All my children

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A Ruth Martin jeszcze się pokazuje? I to jest żona Joego ::chytry::
Sallyfanie a twój Aidan to jest w serialu niemiłosiernie rzadko .On jest chyba aktualnie z Di . I ostatnio kłócił się z nią , że ona popiera Ave, te jej przebieranki za Lily na weselu i , że wiedziała o wszystkim i nic mu nie powiedziała.
A tak to serial koncentruje się cały czas na GreenLee/Annie /Ryan.Ryan pocałował GreenLee :mrgreen: Może jeszcze uda im się znowu być razem .Chociaż Ryan powiedział juz o tym Annie i mówił ,że dla niego to nic nie znaczy.Ale ja jednak wole GreenLee u boku Ryana .

Podobno Babe odchodzi ::kwasny:: :( Wiecie coś więcej?
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Tak, ja wiem. Justin Bruening (Jamie) i Alexa Havins (Babe) (małżeństwo w rl) podjęli decyzje o odejściu z AMC bez podania przyczyny. Ich kontrakty będą rozwiązane "later this year".

No właśnie wiem Tkk. Denerwuje mnie to ;/ Aidana pokazują coraz rzadziej z tego co się orientuje w spoilerach i recapsach to pojawia się raz na ruski rok. Co czołówke jego view skracają i teraz to jest 0,5 sekundy (liczyłem! xD)

Ruth jest żoną Joego od 35 lat (nie żartuje, 1972) i jest niby teraz na kontrakcie od 2003. W praktyce to wygląda tak że od 2003 to pojawiła się pewnie ze 4 razy ::plask wczolo: ::cojest::

A Janet i Barbara jeszcze są w serialu?
Tkk_Bolly

No nie czyli Janie też odchodzi :( Może jeszcze scenarzystom uda się ich zatrzymać.
Barbara jest jeszcze w serialu , ale nie ma własnego wątku , czyli pojawia się tez bardzo rzadko .Ostatnio kłóciła się Ericą .A Janet chyba już nie ma.

Ciągle nie moge przeboleć Babe i Jamie'go :(
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Monday 6/11
Adam starts to believe JR's latest ploy;
Sean continues to protect Colby from possible prosecution;
Jamie admits to Babe his relief that Julia isn't pregnant.

Tuesday 6/12
Ryan suggests that Kendall and he accept Greenlee as part of Spike's family;
Jonathan and Ava hide their feelings for one another.

Wednesday 6/13
Kendall and Greenlee join forces to save Fusion from going under;
Ryan wants to take Spike with him, Annie and Emma on their long-delayed honeymoon;
Stuart advises Krystal to take her own advice.

Thursday 6/14
The citizens of Pine Valley dream about the future.

Friday 6/15
Greenlee drops the lawsuit against Zach;
Adam is beside himself worrying about JR.

Extra Scoops

Greenlee serves Kendall and Ryan with papers, suing them for custody of Spike.

Ryan and Annie have different ideas on how to handle Greenlee.

Greenlee tells Ryan, Annie, Kendall and Zach that she's decided to drop her lawsuit.

However, Zach sees trouble ahead when Kendall changes her mind about keeping Greenlee away from Spike, and allows her to hold him.

Jack and Erica kiss.

Sean begins to suspect that Ava might have planted the pills in his jacket that got him arrested.

Subconscious fears and desires invade the dreams of many in Pine Valley.

JR's phony kidnapping plot even convinces Adam, who has nightmares about JR being murdered and awakes to get a ransom demand.

The Week of June 18th

Greenlee is overwhelmed by her emotions concerning Spike.
SallyFan

Coś ode mnie?

Jack and Pam delight in pushing all of Erica's buttons.

Ava is touched by Jonathan's faith in her.

Amanda and JR are attacked and kidnapped.

Ava tells Adam how she was able to set up Sean.

Greenlee stuns Kendall when she promises that Zach will see prison time for causing the black out.

Kendall is unnerved by Greenlee's warning regarding Zach's honesty and their future together.

Annie is stunned by everyone's cavalier attitude regarding Zach's crime.

