Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Goku

Post autor: Goku »

Też jestem za!!! W poprzednim konkursie nie mogłem głosować na forum :( ::kwasny::
Marisa

Post autor: Marisa »

Jestem za, ale uważam, że nie powinno być prawa veta 8) WTedy to już nie będzie uczciwe głosowanie :roll:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Też chciałabym taki konkurs. :D W poprzednim niestety nie głosowałam. :(
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Marisa pisze:Jestem za, ale uważam, że nie powinno być prawa veta 8) WTedy to już nie będzie uczciwe głosowanie :roll:
To niech nie będzie :P

W sumie parę osób entuzjastycznie zareagowało, więc zobaczymy, co z tego wyjdzie. Jak już pisałem wcześniej najpierw trzeba wybrać w ogóle postacie, które będą uczestniczyć. Będzie to 20-24 bohaterów "MNS". Grono pretendentów zwiększyło nam się o postacie z kolejnych dwóch lat (połowa1999-połowa 2001), a i ze starymi sporo się działo. Zatem, proszę na PW chętnych o wytypowanie 4 postci, które powinny się znaleźć w gronie kandydatów (oczywiśnie niespoilerowych). Ja nie głosuję. W razie ewentualnego remisu podejmę decyzję. Każdy może zagłosować raz i musi podać 4 różne postacie (nie mniej, nie więcej). Głosujemy 2-5 czerwca (z tym, że piątego do godziny 20.00). Jeśli będę widział, że dużo osób bierze udział będzie to równoznaczne z tym, że jest duże zainteresowanie i konkurs ruszy na stronie. Tam też zostanie zaprezentowana finałowa +-20/24.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Kurcze niewiem o co chodzi ale jestem za! :P
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Oleg, tak to wymieszałeś, że również musiałem sie zastanowić o co tu chodzi, ale już wiem ::jezyk::

Do 5 czerwca wszystkie osoby chętne wysyłają na PW do Olega imiona czterech postaci, które wg nich powinny wziąć udział w konkursie na Najlepszą Postać MNS :D
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ja wytypowałem: Amber :serce: , Kristen :serce: , Sally :serce: i Bridget :serce:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

A ja trzy panie na moim avatarku i Deacona .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Sorry, ale muszę to napisać. Oleg specjalnie prosił o przesyłanie mu kandydatur na PW, żeby nie nabijać bezsensownie postów, więc pisanie tutaj na kogo się zagłosowało nie ma sensu ::kwasny:: Jeżeli koniecznie chcecie to napisać to od tego jest SB :wink: ::jezyk::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Ej, a Olegowi nie chodziło o 4 postacie które pojawiły się od połowy 1999 do dziś? ::chytry:: Bo tak to chyba bez sensu ::chytry:: ::chytry:: ::chytry::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Nie, no wszystkie postaci - od 1987 do teraz (TVP). Źle chyba zrozumiałeś :wink:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Noi co z tym konkursem?Termin zgłoszen już chyba minął...
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Minął, minął. Ale nie wiem jeszcze dokładnie, co z tym fantem zrobić. Myślałem, że swoje typy przyśle z 20 osób, a nadesłało tylko 14 (Bar, SallyFan, Damians, Mareczek, Robi, Klaudusia, mucha331, TkkBolly, wiwi, Lizzy, Onyks, AmbrossiaMoore, Primok i Jasmine), co średnio rokuje na popularność :| Hmmm, ale w poprzedniej edycji w 1 głosowaniu na forum było zdaje się 9 osób, a w fianle prawie 40, więc jestem chyba teraz najbliżej zorganizowania nieco bardziej okrojonej wersji (nie z 20-24 postaciami, bo o ile dobrze policzyłem tylko 23 zostało w ogóle wytypowanych) z 16 postaciami i właśnie prawdopodobnie konkurs taki ruszy wkrótce.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

A ja całkiem zapomniałem o tym! ::plask wczolo:
Goku

Post autor: Goku »

Kurde też zapomniałem... Oleg, mógłbyś przedłużyć termin?? Plizz... :wink: Bo też bym chciał podać swoich kandydatów...
ODPOWIEDZ