Magda M.
- kimberly1990
- Marek Forrester
Nie jest to najlepszy sezon serialu ale odcinek 9(54) był bardzo dobry. Znów chciało mi się płakać gdy Magda rozmawiała z mamą Korzecką. Piotr pogodził się z ojcem, wszystko powoli się układa. Kiedy Magda zrozumie ,że nie ucieknie przed miłością. Sama się do tego przyznała...
Na forum Magdy ludzie już proszą o V sezon! Ale myśle ,że to nie realne tylko szkoda ,że ten sezon ma tylko 10 odcinków
Z niecierpliwością czekam na ostatni odcinek a w czwartek 7 czerwca o 11:10 pożegnanie Magdy M.
Na forum Magdy ludzie już proszą o V sezon! Ale myśle ,że to nie realne tylko szkoda ,że ten sezon ma tylko 10 odcinków
Nobody does it better
Agata + Rafał = obrzydlistwo!
Mariola i Wojtek są świetni
Magda ma nierówno pod sufitem. Zamiast pogadać z Piotrem, to zawsze urwą wpół rozmowy i nie powiedzą sobie wszystkiego. Czytałam spoiler na stronie TVN i teraz jestem ciekawa jak to się skonczy. Może Piotr... u****. Nie pisze całego, bo nie chce, żeby tak się stało
Magda ma nierówno pod sufitem. Zamiast pogadać z Piotrem, to zawsze urwą wpół rozmowy i nie powiedzą sobie wszystkiego. Czytałam spoiler na stronie TVN i teraz jestem ciekawa jak to się skonczy. Może Piotr... u****. Nie pisze całego, bo nie chce, żeby tak się stało
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
[shadow=black]A ja mam nadzieję, że po upadku Piotr umrze, a Magda popełni samobójstwo... Podobałoby mi się takie zakończenieCathin pisze:Agata + Rafał = obrzydlistwo!
- katarzynka
- Marek Forrester
Odcinek był przeciętny ale zakończenie nie zaskoczyło mnie. Byłem głodny jakiejś gorącej akcji! Ale miło na końcu skończyło się słowami "Kocham Cię."
Wiele wątków nadal zostało nie wyjaśnionych jak np. małżeństwo Waligurów, nie było jednoznacznego załagodzenia ani Agata nie wiadomo co dalej z nią, o Sebastianie to nawet nie mówię.
To był jeden z wspanialszych seriali w historii polskiej telewizji.
Wiele wątków nadal zostało nie wyjaśnionych jak np. małżeństwo Waligurów, nie było jednoznacznego załagodzenia ani Agata nie wiadomo co dalej z nią, o Sebastianie to nawet nie mówię.
To był jeden z wspanialszych seriali w historii polskiej telewizji.
Nobody does it better
Ostatni odcinek był prześwietny!!! Dzięki niemu czwarta seria wyprzedza w moim rankingu trzecią. Zakończenie było zarąbiste... Tylko... Czy producenci nie zrobili sobie drzwi otwartych do piątej serii?? Bo sami spójrzcie - zawsze może wrócić Dorota, Filip lub Kinga... A ten napis KONIEC zawsze można uznać jako KONIEC czwartej serii 
- Marek Forrester
Nie no, oby nie było 5 serii! Serial powinien zakończyć się po 2 serii, bo już 3 była nudnawa i przeciętna... Ostatni odcinek nie powalił mnie, ale miło mi się go obejrzało. Mam straszny sentyment do tego serialu, choć przez 2 ostattnie sezony zdążyłem doszczętnie znienawidzić Magdę i Piotra
Nadal kocham Mariolę i Agatę
No i cóż powiedzieć - troszkę szkoda, że to koniec, bo wszyscy razym byli naprawdę fajni. Najbardziej rozbawiła mnie scena, w której wszyscy pakują Magdę do pociągu do Zakopanego ;p Dodam jeszcze, że swym woczrajszym postępowaniem Magda całkiem zaprzeczyła temu, co wyznawała przez ten sezon...
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- katarzynka
Mucha, bo to nie mogło być tak, żebyśmy wiedzieli że się pogodzą
Rozumiesz, element zaskoczenia itd
To nic, że Magda zachowywała się dziwnie i nagle jej coś "zaskoczyło" w ostatnich 5 min odcinka
Wątki niedokończone to ewidentna rozsypka scenarzystów, seria wyraźnie niedopracowana
Świetne sceny z udziałem Tyszkiewicz
Rola matki Rafała - przezabawna 
Wątki niedokończone to ewidentna rozsypka scenarzystów, seria wyraźnie niedopracowana
Świetne sceny z udziałem Tyszkiewicz
- kimberly1990
Podobało mi sie to zakończenie
W sumie to było dosyć nietypowe, bo kto się spodziewał, że Magda nagle wyskoczy w górach z helikoptera?
Zawiodłam się jedynie jeśli chodzi o wątek Agaty
Po pierwsze: niedokończony! Po drugie: całkowicie nie widzę Agaty w parze z Rafałem
No normalnie tragiczne to jest
Może i Bartek tresował Agatę, ale stanowili dużo ciekawszą parę
Myślę, że 5 serii nie będzie i nie wiem czy chciałabym, żeby była
Teraz każdy z nas może wymyśleć sobie dalszy przygód ciąg bohaterów "Magdy M."
A ile głów, tyle pomysłów

Zawiodłam się jedynie jeśli chodzi o wątek Agaty
Myślę, że 5 serii nie będzie i nie wiem czy chciałabym, żeby była