Magda M.

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Netri

Post autor: Netri »

Obrzydliwe to jest w jaki sposób zostają przedstawiane te kobiety.
Każda chwila to szansa by się zmienić
Goku

Post autor: Goku »

Netri pisze:Obrzydliwe to jest w jaki sposób zostają przedstawiane te kobiety.
Eee tam :) Fajnie bo śmiesznie :).

Ten sezon z odcinka na odcinek coraz bardziej mi się podoba i żałuję, że się kończy ;(...
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Niestety nie oglądałam we wtorek "Magdy M." :( Ale nadrobię w niedzielę :wink:
Trochę szkoda mi, że już 5 czerwca zobaczymy ostatni odcinek tego serialu :cry: To naprawdę mój ukochany serial... Ale nic nie może trwać wiecznie ::jezyk:: Najwyżej będę oglądać wszystko od początku, całe 4 sezony :zeby: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Nie jest to najlepszy sezon serialu ale odcinek 9(54) był bardzo dobry. Znów chciało mi się płakać gdy Magda rozmawiała z mamą Korzecką. Piotr pogodził się z ojcem, wszystko powoli się układa. Kiedy Magda zrozumie ,że nie ucieknie przed miłością. Sama się do tego przyznała...
Na forum Magdy ludzie już proszą o V sezon! Ale myśle ,że to nie realne tylko szkoda ,że ten sezon ma tylko 10 odcinków ::ysz:: Z niecierpliwością czekam na ostatni odcinek a w czwartek 7 czerwca o 11:10 pożegnanie Magdy M.
Nobody does it better
Cathin

Post autor: Cathin »

Agata + Rafał = obrzydlistwo!

Mariola i Wojtek są świetni :D

Magda ma nierówno pod sufitem. Zamiast pogadać z Piotrem, to zawsze urwą wpół rozmowy i nie powiedzą sobie wszystkiego. Czytałam spoiler na stronie TVN i teraz jestem ciekawa jak to się skonczy. Może Piotr... u****. Nie pisze całego, bo nie chce, żeby tak się stało :P
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Goku

Cathin pisze:Agata + Rafał = obrzydlistwo!

Mariola i Wojtek są świetni :D

Magda ma nierówno pod sufitem. Zamiast pogadać z Piotrem, to zawsze urwą wpół rozmowy i nie powiedzą sobie wszystkiego. Czytałam spoiler na stronie TVN i teraz jestem ciekawa jak to się skonczy. Może Piotr... u****. Nie pisze całego, bo nie chce, żeby tak się stało :P
[shadow=black]A ja mam nadzieję, że po upadku Piotr umrze, a Magda popełni samobójstwo... Podobałoby mi się takie zakończenie :mrgreen: To byłoby o wiele ciekawsze niż te cztery śluby, które miały być na koniec 3 serii...[/shadow]
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Ostatni odcinek mnie zawiódł, nawet nie chce mi się go komnetować ::ysz:: I jak sobie o tym myślę, to właściwie cała ostatnia seria była do bani ::kwasny:: Niepotrzebnie twórcy posłuchali widzów i ożywili rzecz już zamkniętą ::ysz:: A teraz się jeszcze mówi o pełnometrażówce? Ohh, cinżko panie, cinżko...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Odcinek był przeciętny ale zakończenie nie zaskoczyło mnie. Byłem głodny jakiejś gorącej akcji! Ale miło na końcu skończyło się słowami "Kocham Cię." :serce:
Wiele wątków nadal zostało nie wyjaśnionych jak np. małżeństwo Waligurów, nie było jednoznacznego załagodzenia ani Agata nie wiadomo co dalej z nią, o Sebastianie to nawet nie mówię.
To był jeden z wspanialszych seriali w historii polskiej telewizji.
Nobody does it better
Goku

Ostatni odcinek był prześwietny!!! Dzięki niemu czwarta seria wyprzedza w moim rankingu trzecią. Zakończenie było zarąbiste... Tylko... Czy producenci nie zrobili sobie drzwi otwartych do piątej serii?? Bo sami spójrzcie - zawsze może wrócić Dorota, Filip lub Kinga... A ten napis KONIEC zawsze można uznać jako KONIEC czwartej serii ;)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Napewno nie będzie V serii. To definitywny koniec, to zakończenie było zupełnie inne... Ale mogło się coś wydarzyć a nie takie zwykłe spotkanie w górach. Piotr mógł spaść i być nie przytomny czy coś... Ale jednak kocham ten serial :serce:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Nie no, oby nie było 5 serii! Serial powinien zakończyć się po 2 serii, bo już 3 była nudnawa i przeciętna... Ostatni odcinek nie powalił mnie, ale miło mi się go obejrzało. Mam straszny sentyment do tego serialu, choć przez 2 ostattnie sezony zdążyłem doszczętnie znienawidzić Magdę i Piotra :P Nadal kocham Mariolę i Agatę :) No i cóż powiedzieć - troszkę szkoda, że to koniec, bo wszyscy razym byli naprawdę fajni. Najbardziej rozbawiła mnie scena, w której wszyscy pakują Magdę do pociągu do Zakopanego ;p Dodam jeszcze, że swym woczrajszym postępowaniem Magda całkiem zaprzeczyła temu, co wyznawała przez ten sezon...
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Mucha, bo to nie mogło być tak, żebyśmy wiedzieli że się pogodzą ::krzyw:: Rozumiesz, element zaskoczenia itd ::jezyk:: To nic, że Magda zachowywała się dziwnie i nagle jej coś "zaskoczyło" w ostatnich 5 min odcinka :twisted:

Wątki niedokończone to ewidentna rozsypka scenarzystów, seria wyraźnie niedopracowana ::kwasny::

Świetne sceny z udziałem Tyszkiewicz :zeby: ::loll:: Rola matki Rafała - przezabawna :D
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Też w tym ostatnim odcinku brakowało mi wyjaśnienia co dalej z naszą Agatą! Płasko ostatnio wyprzystojniał, Mariola dochowa się ślicznych płaszczątek :D
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Goku

Pff... A według mnie Agata mogła nawet wpaść pod ten pociąg, co Magda nim odjechała. I tak zawsze jej nienawidziłem i to się nie zmieniło...
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Podobało mi sie to zakończenie :mrgreen: W sumie to było dosyć nietypowe, bo kto się spodziewał, że Magda nagle wyskoczy w górach z helikoptera? ::jezyk:: :wink:
Zawiodłam się jedynie jeśli chodzi o wątek Agaty ::kwasny:: Po pierwsze: niedokończony! Po drugie: całkowicie nie widzę Agaty w parze z Rafałem ::ysz:: No normalnie tragiczne to jest ::ke:: Może i Bartek tresował Agatę, ale stanowili dużo ciekawszą parę ::ok:: ::krzyw::
Myślę, że 5 serii nie będzie i nie wiem czy chciałabym, żeby była :wink: Teraz każdy z nas może wymyśleć sobie dalszy przygód ciąg bohaterów "Magdy M." :wink: A ile głów, tyle pomysłów :wink: :zeby:
ODPOWIEDZ