Erica refuses to help Greenlee exact the revenge she so desperately wants.

Livia disagrees with Derek's perception that Greenlee doesn't have a viable case against Zach.

Zach admits to Greenlee that he owes her but will not pay that debt by going to prison.

Ryan tells Greenlee that he is prepared to perjure himself in court for the sake of Spike's happiness.

Annie and Ryan don't see eye to eye.

Greenlee comes up with a new plan thanks to Josh.

Greenlee shocks Zach and Kendall when she declares that she's decided to file for custody of Spike.

Kendall suffers painful abdominal craps.

W następnym tygodniu:

Annie is hurt when Ryan admits that nobody knows Greenlee like he does.

Jamie tells Babe that he was happy to learn that Julia wasn't pregnant.

Kendall is furious when Ryan suggests that they let Greenlee be a part of Spike's life.
Jack picks up Sean and takes him home after his night in jail.

Babe has dreams of Jamie kissing her.

Adam has a terrible nightmare where JR is killed.

Greenlee announces to everyone involved that she's decided to drop her lawsuit.

Jamie tells Babe that he will be fine if things are over between him and Julia.

Jack and Erica share a kiss.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Może mi ktoś wyjaśnić ten cały wątek z Greenlee,Zach'iem,Ryan'em etc.? Nie łapię się w nim.

Z góry dzięki.
If you can't beat them, join them...
Tkk_Bolly

Thorne a oglądasz All my children :D ?

Zacząłem prawie 3 tygodnie temu i wtedy kiedy były te akcje jeszcze nie oglądałem .
Ale to było chyba tak , że GreenLe i Ryana chcieli mieć dziecko .Chyba chodziło o sztuczne zapłodnienie.W klinice Zach zniszczył jajeczeka GreenLe i w ciąże z Ryanem zaszła Kendal .I GreenLe straciła dziecko , męża itp . bo później Ryan był z Kendal.Ostatnio Ryan i Annie dowiedzieli się co zrobił Zach i Ryan nawet go zacząć dusić .A GreenLe chce teraz to zgłosić na policję .Kendal i GreenLe nie są już przyjaciółkami , bo Kendal chociaż nic nie zrobił to broni Zacha i się z nim ożeniła.

Ale może mnie ktoś poprawi , bo z rą przeszłością nie jestem pewny
Awatar użytkownika
Thorne

Tkk_Bolly pisze:Thorne a oglądasz All my children :D ?

Zacząłem prawie 3 tygodnie temu i wtedy kiedy były te akcje jeszcze nie oglądałem .
Ale to było chyba tak , że GreenLe i Ryana chcieli mieć dziecko .Chyba chodziło o sztuczne zapłodnienie.W klinice Zach zniszczył jajeczeka GreenLe i w ciąże z Ryanem zaszła Kendal .I GreenLe straciła dziecko , męża itp . bo później Ryan był z Kendal.Ostatnio Ryan i Annie dowiedzieli się co zrobił Zach i Ryan nawet go zacząć dusić .A GreenLe chce teraz to zgłosić na policję .Kendal i GreenLe nie są już przyjaciółkami , bo Kendal chociaż nic nie zrobił to broni Zacha i się z nim ożeniła.

Ale może mnie ktoś poprawi , bo z rą przeszłością nie jestem pewny
To tyle to ja zrozumiałem z samego gadania w odcinku. :D :D :D Ale nie rozumiem...w jaki sposób w tym laboratorium znalazły się jajeczka Greenlee? Czy to były jajeczka zastępcze,bo Greenlee nie miała swoich sprawnych i przez to nie mogła zajść w ciążę naturalnie? I dlaczego Zach zniszczył te jajeczka? Ryan teraz ma żonę. Greenlee powiedziała,że jej mąż śpi z matką swojego dziecka w jej łóżku,tak dokładnie powiedziała w odcinku z 4 czerwca. Wątek strasznie zagmatwany. A Kendall spodziewa się,z tego co się zorientowałem,dziecka z Zach'iem. ::jezyk::

No oglądam od 2 odcinków. :zeby: Dzięki za wyjaśnienia,mimo wszystko. :mrgreen:
Tkk_Bolly

Comings&Going
Contrary to other reports, we have learned that Taylor Gildersleeve, Sydney, is no longer a Pine Valley resident! Sources tell us that Taylor is no longer with AMC!

