Plebiscyty i konkursy
-
Ambrossia Moore
To niech nie będzieMarisa pisze:Jestem za, ale uważam, że nie powinno być prawa vetaWTedy to już nie będzie uczciwe głosowanie
W sumie parę osób entuzjastycznie zareagowało, więc zobaczymy, co z tego wyjdzie. Jak już pisałem wcześniej najpierw trzeba wybrać w ogóle postacie, które będą uczestniczyć. Będzie to 20-24 bohaterów "MNS". Grono pretendentów zwiększyło nam się o postacie z kolejnych dwóch lat (połowa1999-połowa 2001), a i ze starymi sporo się działo. Zatem, proszę na PW chętnych o wytypowanie 4 postci, które powinny się znaleźć w gronie kandydatów (oczywiśnie niespoilerowych). Ja nie głosuję. W razie ewentualnego remisu podejmę decyzję. Każdy może zagłosować raz i musi podać 4 różne postacie (nie mniej, nie więcej). Głosujemy 2-5 czerwca (z tym, że piątego do godziny 20.00). Jeśli będę widział, że dużo osób bierze udział będzie to równoznaczne z tym, że jest duże zainteresowanie i konkurs ruszy na stronie. Tam też zostanie zaprezentowana finałowa +-20/24.
Ja wytypowałem: Amber
, Kristen
, Sally
i Bridget 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
A ja trzy panie na moim avatarku i Deacona .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
SallyFan
Minął, minął. Ale nie wiem jeszcze dokładnie, co z tym fantem zrobić. Myślałem, że swoje typy przyśle z 20 osób, a nadesłało tylko 14 (Bar, SallyFan, Damians, Mareczek, Robi, Klaudusia, mucha331, TkkBolly, wiwi, Lizzy, Onyks, AmbrossiaMoore, Primok i Jasmine), co średnio rokuje na popularność
Hmmm, ale w poprzedniej edycji w 1 głosowaniu na forum było zdaje się 9 osób, a w fianle prawie 40, więc jestem chyba teraz najbliżej zorganizowania nieco bardziej okrojonej wersji (nie z 20-24 postaciami, bo o ile dobrze policzyłem tylko 23 zostało w ogóle wytypowanych) z 16 postaciami i właśnie prawdopodobnie konkurs taki ruszy wkrótce.