Misia pisze:U Jurusia zawsze pięknie się zapowiada a kończysię tak,że wraca z podwiniętym ogonem do 'starej',poczciwej Eli...
No co ty, Jurek chce wrócić do Elki?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Nie. Ale zaczyna mieć problemy z Aliną, nie podoba mu się to ,że ona chce wyjechać do Katowic do pracy, pierwsze kłótnie nie oznaczają też ,że będzie chciał wrócić do Eli, on kocha Alinę i to bardzo!
Oni się tak naprawdę nie kłócą, w życiu nie podnieśli na siebie głosu. Większy problem mają z tym, że wycerpała się jakakolwiek chemia między nimi. Mijają się. Jak obcy ludzie, którzy przypadkiem mieszkają razem, no i czasem ze sobą sypiają.
Chyba ciche dni Aliny i Jurka minęły. Ale sobie dzisiaj mruczeli.
Swoją drogą zastanawiam się czy p. Wysocka (Alina) ma tylko jedną koszulę? W "Samym Życiu" w scenach łóżkowych też zawsze w niej była. Dzisiaj w "Klanie" znowu... Mam na myśli tę oliwkową...
Smutne sceny z Moniką i Danielem w hospicjum...
Córka Jeremiasza chciała naciągnąć Stasię. No i Beata wreszcie posunęła się do przodu w swoich podejrzeniach...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Poza tym rodziny Lubiczów, Chojnickich spotyka nieustające pasmo nieszczęść. Bo jak inaczej nazwać te wszystkie wypadki? Mają ich chyba 4 razy więcej niż normalna przeciętna rodzina.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Bożesz Ty Mój, toż to istne promowanie homoseksualizmu w Klanie
Jacek miał dzisiaj czerwony szlafrok, to jest chyba gorsze od czerwonej torebki Twinkiego
Ale kwiaty po zdradzie. To takie stereotypowe
Szkoda mi Beaty. Naprawdę nie zasłużyła sobie na to wszystko. Coś za dużo ostatnio tych "skoków w bok". Czyżby kolej na wspólnika Jerzego?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Antek raczej odczuwa oziębłość/ zmęczenie seksem, więc skok w bok byłby na pozór dziwny. Chyba, że po prostu będzie szukał urozmaicenia, jak nie przymierzając Rex van der Kampf w pierwszym sezonie DHW