Odkąd zacząłem oglądać Sydney już nie było , więc nie bede tesknić

Bye-bye Julia (at least for a little while!). Sydney Penney, Julia, is on maternity leave, beginning June 18th and will be off the P.V. canvas for a bit. She will return in the fall, we are told. By the way, big congratulations to Sydney who just gave birth to a baby boy!

Czyli nasza Samantha z BB.Dobrze , źe odchodzi tylko na jakiś czas.Czyli nie będzie ciązy z Jamie.A co do Babe i Jamie to trzymam kciuki , żeby zostali .

Wogóle już widziałem wszystkich oprócz Jeffa.No i przydałaby się jakaś nowa postać , bo zacznie mi się nudzić .Juz widziałem sceny z Myrtle(na 1 urodzinach Spike to była jego prababcia) i Palmera(kupił klejnoty Krystal , kłócił się z Adamem i był na otwarciu baru Krystal ).Naprawdę lubię jak w serialu grają postacie przez wieki tzn całe życie.Krystle i Palmer mają po 87-lat :shock: Podziwiam ich, wogóle aktorów , dlatego to sa moje ulubione postacie .No i uwielbiam Colby , Babe , a ze wszyskich facetów to chyba najlepszy jest Josh.
SallyFan

Jaka Krystle ma 87 lat? Myrtle ma 87. Urodziła się w 1920 roku, a do serialu weszła jak miała ponad 50 lat :wink: A taka Erica miała 24 :mrgreen: ::jezyk::

No tak się zastanawiałem kiedy Penny odejdzie, bo już dawno sie dowiedziałem, że jest w ciąży. Rozpadnie się jej związek z Jamie'm przez Babe - szkoda.

Sydney zniknęła w styczniu i nikt jej od tej pory nie widział ::cojest::

John James, który gra Jeffa, grał w "Dynastii" :wink:
Awatar użytkownika
Thorne

Strasznie zagmatwany ten wątek z Greenlee,Kendall,Zach'iem!! Czy Kendall zaofiarowała się,że ponosi dziecko Greenlee? Gdy ta straciła swoje,z którym była w ciąży? I czy Zach dlatego zniszczył jajeczka Greenlee,bo nie chciał by Kendall zaszła w ciążę z dzieckiem tej właśnie Greenlee? Niech mnie ktoś oświeci... :?
SallyFan

No i wreszcie mamy rozwiązanie pozbycia się Sydney Penny z planu!
Julia zerwie z Jamiem i wyjedzie do Californii :)

Thorne: Jedyne co wiem to to, że Greenlee postanowiła na drodze sądowej odebrać Ryanowi i Kendall prawa rodzicielskie do Spike'a Lavery'ego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Thorne

Jestem w szoku po ostatnim odcinku All my children!!!!!!!!

JR i ta laska (nie znam jej imienia) zostali porwani przez zamaskowanych mężczyzn i wrzuceni do jakiejś piwnicy!! Następnie zostawieni w tym ciemnym miejscu! Po jakiejś chwili dzięki wołaniom Chandlera Juniora zjawili się na powrót i go wypuścili,dziewczynę zostawiając! Następnego dnia (ranka) JR wrócił cały pobity,dziewczyna była w szoku na jego widok,zaczęła go obściskiwać i pocieszać. A ku mojemu oszołomieniu przeskoczyli na niedaleką przeszłość-JR wszystko sfingował!! Opłacił tych ludzi,by go porwali i pobili! I prawdopodobnie po to,by przekonać się,czy ta laska żywi do niego jakieś uczucia,czy nie. :D
Tkk_Bolly

