Programy rozrywkowe
Pewnie Włodarczyk 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
No, a co w tym dziwnego??katarzynka pisze:plaska pisze:Goku: ile Ty mialeś lat jek puszczali I edycje BB?
Z przeliczenia ile ja wtedy miałam lat wychodzi mi że.. Goku miałeś wtedy 6/7 lat, dziecko w takim wieku oglądało reality show? Rodzice Ci pozwalali??
I edycji byłem za Moniką , ale odpadła druga
Pozatym to była chyba najgorsza edycja .Bo chyba Klaudiusz wrócił i robili wielką sensację , bo źle policzyli głosy
II edycji nie oglądałem w całości , przestałem jak było chyba 7,8 osób , bo uwielbiałem ten program i zrobiłem sobie takie postanowienie wielkopostne.Ale kibicowałem Agnieszce ten co miała zdolności plastyczne.
III edycja najlepsza Barbie
i Frytka
Szkoda tylko , że Barbie zrezygnowałą , bo nie umiała powiedzieć w twarz , że na kogoś głosuje
A Frytka to pierwsza klasa.Kibicowałem jej w 3 BB i 3 i 4 Barze.Szkoda , że nic nie wygrałą
II edycji nie oglądałem w całości , przestałem jak było chyba 7,8 osób , bo uwielbiałem ten program i zrobiłem sobie takie postanowienie wielkopostne.Ale kibicowałem Agnieszce ten co miała zdolności plastyczne.
III edycja najlepsza Barbie
A Frytka to pierwsza klasa.Kibicowałem jej w 3 BB i 3 i 4 Barze.Szkoda , że nic nie wygrałą
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
- PetroPython
W pierwszej edycji Karolina Pachniewicz była najbardziej znienawidzoną postacią i nie miała cienia szans. A akcje Janusza bardzo wzrosły właśnie po tym jak zawodnicy mieli parodiować siebie wzajem i on wylosował Karolinę. Potem udawał jej taniec, tekściki itd. I już do końca był faworytem całości.
Pff... Dla mnie był to najgłupszy ze wszystkich... Stary dziad powinien odpaść jako pierwszy... A Karolina skoro tak długo była w programie i nie wyleciała, to chyba nie mogła być najbardziej znienawidzoną?? I jaką postacią?? To nie są postacie tylko żywi ludzie!!! Pamiętam jak kiedyś Karolina pobiegła zapłakana do Wielkiego Brata, bo przytyła ileś tam kilogramów...Abec pisze:W pierwszej edycji Karolina Pachniewicz była najbardziej znienawidzoną postacią i nie miała cienia szans. A akcje Janusza bardzo wzrosły właśnie po tym jak zawodnicy mieli parodiować siebie wzajem i on wylosował Karolinę. Potem udawał jej taniec, tekściki itd. I już do końca był faworytem całości.
Nie była specjalnie długo, ponadto nigdy nie była nominowana, więc nie mogła odpaść. Co ciekawe przy trzecich nominacjach zakazano wtedy nominować kobiet, bo dwie pierwsze odpadły właśnie baby.
Postać to w jężyku polskim synonim słowa człowiek, co możesz łatwo sprawdzić w jakimkolwiek słowniku, jeżeli tylko potrafisz.
Postać to w jężyku polskim synonim słowa człowiek, co możesz łatwo sprawdzić w jakimkolwiek słowniku, jeżeli tylko potrafisz.
Niestety nie posiadam słownika synonimów, ale oczywiście, że umiem sprawdzić. Tylko o dziwo strona http://abecpedia.pl/ nie chce mi się włączyćAbec pisze:Postać to w jężyku polskim synonim słowa człowiek, co możesz łatwo sprawdzić w jakimkolwiek słowniku, jeżeli tylko potrafisz.
Jakby to ode mnie zależało, to w finale pierwszej edycji BB znalazłyby się Monika, Manuela i Karolina i byłoby Monika -97%, Manuela - 2,99%, Karolina -0,01%
No proszę jak szybko się płyty rozeszłyAlexander pisze:Ja mam singiel Agnieszki![]()
Ostatni w Empiku a byłem o 13:00![]()
![]()
Na płycie dwa pełne utworki i bardzo mi sie podoba. W książeczce jest o jury i Agnieszce i propozycje na wrzesień polsatu.
Gdyby było więcej utworków, to bym kupił, ale jeszcze dzisiaj w kiosku sobie obejrzałem i stwierdziłem, że się nie opłaca
[ Dodano: 2007-06-06, 21:29 ]
A tak w ogóle to powinniśmy się zastanowić, czy już nie czas stworzyć dla JOŚ osobny temat, bo obecnie panuje tu straszny bałagan...
-
Dawidek
- Administrator
Damians, popieram. Twój pomysł. JOŚ, to nie reality show, tylko show muzyczne. Takie jest moje zdanie.
Oglądałem wszystkie trzy edycje Big Brother'a. W pierwszej kibicowałem Manueli, i byłem zły, że wygrał Janusz. W drugiej kibicowałem Marzenie z Gorzowa, która pokonała mojego imiennika z Kuby bodajże.
Trzecia, tak zwana "Bitwa" mi się najmniej podobała. Oczywiście P. Borucki był bardzo sympatycznym chłopakiem i cieszę się, że wygrał.
Czwartej edycji nie będę chyba oglądać. Obawiam się, że TV4 może program zepsuć.
Pamiętam bardzo dobrze tę piosenkę De Mono, która firmowała BB. chciałbym ją jeszcze usłyszeć, na przykład w radiu. Nie lubię, jak dobrych utworów nie słychać.
Oglądałem wszystkie trzy edycje Big Brother'a. W pierwszej kibicowałem Manueli, i byłem zły, że wygrał Janusz. W drugiej kibicowałem Marzenie z Gorzowa, która pokonała mojego imiennika z Kuby bodajże.
Czwartej edycji nie będę chyba oglądać. Obawiam się, że TV4 może program zepsuć.
Pamiętam bardzo dobrze tę piosenkę De Mono, która firmowała BB. chciałbym ją jeszcze usłyszeć, na przykład w radiu. Nie lubię, jak dobrych utworów nie słychać.
Ja nie śledziłam BB, ale za to rodzinka załozyła cyfrowy polsat i oglądaliśmy 24 na dobe Dwa Światy. Pamięta ktoś? Karmienie świnek, obrządzanie... i z drugiej strony malowanie paznokci i sauna? :) Nie pamiętam juz imion i nazwisk bohaterów, ale od początku podobał mi się chłopak z kręconymi włosami i gitarką...
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Proszę bardzo:Dawidek pisze:
http://www.youtube.com/watch?v=8n4K71Aa4rE