Jaki? Żeby go podrapała?Adex-fan Brooke pisze:Deacon ma ostatnio dobre teksty np. ten o Taylor
Bieżące odcinki cz. 1
Ostatnio zmieniony 2007-06-06, 18:35 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
Ryan Lavery
A skąd wiesz jacy są stereotypowi Hiszpanie?Adex-fan Brooke pisze: Sophia jest chyba jakąś stereotypową Hiszpanką, tak mi się zdaje, chcą na siłę w niej podkreślić pochodzenie.
Może jest to po prostu wstęp do ciekawych wątków, które już wkrótce się rozwiną?Adex-fan Brooke pisze: Tym odcinkom bez Morgan jednak czegoś brak
- Adex-fan Brooke
Chodzi o taki temperament hiszpański, nie wiem, ale podejrzewam że to naciągane dla potrzeb serialu.
Oczywiście że może rozwiną się ciekawsze odcinki
(tak się składa że wiem co dalej
więc głupie zdanie).
B@r: Tak ten tekst, ładna by była para z Taylor i Deacona
Oczywiście że może rozwiną się ciekawsze odcinki
B@r: Tak ten tekst, ładna by była para z Taylor i Deacona
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mały Eryk jest słodziutki
...i zaczyna mówic pełnymi zdaniami...i na dodatek jest przesympatycznie grzecznym dzieckiem
Amber powinna być z Deaconem i kropka, Rick do niej kompletnie nie pasuje
Strzela fochy w zasadzie o nic i jest dziecinny
, a Deacon jest przynajmniej wyrozumiały i widac, że naprawdę bardzo dobrze "dogaduje" się z Amber, jak dla mnie byliby idealną parą
Jakim cudem Sofia słyszała rozmowę Kristen i Tony'ego...
Przecież oni szeptali sobie niemal do ucha...

Amber powinna być z Deaconem i kropka, Rick do niej kompletnie nie pasuje
Jakim cudem Sofia słyszała rozmowę Kristen i Tony'ego...
-
Dawidek
- Administrator
Po dzisiejszych odcinkach mamy parę niedomówień. I mam nadzieję, że w MnS się to wyjaśni. Jaki jest stosunek Antonio do Kristen? Jake są tak naprawdę relacje między Tony'm, a Sophią? Co tak naprawdę czuje Amber do Deacon'a?
Nie mam na razie zdania, co do uczuć amber do tego szantażysty. Jednak on jej takmąci, że nie dziwię się, że ona tak dużo o nim myśli. Rick też nie jest święty, swoją awanturą też nieco "ostudził" małżeńskie stadło, o ten nieszczęsny tatuaż. Amber powinna być wobec Deacon'a bardziej stanowcza, ale już to co do niego gada przez te ostatnie kilkanaście odcinków powinno go zniechęcić. Jednak nic z tego.
Bardzo fajna była parka Kristen (Nelya - pisze się Kristen, a nie Christen) i Antonio. Z biznesu umiejętnie przeszli do relacj bardziej osobistych. |Może to spotkanie zaowocuje tym, że Antonio przejdzie do Forrester'ów? pożyjemy, zobaczymy.
Dziś w MnS pouszono problem społeczny, a bardziej ekonomiczny. I dobrze. Zwrócono uwagę na róźnice społeczne. Jedni są bogatsi, inni biedniejsi, których nie stać na ekskluzywne wyroby. Tutaj senior Dominguez "wytknął" to Forrester'om, ale to był ich wybór, że wybrali taką grupę docelową, a nie inną.
Forrester'owie są zbyt pewni siebie. Także Brooke. Gdyby mieli trochę więcej pokory wobec innych, może relacje z innymi nie były by takie napięte.
Nie mam na razie zdania, co do uczuć amber do tego szantażysty. Jednak on jej takmąci, że nie dziwię się, że ona tak dużo o nim myśli. Rick też nie jest święty, swoją awanturą też nieco "ostudził" małżeńskie stadło, o ten nieszczęsny tatuaż. Amber powinna być wobec Deacon'a bardziej stanowcza, ale już to co do niego gada przez te ostatnie kilkanaście odcinków powinno go zniechęcić. Jednak nic z tego.
Bardzo fajna była parka Kristen (Nelya - pisze się Kristen, a nie Christen) i Antonio. Z biznesu umiejętnie przeszli do relacj bardziej osobistych. |Może to spotkanie zaowocuje tym, że Antonio przejdzie do Forrester'ów? pożyjemy, zobaczymy.