Ta laska ma na imię Amanda.Fajne akcje z bandytami. Otóż mnie się wydaje , że JR chciał nastraszyć Adama dlatego zfingował ten cały napad.W zapowiedziach było , ze bandyci dzwonią do Adama i mówią , że mają jego syna.Ciekawy wątek.Nie mogę się doczekać jutro czyli nastepnego odcinka.Pozatym spodobało mi się zachowanie Sean'a odnośnie narkotyków , który poświęcił się dla Colby i przyznał się , że narkotyki są jego aby ja wypuścili.A tak naprawdę to sprawka Avy i Adama .Mam nadzieję, że wpadną,Johnatan zresztą zaczyna się już coś domyslać , bo widział Ave jak komuś płaciła(gdy kupowała narkotyki)Bardzo ciekawe odcinki , polecam oglądać , All my children jest the best
Awatar użytkownika
Thorne

Tkk_Bolly pisze:Ta laska ma na imię Amanda.Fajne akcje z bandytami. Otóż mnie się wydaje , że JR chciał nastraszyć Adama dlatego zfingował ten cały napad.W zapowiedziach było , ze bandyci dzwonią do Adama i mówią , że mają jego syna.Ciekawy wątek.Nie mogę się doczekać jutro czyli nastepnego odcinka.Pozatym spodobało mi się zachowanie Sean'a odnośnie narkotyków , który poświęcił się dla Colby i przyznał się , że narkotyki są jego aby ja wypuścili.A tak naprawdę to sprawka Avy i Adama .Mam nadzieję, że wpadną,Johnatan zresztą zaczyna się już coś domyslać , bo widział Ave jak komuś płaciła(gdy kupowała narkotyki)Bardzo ciekawe odcinki , polecam oglądać , All my children jest the best
Tak. Jest tak jak mówisz. W zwiastunie kolejnego,czyli poniedziałkowego odcinka pokazali,że ci bandyci dzwonią do Adama żądając okupu. Tkk Bolly,jeszcze przecież JR dał się im pobić (zapłacił im za to-"Make me look very bad") po to,by wzbudzić postawę 'sympathetic',czyli współczucie Amandy. Niezły jest JR,a Jacob Young super odtwarza tę rolę. Jednak widać,że JR wdał się w Adama,bo podobnie jak ojciec finguje. (Adam udał zawał przed synem,by sprawdzić,czy się przejmie starym ojcem,a JR,jak mówisz,zorganizował porwanie swojej osoby,by przekonać się,czy Adam'owi zależy na synu,ale jak powiedział senior Chandler-"You are the worst mistake I have ever made in my life...you're not a son,I deserved",czy jakoś tak [piszę z pamięci]). Ja także polecam AMC!!

[ Dodano: 2007-06-13, 20:07 ]
Ryan w ostatnim odcinku mi nieco zaimponował. Wykazał rozsądek w tym całym sporze. Próbował dotrzeć do umysłu Kendall ze swoimi argumentami. Uważa on,że Greenlee należy się jakiś udział w życiu Spike'a,jako,że Spike to dziecko,które nie zostało poczęte z miłości obojga rodziców i nie stanowiło ich planu,a narodziło się i stało się nieodłączną częścią życia Ryana,Kendall i Annie właśnie dzięki Greenlee. Sądzę,że gdyby Kendall przyjęła ten argument,to Greenlee nie obstawałaby nadal przy swojej decyzji postawienia tej sprawy przed sądem- walki o prawa do opieki nad Spik'iem. Kendall przeciwstawiła w tej poważnej rozmowie Ryan'owi swój argument-Greenlee zdecydowała przed swoim wyjazdem z miasta odsunąć się,zniknąć z życia Spike'a i teraz powinna za to ponieść konsekwencje!

Wątek z JR'em bardzo ciekawy i to on głównie mnie interesuje. JR zorganizował porwanie swojej osoby,by wzbudzić uczucia i troskę swego ojca,Adama. Adam otrzymał dostęp do strony za pośrednictwem której zobaczył,jak traktują jego syna ci bandyci! (Za pierwszym razem,gdy dzwonili ci bandyci i powiedzieli Adam'owi,że jego syn nie żyje,on nie dał temu wiary mówiąc :"Why should I believe you?").

Polecam AMC. To bardzo ciekawa soapka. I muzyka do czołówki jest wspaniała i wielce mi przypadła do gustu!! :D
ODPOWIEDZ