"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Bardzo się cieszę z tej wiadomości :D Zaczyna się prawdziwy wyścig o coraz to nowsze odcinki ::rad:: Czuć, że jesteśmy rozpieszczani :serce: Myslę, że dają taki prezent na wakacje, bo w tym czasie nie ma zbyt wielu premierowych odcinków innych seriali, więc punktem zaczepienia okazała się Moda na sukces :wink: Jak dobrze pójdzie to może jakiś rekordzik oglądalności się nam szykuje ::jezyk::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

:: bow :: :: bow :: Ave TVP1! Powtórki o 5.15! lepiej chyba być nie może! :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Zawsze zostaje obejrzenie MnS na youtubie, gdzie są one dodawane chyba regularnie z tego co mi się wydaje.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Matko Boska Forresterowska ::cojest:: Wielki plus dla TVP :D

Jedyny problem jaki może nas spotkać, to wszelkie wyjazdy, wycieczki itp. Jeżeli ktoś wyjedzie na tydzień, to będzie miał ogromne zaległości, ale miejmy nadzieję, że dobrzy ludzie regularnie będą zamieszczać te odcinki w Necie. I zawsze pozostaje wyjście ostateczne - w wakacje wstać o piątej rano i oglądać losy Forresterów ::jezyk:: :zeby:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Brawa dla tvp za wakacje!!Choc jak nie bedzie mnie i nie bede mogła oglądac to stracę 12 odcinków :zmiesz:: A powtórki o 5 mi nie przeszkadzają ;)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

12 odcinków tygodniowo ::rad:: :zeby: :serce: :: bow :: :mrgreen: :D :lol: Super . TVP1 chyba chcę podgonić inne kraje europejskie .
jahek

Post autor: jahek »

To wspaniała wiadomość :serce: :: bow :: :serce: :: bow :: :serce: Mam nadzieję, że część ekipy TVP1 podobnie jak my jest uzależniona od Mns i nie pozwoli na przerwanie jej transmisji :D :D :D
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Damians pisze:I zawsze pozostaje wyjście ostateczne - w wakacje wstać o piątej rano i oglądać losy Forresterów ::jezyk:: :zeby:
Ja tak będę robił. Cały dzień będe miał wolny a rano będe sobie oglądał MNS. ::jezyk::
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Pamiętam, jak kiedyś MNS w wakacje była o 8.15 To były piękne czasy ::rad:: ::rad:: ::rad:: MNS przy pysznym śniadanku :serce: Nie za wcześnie, po prostu w sam raz było :serce: Gdyby powtórki były o 6.00 to byłoby do zniesienia, ale 5 godzina :ziewam: :ziewam: :ziewam:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Kurcze ale fajnie!!!Jeszcze tylko w niedziele dać Modę i cały tydzień mamy z Modą :serce:
Ach jak cudownie!W sobotę zawsze mi się nudzi bez Mody a tu taka niespodzianka :: bow ::
Team Hunter:)A jak!
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Co do soboty, to ja sam nie wiTak naprawdę najbardziej obawiam się utraty niektórych sobotnich odcinków, dobem. Około 16 zazwyczaj odsypiam tydzień. Ale MnS raczej mi nie pozwoli spać. Obawiam się, że raz czy dwa razy mogę w sobotę stracić MnS. O dni powszednie właściwie się nie obawiam.
Gorzej z tymi powtórkami. W lecie będę mieć więcej wolnego, i przy różnych obiektywnych sytuacjach, po porostu powtórki o sensownej godzinie by mi sie przydały. Po piątej rano, ja śpię, nie ma mowy by tak wcześnie wstawać. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Hura!

Może moje ciągłe e-maile do "ŚŚ" i do TVP coś dały ::rad:: Naprawdę nie mogę zapanować nad radością :mrgreen: :serce: :mrgreen: :serce: Jestem tak zadowolony, że aż przez przypadek wsypałem sobie sól do kawy ::loll:: Brawo TVP :zeby: Byle tak dalej :!: :serce: :!: :serce:
Forrester

Post autor: Forrester »

Niesamowita wiadomość. Miałem kiedyś tam nadzieje, że w soboty wróci jeden odcinek, ale aż dwa... rewelacja po prostu :: bow :: ::rad:: :zeby: 12 odcinków na tydzień, nieźle podgonimy teraz :lol: Te obawy, że niby TVP1 zdejmie "MNS" okazały się na szczęście bezpodstawne :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Wspaniała wiadomość! 12 odcinków to jest coś!
Serdeczne dzieki dla TVP już jutro wyśle podziękowania.
Nobody does it better
Amberanna

Post autor: Amberanna »

Fajnie, że Moda będzie też w soboty. Niestety dla mnie godzina 5:15 to środek nocy. W wakacje w końcu mogę się wyspać. Cóż, będzie trzeba oglądać o 16 - tej, bo o 5 - tej to na pewno nie wstanę. Nie mogli zostawić tak jak jest, albo puszczac powtórkę choćby o 9 - tej?
La vita e bella!
ODPOWIEDZ