Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Mareczek pisze:Kristen rzeczywiście zachowuje się jak rozkapryszona nastolatka, co jej odbija?
Kristen zachowuje się całkiem normalnie. ::ok:: To Ridge'a zawsze najbardziej lubiano w ich domu. Biedna Kristen pozostawała na bocznym planie. :cry: Nic dziwnego, że teraz ma o to żal do matki. Sama się niedawno skarżyła Taylor i bratu.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Mały Eric,Eric 3 ,Mały Di ciekawe jak jeszcze bedą nazywać to dziecko :roll:

Kristen mnie irytuje ::kwasny:: Co to w ogóle za wątek ::kwasny:: Nie pamiętam tych starych odcinków,choć tamta aktorka coś mi się kojarzy ale niewiem jak tam było ze Stefą i z córką.Denerwuje mnie Kristen na obecną chwile,niewiadomo o co jej chodzi,przyjedzie i nawet rodziców nie odwiedzi :roll: jakaś rozkapryszona jest ::kwasny:: Dla mnie to jedna wielka nuda :ziewam:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Lizzy pisze:A mina Ricka gdy zobaczył tatuaż??No cóż...Mówiła wszystko!Będzie aferka...Tak czuję!
Aferka, która być może zaowocuje rozwodem. Dla Ricka każdy powód jest dobry 8)

Rozmowa Kristen & Stephanie była taka sobie... Ale zgadzam się ze wszystkim, co mówi Kristen, tzn. że oczkiem w głowie Cesarzowej zawsze był ukochany Ridge, a reszta dizeci pozostawała na dalszym planie. Pamiętam, jak Thorne miał kiedyś o to samo pretensje... Deacon raczej nie odpuści, ale Amber też nie odstąpi - efekt - mnóstwo odcinków na ten temat :ziewam: Ciekawe, kiedy Bridget coś zacznie kumać :roll: Bo jak na razie to jest kiepsko. Skąd się wziął ten Mały Di ::kwasny:: Kiedy nie widzę Małego Erica na ramionach Amber, czuję ulgę :D , bo to ujęcie stało się znakiem rozpoznawczym Amber
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

"Zawsze mam rację" - cała Stephanie, nic dodać, nic ująć. ::kwasny:: ::loll:: ::chytry:: ::plask wczolo: Kwintesencja tej postaci.
Stephanie szuka Eric'a po całym mieście, nie przyszło jej do głowy, żeby do niego po prostu zadzwonić? Przecież są komórki. Ale ona lubi sobie utrudniać życie. ::plask wczolo:
::plask wczolo: ::plask wczolo:
Nie mam na razie zdania co do wątku Stephanie - Kristen. W jednym macie rację - Stephanie zawsze faworyzowała Ridge'a kosztem pozostałych swoich dzieci. I ona myślała, że one o tym zapomniały. Wręcz przeciwnie, Kristen i reszta doskonale pamięta, jakie były jej uczucia do nich.
Bridget miała dzis sporo racji w r trakcie rozmowy z rodzicami i bratem. Mówiła nad wyraz dojrzale, mówiąc, że to ona wyszła za mąż i ona będzie ponosic konsekwencje swoich wyborów życiowych. Ona wytykała też błędy, i miała rację, to Eric powinien sie wstydzić tego co zrobił, a nie ona. Nadal bezkrytycznie ona wierzy Deacon'owi, ale dziś podała całkiem mądre argumenty na jej sytuację, a rodzinka powtarzała tylko znane nam banały. Po prostu nie starają się jej przekonać.
Deacon - ciąg dalszy kompromitacji. Jak można cieszyć się z cudzych niepowodzeń, te jego "tik-tak" - jest całkowicie żałosne. ::plask wczolo: I te gierki wobec Amber. Bez komentarza.
zobaczymy, jak Rick zareaguje na ten tatuaż. Amber nie powiedziała mu całej prawdy, i źle. ::kwasny::
Eric powinien ponieść konsekwencje za próbę przejechania Deacon'a. To, że Deacon nie chciał, by go aresztowano, to jednak fakt jest faktem i policja z urzędu powinna sie sprawą zająć. Dziwne to. ::plask wczolo: Było przestępswo lub próba popełnienia go.
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Nie pamiętam już tych odcinków co kiedyś występowała Kristen tak dokładnie i pewnie tak jak piszecie Ridge był faworyzowany przez Stephanie (zresztą teraz też jest najważniejszy). Pewnie też w pewnym sensie Kristen była o to zła na Ridga (w koncu to zrozumiałe) więc dziwi mnie że pierwsze co po przyjeździe zrobiła to poszła odwiedzić Ridga i ma z nim taki świetny kontakt a na Stephanie nie może patrzeć. Zresztą moim zdaniem w jakich by nie była kontaktach z matką skoro ta wtedy była poważnie chora i mogła umrzeć to Kristen powinna przyjechać tym bardziej że nie była na drugim końcu świata. Te jej tłumaczenie dziś że nie mogła i nie umie wytłumaczyć dlaczego było żałosne. ::plask wczolo:
Amberanna

