Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Abec

Post autor: Abec »

Pewnie Włodarczyk ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Goku

Post autor: Goku »

katarzynka pisze:
plaska pisze:Goku: ile Ty mialeś lat jek puszczali I edycje BB?

Z przeliczenia ile ja wtedy miałam lat wychodzi mi że.. Goku miałeś wtedy 6/7 lat, dziecko w takim wieku oglądało reality show? Rodzice Ci pozwalali??
No, a co w tym dziwnego?? :P Skoro MnS pozwalali, a to większa durnota i więcej zdarzeń których nie powinni pokazywać dzieciom, to co złego w BB?? Miałem nawet kilka numerów gazety :mrgreen: A i przez krótki czas "bujałem się"(tak jak może się zabujać 7- latek ::loll::) w Monice Sewioło z pierwszej edycji o czym oczywiście mama i siostra wiedziała (pierwszy numer BB jaki miałem, kupiła mi mama jak zobaczyła Monikę Sewioło na okładce xP) :mrgreen: Jako jedyny u mnie w domu oglądałem wszystkie odcinki pierwszej i trzeciej edycji(oprócz odcinków "Ekstra"... Drugiej nie oglądałem wszystkich odcinków, bo była dosyć nudna... W ogóle wtedy myślałem, że odcinki "Ekstra" są dla dorosłych bo w nich bohaterowie BB cały czas uprawiają seks ::loll:: ::plask wczolo:)
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

I edycji byłem za Moniką , ale odpadła druga ::kwasny:: Pozatym to była chyba najgorsza edycja .Bo chyba Klaudiusz wrócił i robili wielką sensację , bo źle policzyli głosy ::kwasny::
II edycji nie oglądałem w całości , przestałem jak było chyba 7,8 osób , bo uwielbiałem ten program i zrobiłem sobie takie postanowienie wielkopostne.Ale kibicowałem Agnieszce ten co miała zdolności plastyczne.
III edycja najlepsza Barbie :serce: i Frytka :serce: Szkoda tylko , że Barbie zrezygnowałą , bo nie umiała powiedzieć w twarz , że na kogoś głosuje
A Frytka to pierwsza klasa.Kibicowałem jej w 3 BB i 3 i 4 Barze.Szkoda , że nic nie wygrałą
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

A ja nie oglądałem tych głupot. ::jezyk:: Strata czasu. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A właśnie Barbie była kochana :serce: Szkoda ,że nie dotrwała dłużej.
No a Frytce w końcu należy się jakaś wygrana ale nie jest jej to dane i nie będzie nigdy...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Big Brothera pamiętam jak przez mgłę. Dobrze kojarzę Frytkę :mrgreen:
Goku

A ja wciąż nie mogę pojąć czemu w pierwszej edycji, ta Karolina odeszła z programu za tym całym Grześkiem. ::kwasny:: ::plask wczolo: Gdyby nie to, może miałaby szansę wygrać...
Abec

W pierwszej edycji Karolina Pachniewicz była najbardziej znienawidzoną postacią i nie miała cienia szans. A akcje Janusza bardzo wzrosły właśnie po tym jak zawodnicy mieli parodiować siebie wzajem i on wylosował Karolinę. Potem udawał jej taniec, tekściki itd. I już do końca był faworytem całości.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Goku

Abec pisze:W pierwszej edycji Karolina Pachniewicz była najbardziej znienawidzoną postacią i nie miała cienia szans. A akcje Janusza bardzo wzrosły właśnie po tym jak zawodnicy mieli parodiować siebie wzajem i on wylosował Karolinę. Potem udawał jej taniec, tekściki itd. I już do końca był faworytem całości.
Pff... Dla mnie był to najgłupszy ze wszystkich... Stary dziad powinien odpaść jako pierwszy... A Karolina skoro tak długo była w programie i nie wyleciała, to chyba nie mogła być najbardziej znienawidzoną?? I jaką postacią?? To nie są postacie tylko żywi ludzie!!! Pamiętam jak kiedyś Karolina pobiegła zapłakana do Wielkiego Brata, bo przytyła ileś tam kilogramów... ::loll:: ::plask wczolo: Ale ja ją lubiłem :).
Abec

Nie była specjalnie długo, ponadto nigdy nie była nominowana, więc nie mogła odpaść. Co ciekawe przy trzecich nominacjach zakazano wtedy nominować kobiet, bo dwie pierwsze odpadły właśnie baby.

Postać to w jężyku polskim synonim słowa człowiek, co możesz łatwo sprawdzić w jakimkolwiek słowniku, jeżeli tylko potrafisz.
Goku

Abec pisze:Postać to w jężyku polskim synonim słowa człowiek, co możesz łatwo sprawdzić w jakimkolwiek słowniku, jeżeli tylko potrafisz.
Niestety nie posiadam słownika synonimów, ale oczywiście, że umiem sprawdzić. Tylko o dziwo strona http://abecpedia.pl/ nie chce mi się włączyć ::krzyw:: ::plask wczolo: ::kwasny::

Jakby to ode mnie zależało, to w finale pierwszej edycji BB znalazłyby się Monika, Manuela i Karolina i byłoby Monika -97%, Manuela - 2,99%, Karolina -0,01% :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Alexander pisze:Ja mam singiel Agnieszki :mrgreen:
Ostatni w Empiku a byłem o 13:00 :!: :shock:
Na płycie dwa pełne utworki i bardzo mi sie podoba. W książeczce jest o jury i Agnieszce i propozycje na wrzesień polsatu.
No proszę jak szybko się płyty rozeszły :D
Gdyby było więcej utworków, to bym kupił, ale jeszcze dzisiaj w kiosku sobie obejrzałem i stwierdziłem, że się nie opłaca ::jezyk::

[ Dodano: 2007-06-06, 21:29 ]
A tak w ogóle to powinniśmy się zastanowić, czy już nie czas stworzyć dla JOŚ osobny temat, bo obecnie panuje tu straszny bałagan... ::kwasny::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Damians, popieram. Twój pomysł. JOŚ, to nie reality show, tylko show muzyczne. Takie jest moje zdanie.
Oglądałem wszystkie trzy edycje Big Brother'a. W pierwszej kibicowałem Manueli, i byłem zły, że wygrał Janusz. W drugiej kibicowałem Marzenie z Gorzowa, która pokonała mojego imiennika z Kuby bodajże. :D Trzecia, tak zwana "Bitwa" mi się najmniej podobała. Oczywiście P. Borucki był bardzo sympatycznym chłopakiem i cieszę się, że wygrał.
Czwartej edycji nie będę chyba oglądać. Obawiam się, że TV4 może program zepsuć.
Pamiętam bardzo dobrze tę piosenkę De Mono, która firmowała BB. chciałbym ją jeszcze usłyszeć, na przykład w radiu. Nie lubię, jak dobrych utworów nie słychać. :evil:
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Ja nie śledziłam BB, ale za to rodzinka załozyła cyfrowy polsat i oglądaliśmy 24 na dobe Dwa Światy. Pamięta ktoś? Karmienie świnek, obrządzanie... i z drugiej strony malowanie paznokci i sauna? :) Nie pamiętam juz imion i nazwisk bohaterów, ale od początku podobał mi się chłopak z kręconymi włosami i gitarką...
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Abec

Dawidek pisze:
Pamiętam bardzo dobrze tę piosenkę De Mono, która firmowała BB. chciałbym ją jeszcze usłyszeć, na przykład w radiu. Nie lubię, jak dobrych utworów nie słychać. :evil:
Proszę bardzo:

http://www.youtube.com/watch?v=8n4K71Aa4rE
ODPOWIEDZ