Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Może mi ktoś streścić dzisiejsze odcinki?
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A więc dziś wydarzyło się tak:Deacon wyszedł ze szpitala i zamieszkał razem z Bridget w byłym domu Taylor,na plaży.Zawięźli go tam Eric wraz z Ridgem,Deacon miał niewyraźną minę bo niewiedział co się szykuje.Trochę był przestraszony.Foresterowie uznali,że to zamieszkanie tam będzie bezpieczniejesze dla Bridget.Brooke dała Bridget tabletki antykoncepcyjne.Deacon zadzwonił do Amber znowu ją troche podenerwował.Rick jest zły o tatuaż.Foresterowie wysłali Kristen do Antonego aby zaproponowała mu pracę w ich firmie.Kristen jest zauroczona Tonym a i ona wpadła mu w oko.Zobaczymy czy Tony zmieni zdanie i odejdzie od Spectry . Sally odwiedziła Foresterów i powiedziała,że już niedługo oni stracą swoją pozycję bo ona ma utalentowanego,młodego projektanta.
Team Hunter:)A jak!
Wercia_Taylor

Post autor: Wercia_Taylor »

Podobał mi sie ten moment w którym Deacon denerwował Ridga. ::jezyk:: ::loll::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Dziękuję Misiu! :: bow ::
Marisa

Post autor: Marisa »

-Troche swędzą mnie plecy, może Taylor zrobi mi masaż. ::cojest:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: Boski tekst ::loll:: Amber, Taylor i Brooke dzisiaj bardzo ładnie wyglądały :mrgreen: Za to myślałam, że padne, kiedy zobaczyłam Erica i Ridge'a w tych okularach :zeby:. Biedny Ridge, widać, że bardzo chciał odwiedzić Tony'ego ::plask wczolo: ::loll::
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Wercia_Taylor

Post autor: Wercia_Taylor »

Marisa pisze:-Troche swędzą mnie plecy, może Taylor zrobi mi masaż. ::cojest:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: Boski tekst ::loll:: Amber, Taylor i Brooke dzisiaj bardzo ładnie wyglądały :mrgreen: Za to myślałam, że padne, kiedy zobaczyłam Erica i Ridge'a w tych okularach :zeby:. Biedny Ridge, widać, że bardzo chciał odwiedzić Tony'ego ::plask wczolo: ::loll::
W tych okularach to faktycznie superowy moment ::loll:: ::loll:: ::loll:: Pękałam ze śmiechu ::krzyw:: . Kristin miała dzisiaj bardzo fajna fryzurke ::chytry::
Forrester

Post autor: Forrester »

Rewelacyjne sceny w samochodzie!! Ridge i Eric rzeczywiście jak jakaś mafia wyglądali ::loll:: A Deacon był nieźle przestraszony, bał się, że pobicie i potrącanie to dopiero początek, a teraz będzie coś gorszego ::loll:: :zeby:

I jeszcze cytat Deacona do Amber: "Zacznę wcześniej, bo na pewno skończysz przede mną" ::loll::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Scena w samochodzie, jak wieźli Deacon'a była przecudowna, obaj mieli takie mafijne miny, aż mi wesoło.
Kristen dzisiaj bardzo ładnie wyglądała. Ta jej rozmowa z Tony'm nie wyszła za bardzo. Dziwicie się? Oba - piękna kobieta, i on - boski facet, musiało coś zaiskrzyć. :D
Wracając jeszcze na moment do wczorajszych odcinków, Stephanie zasugerowała, że Kristen wiedziała o wszystkim co się dzieje w domu Forreester'ów. O udarze i innych wydarzeniach. Jestem ciekaw, czy o wszystkim wiedziała Felicia? Można podejrzewać, że tak.
Deacon mnie denerwuje coraz bardziej. Zgadzam się, że on wnosi sporo do serialu, ale mógłby być mniej denerwujący.
Sally i jej diagram. :D Fajna z niej byłaby nauczycielka, czy wykładowca akademicki. :D :D
Rick zbyt emocjonalnie potraktować sprawę z tatuażem. Przecież to błahostka. Ale zgadzam się, Amber powinna była od razu wszystko powiedzieć.
W sumie podobało mi się.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Forrester pisze:Rewelacyjne sceny w samochodzie!! Ridge i Eric rzeczywiście jak jakaś mafia wyglądali ::loll:: A Deacon był nieźle przestraszony, bał się, że pobicie i potrącanie to dopiero początek, a teraz będzie coś gorszego ::loll:: :zeby:
Zgadzam się, sceny były naprawdę rewelacyjne,chociaz Ridge w tych brylach wyglądał jak głupek ::cojest::

Tekst Deacona: "Ridge...Tato..". :zeby: :lol:

Rick się obraził....... :lol: ::loll:: I jego tekst "Nosisz na ciele znak innego mężczyzny"...żałosne ::plask wczolo:
Forrester

Post autor: Forrester »

Dawidek pisze:Sally i jej diagram. :D Fajna z niej byłaby nauczycielka, czy wykładowca akademicki. :D :D
Na tych diagramach była rzeczywiście przepaść. Jeden słupek był tylko w miarę "wysoki" co do słupka Forresterów, inne - lata świetlne niestety za Forresterami ::kwasny::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
anita42

Post autor: anita42 »

Kurde, czy oni nie mogliby po prostu nagrać którejś swojej rozmowy z Deaconem i puścić ją Bridge??! Już chcieli takich numer przeforsować przy okazji targów dotyczących dziecka, ale Deacon odkrył mikrofon. Przecież to jest pierwsze co się nasuwa w takiej sytuacji - nagrać Deacona! Co za głupki...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Cieszę się, że w dzisiejszych odcinkach po nieobecności długiej wróciły dwa domy- domek Taylor na plaży i dom Macy! :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Też się cieszę, chociaż jakiś taki inny mi się wydawał. I szkoda, że wszystkie odcinki kręcą w studiu.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A domek Macy to ten w którym mieszkała po jej śmierci Kimberla i z którego podglądała Brooke i Thorne'a?

[ Dodano: 2007-06-06, 09:19 ]
dominik pisze:Też się cieszę, chociaż jakiś taki inny mi się wydawał. I szkoda, że wszystkie odcinki kręcą w studiu.
Wczoraj, pod domkiem Taylor ewidentnie było widać, że niebo to tylko specjalne tło imitujące :P
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

To niewykorzystany zostaje tylko domek Thorna.
Amber poczuła chyba ukłucie zazdrości, jak się wydało, że Bridget i Deacon "dostali" domek na plaży. Nie mogła w to uwierzyć. I w dodatku Rick znów stroi fochy. Zdecydowanie nie był to jej dzień.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Zablokowany