Post autor: Amberanna »

ana pisze: Deacon nieźle potrafi udawać ::krzyw:: To co robi jest wstrętne, ale i tak lubię tego faceta 8)
Rick się wkurzył :zeby: ,teraz bedzie truł Amber przez następne pare odcinków ::krzyw::
Zgadzam się z Tobą.
Moim zdaniem, poza końcową sceną drugiego odcinka, z miną Ricka na widok tatuażu, nie było dziś nic ciekawego. Bridget wciąż chodzi w piżamce, a poza tym wszyscy prowadzą jałowe gadki - szmatki, ze Stephanie i jej córką na czele. Nuda.
La vita e bella!
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dawidek pisze:"
Deacon - ciąg dalszy kompromitacji. Jak można cieszyć się z cudzych niepowodzeń
Bo cudze niepowodzenia oznaczają dla niego powodzenie jego planów
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

To jest okropne, ale ciągle czuję więcej niechęci do Ricka niż do Deacona. Choć zgodzę się, że Tik-tak było żałosne. To co robi w tej chwili moim zdaniem jest zupełnie niemęskie, niehonorowe i ble. Ale nie mogłam się nie uśmiechnąć, gdy Rick zauważył tatuaż. ::jezyk:: ::krzyw::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Co się dzieje z tym tematem :?: Ze strony głownej nie można na niego wejść , a postu Jasminy wogóle nie widać. Musiałem użyć starych sztuczek aby tu się dostać ( do tego tematu ) .

Wczorajsze tik-tak było dobre ::loll::
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Najlepszy był tekst Deacona: " To co najważniejsze mam jeszcze sprawne" ::loll::
Nie da się nie lubić tego faceta, nie jest tak drętwy jak Rick ::krzyw::
Chociaż jak już wspominałam, to co robi jest okropne ::kwasny::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Racja ana, to jakiś fenomen. Dziad okropny z tego Deacona a tyle osób go lubi. Ja chyba też zaczynam i to mnie przeraża ::bojesie:: Bardzo podobały mi się wczorajsze jego teksty, a ten, który zacytowałaś był najlepszy ::loll:: Oj, MNS nie powinna być od 12 lat, bo nam całkiem młodzież zdeprawuje. Mam nadzieję, że Giertych, lub co gorsza pani rzecznik (praw dziecka) tego nie oglądali :|

Super tekścik tez puściła Bridget, że Amber z prawdomówności nie słynie ::cojest:: Co prawda to prawda ::ok::

A co do Kristen-Stephanie to coś podkreślana często "dbałość o rodzinę" zawodzi ::kwasny:: ::loll:: Taka dobra mamusia, a córki pouciekały, z Thonrne'em też różnie ::ysz:: , jedynie Ridżuś cacy ::rad:: Oj, buntownica straszna z tej Kristen, że nie chce się podporządkować rządom Królowej :twisted: Macie racje, barkowało Stephanie argumentów, ale on nigdy łatwo się nie poddaje...
Tomala

Post autor: Tomala »

A ja nienawidzę Deacona. Poprostu myślałem że mnie szlak trafi jak słuchałem tego "tik tak". Nie dziwie sie Amber że tak sie wkurzyła. Ale z drugiej strony to ta scena była zabawna.
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Tak się naskrobałam i jestem niewidzialna... :twisted:
teraz muszę uciekać ale wrócę i napiszę co myslę o tej bandzie....
na razie wszystkich pozdrawiam
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Te tatuaże są okropne ::kwasny::
Słówko o Deaconie:Nie lubie go za to co robi Bridget ale jako postać wnosi wiele do serialu.Nie jest nudny dopóki nie zacznie gadać Amber jak ją kocha.Jest zabawny,ma śmieszne teksty i fajne miny robi.Przypomina mi on pod tym względem Sawyera z Lostów :wink:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Sawyer jest lepszy i fajniejszy. To, co powoduje że przestaje mnie bawić, to brak szacunku do kobiet. Głupio to brzmi, ale nie fakt poślubienia i wykorzystywania Bridget jest najgorszy, ale obnoszenie się przed Forresterami z brakiem szacunku do żony.
Ale Kupidyn zaszalał! Kristen rażona piorunem, Tony zagubiony... Czyżby miłośc od pierwszego wejrzenia? Tak jak Brooke i Ridge :wink:
Wtopę zrobili tylko z mieszkaniem Macy. Kristen nie zna adresu, ale że się Megan nie połapała?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Zablokowany