"MnS" w Polsce
- PetroPython
Bardzo się cieszę z tej wiadomości
Zaczyna się prawdziwy wyścig o coraz to nowsze odcinki
Czuć, że jesteśmy rozpieszczani
Myslę, że dają taki prezent na wakacje, bo w tym czasie nie ma zbyt wielu premierowych odcinków innych seriali, więc punktem zaczepienia okazała się Moda na sukces
Jak dobrze pójdzie to może jakiś rekordzik oglądalności się nam szykuje 
Matko Boska Forresterowska
Wielki plus dla TVP
Jedyny problem jaki może nas spotkać, to wszelkie wyjazdy, wycieczki itp. Jeżeli ktoś wyjedzie na tydzień, to będzie miał ogromne zaległości, ale miejmy nadzieję, że dobrzy ludzie regularnie będą zamieszczać te odcinki w Necie. I zawsze pozostaje wyjście ostateczne - w wakacje wstać o piątej rano i oglądać losy Forresterów

Jedyny problem jaki może nas spotkać, to wszelkie wyjazdy, wycieczki itp. Jeżeli ktoś wyjedzie na tydzień, to będzie miał ogromne zaległości, ale miejmy nadzieję, że dobrzy ludzie regularnie będą zamieszczać te odcinki w Necie. I zawsze pozostaje wyjście ostateczne - w wakacje wstać o piątej rano i oglądać losy Forresterów
12 odcinków tygodniowo
Super . TVP1 chyba chcę podgonić inne kraje europejskie .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- PetroPython
-
Dawidek
- Administrator
Co do soboty, to ja sam nie wiTak naprawdę najbardziej obawiam się utraty niektórych sobotnich odcinków, dobem. Około 16 zazwyczaj odsypiam tydzień. Ale MnS raczej mi nie pozwoli spać. Obawiam się, że raz czy dwa razy mogę w sobotę stracić MnS. O dni powszednie właściwie się nie obawiam.
Gorzej z tymi powtórkami. W lecie będę mieć więcej wolnego, i przy różnych obiektywnych sytuacjach, po porostu powtórki o sensownej godzinie by mi sie przydały. Po piątej rano, ja śpię, nie ma mowy by tak wcześnie wstawać.
Gorzej z tymi powtórkami. W lecie będę mieć więcej wolnego, i przy różnych obiektywnych sytuacjach, po porostu powtórki o sensownej godzinie by mi sie przydały. Po piątej rano, ja śpię, nie ma mowy by tak wcześnie wstawać.
Niesamowita wiadomość. Miałem kiedyś tam nadzieje, że w soboty wróci jeden odcinek, ale aż dwa... rewelacja po prostu
12 odcinków na tydzień, nieźle podgonimy teraz
Te obawy, że niby TVP1 zdejmie "MNS" okazały się na szczęście bezpodstawne 
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
- Marek Forrester