Dziś w MnS pouszono problem społeczny, a bardziej ekonomiczny. I dobrze. Zwrócono uwagę na róźnice społeczne. Jedni są bogatsi, inni biedniejsi, których nie stać na ekskluzywne wyroby. Tutaj senior Dominguez "wytknął" to Forrester'om, ale to był ich wybór, że wybrali taką grupę docelową, a nie inną.
Forrester'owie są zbyt pewni siebie. Także Brooke. Gdyby mieli trochę więcej pokory wobec innych, może relacje z innymi nie były by takie napięte.
Jeżeli Tony nie udaje kogoś innego, nie stara się "wyrwać" Kristen, to się zakochałam
. Tak nie chcę się rozczarować tym mężczyzną i pragnę wierzyć w miłość Kristen i Antonio "od pierwszego wejrzenia". Choć rzeczywiście panna Forrester nie wydaje się być tak nieśmiała, dzika i antymęska jak nam to starano się zasugerować. Tony: przystojny, wrażliwy facet, któremu nieobce są ideały równości społecznej i krzywda biedniejszych. Ha! Facet dla mnie. Nareszcie (chyba że jak to bywa w MnS zaraz mnie rozczaruje
).
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Bardzo podobała mi się dzisiaj Sally. Super przyłożyła Forrester'om. Kocham te ich starcia
Amber mnie dzisiaj rozczarowała. To widać, że chce byc z Deacon'em, a prowadzi jakąś dziwną grę. Męczy mnie to...
Kristen i Tony - piękna para
Amber mnie dzisiaj rozczarowała. To widać, że chce byc z Deacon'em, a prowadzi jakąś dziwną grę. Męczy mnie to...
Kristen i Tony - piękna para
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
-
Konsti
A mnie wkurza Amber ..Misia pisze:Niewiem co myśleć o związku Kristen-TonyCzy to coś poważniejszego czy w Tonym wrze po prostu gorąca latynoska krew
Pożyjemy zobaczymy
Riki mnie denerwuje
Takim zachowaniem to on zniechęci Amber
I Deac osiągnie swój cel
Sally niech nie gada tylko działa!
Nie wiem dlaczego 3masz jej stronę ?? Zdecydowanie widać,ze nic nie czuje do Ricka..lata za Deacon'em ,jest o niego zazdrosna .. Udaje obojętna a tak naprawdę go pragnie xD
Pozdro dla wszystkich fanek / fanów Ricka
Hej, czy może mnie ktoś oświecić, skąd Kristen wiedziała, gdzie mieszka Tony? Przecież on sam na krótko przed jej przyjściem się dowiedział. Może Megan jej podała ten adres, tylko skąd tak szybko wiedziała? Możliwe, że coś przeoczyłam, bo miałam telefon w trakcie serialu i nie patrzyłam uważnie. Dlatego pytam.
Ja nie mam jeszcze w ogóle zdania o Kristen i Tonym, za mało ich "znam". Poczekam z opinią. Mam tylko nadzieję, że Tony nie da się namówić i nie zostawi na lodzie tej biednej Sally.
Rick denerwuje mnie z tym ciągłym czepianiem się Amber, dałby dziewczynie spokój. A najlepiej by było, gdyby Amber była z Deaconem. Fajnie razem wyglądają. I z małym Erykiem, który jest taki rozkoszny.
Brook ładnie wygląda w bieli.
Ja nie mam jeszcze w ogóle zdania o Kristen i Tonym, za mało ich "znam". Poczekam z opinią. Mam tylko nadzieję, że Tony nie da się namówić i nie zostawi na lodzie tej biednej Sally.
Rick denerwuje mnie z tym ciągłym czepianiem się Amber, dałby dziewczynie spokój. A najlepiej by było, gdyby Amber była z Deaconem. Fajnie razem wyglądają. I z małym Erykiem, który jest taki rozkoszny.
Brook ładnie wygląda w bieli.
La vita e bella!
Chciałabym żeby Amber była z Deaconem, bo mam dość tego jej szamotania się, irytuje mnie i jestem znudzona już tym jak najpierw gorąco zaprzecza Rickowi i wszystkimi innym, że nic nie czuję do Deacona, a za chwilę jak się odwrócą i nie patrzą to robi dziwne miny i przypomina sobie sceny z D.I tak jest w każdym odcinku. Mam nadzieję, że niedługo się to zakończy.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true