożywił, bo przedtem był taki obojętny
Od zawsze bardzo lubiłem tę postać i bardzo się cieszę, że znowu ją trochę ożywili :wink: . Kiedyś Eric miał świetne wątki - związek z Brooke, a później z Sheilą i romans z Lauren - teraz znowu wrócił stary Eric :wink: .
Ja go najbardziej lubię takiego, jaki teraz jest, czyli zawsze pomocny tatuś Bridget. ::rad::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Najbardziej lubię Amber i Sally
Denerwuje mnie Deacon i trochę Bridget
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

A ja mam tak:

1. Rick :serce:
2. Amber :serce:
3. Brooke :serce:
4. Bridget :serce:
5. Stephanie ::rad::
6. Taylor ::rad::
7. Sofia ::rad::
8. Thorne :wink:
9. Ridge :wink:
10. Eric 8)
11. Antonio 8)
12. Darla 8)
13. Clarke 8)
14. Sally 8)
15. CJ :?
16. Deacon :evil:
Wercia_Taylor

Post autor: Wercia_Taylor »

dominik pisze:Eric I stał się taki upierdliwy. Nawet wnukiem się nie zajmnie, traktuje go jak jakś rzecz-i pomyśleć, że po powrocie do Stefki polubiłem go. Ach ta moja naiwność...
Zgadzam sie w całej rozciągłości :wink:
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Wercia, nie chcę Ci dawać ostrzeżenia, więc piszę to tutaj - straj się pisać posty wnoszące coś nowego, a nie "Zgadzam się" ::kwasny:: Jakby każdy tak pisał to aż strach pomyśleć, co by było ::bojesie::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Dam podobny styl, co Ambrozja. Uwaga, moi ulubieńcy i najbardziej znienawidzeni nie są w kolejności. Kolejność jest przemieszana.

1. Rick :wink:

2. Amber :roll:

3. Brooke :evil:

4. Bridget :wink:

5. Stephanie :wink:

6. Taylor :| (xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx)

7. Sofia :wink:

8. Thorne :|

9. Ridge :|

10. Eric :|

11. Antonio :wink:

12. Darla :wink:

13. Clarke :wink:

14. Sally :serce:

15. Deacon :wink:

16. Kristen :|
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez GL Forever, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

A oto moja pierwsza piątka najbardziej lubianych osób:
1.Amber
2.Sally
3.Kristen
4.Sofia
5.Deacon.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Dlaczego w nawiasie obok Taylor są same ixy ? Nie przypominam sobie, żebym je pisał... pisałem coś innego :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A co tam napisałeś? ::chytry::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

GL forever pisze:Dlaczego w nawiasie obok Taylor są same ixy ? Nie przypominam sobie, żebym je pisał... pisałem coś innego :roll:
Nie domyślasz się ::chytry:: :?: Mogę podać punkt regulaminu wraz z ostrzeżonkiem, jak chcesz :zeby:
Konsti

Post autor: Konsti »

Jeszcze niedawno napisałam,ze jedna z moich ulubionych postaci jest Amber...jednak gdy przeczytałam w gazecie..ze Kocha Deacona ,stwierdziłam ze wzięła ślub dla forsy..Rick jest jedynie przyneta do zdobycia niezłego szmalu xD PRECZ Z AMBER !!! Materialistka jeb...:P :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Gazety często piszą bzdury lub tylko fragment czegoś, niespoileruj tutaj tylko oglądaj B&B ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