Tkk_Bolly pisze:Ta laska ma na imię Amanda.Fajne akcje z bandytami. Otóż mnie się wydaje , że JR chciał nastraszyć Adama dlatego zfingował ten cały napad.W zapowiedziach było , ze bandyci dzwonią do Adama i mówią , że mają jego syna.Ciekawy wątek.Nie mogę się doczekać jutro czyli nastepnego odcinka.Pozatym spodobało mi się zachowanie Sean'a odnośnie narkotyków , który poświęcił się dla Colby i przyznał się , że narkotyki są jego aby ja wypuścili.A tak naprawdę to sprawka Avy i Adama .Mam nadzieję, że wpadną,Johnatan zresztą zaczyna się już coś domyslać , bo widział Ave jak komuś płaciła(gdy kupowała narkotyki)Bardzo ciekawe odcinki , polecam oglądać , All my children jest the best
Tak. Jest tak jak mówisz. W zwiastunie kolejnego,czyli poniedziałkowego odcinka pokazali,że ci bandyci dzwonią do Adama żądając okupu. Tkk Bolly,jeszcze przecież JR dał się im pobić (zapłacił im za to-"Make me look very bad") po to,by wzbudzić postawę 'sympathetic',czyli współczucie Amandy. Niezły jest JR,a Jacob Young super odtwarza tę rolę. Jednak widać,że JR wdał się w Adama,bo podobnie jak ojciec finguje. (Adam udał zawał przed synem,by sprawdzić,czy się przejmie starym ojcem,a JR,jak mówisz,zorganizował porwanie swojej osoby,by przekonać się,czy Adam'owi zależy na synu,ale jak powiedział senior Chandler-"You are the worst mistake I have ever made in my life...you're not a son,I deserved",czy jakoś tak [piszę z pamięci]). Ja także polecam AMC!!
[ Dodano: 2007-06-13, 20:07 ]
Ryan w ostatnim odcinku mi nieco zaimponował. Wykazał rozsądek w tym całym sporze. Próbował dotrzeć do umysłu Kendall ze swoimi argumentami. Uważa on,że Greenlee należy się jakiś udział w życiu Spike'a,jako,że Spike to dziecko,które nie zostało poczęte z miłości obojga rodziców i nie stanowiło ich planu,a narodziło się i stało się nieodłączną częścią życia Ryana,Kendall i Annie właśnie dzięki Greenlee. Sądzę,że gdyby Kendall przyjęła ten argument,to Greenlee nie obstawałaby nadal przy swojej decyzji postawienia tej sprawy przed sądem- walki o prawa do opieki nad Spik'iem. Kendall przeciwstawiła w tej poważnej rozmowie Ryan'owi swój argument-Greenlee zdecydowała przed swoim wyjazdem z miasta odsunąć się,zniknąć z życia Spike'a i teraz powinna za to ponieść konsekwencje!
Wątek z JR'em bardzo ciekawy i to on głównie mnie interesuje. JR zorganizował porwanie swojej osoby,by wzbudzić uczucia i troskę swego ojca,Adama. Adam otrzymał dostęp do strony za pośrednictwem której zobaczył,jak traktują jego syna ci bandyci! (Za pierwszym razem,gdy dzwonili ci bandyci i powiedzieli Adam'owi,że jego syn nie żyje,on nie dał temu wiary mówiąc :"Why should I believe you?").
Polecam AMC. To bardzo ciekawa soapka. I muzyka do czołówki jest wspaniała i wielce mi przypadła do gustu!!

If you can't beat them, join them...