Beverly Hills 90210

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

Dragon_Scale pisze: Swoją drogą to fajnie się wszystko zaczęło , tylko ta moda i stroje to żywcem wyjęte z lat 80. ,a raczej wtedy jeszcze tego nie kręcili - zapewne to połowa 90. a tu kicz ::plask wczolo:

Ale do tej pory pamiętam Tori Spelling z dalszych sezonów - strasznie ją lubię...
BH90210 zaczęli kręcić w 1990 r. :wink:
Primok

Post autor: Primok »

U mnie dzisiaj Beverly Hills 90210 wygrało z MnS - poprostu musiałem zobaczyć 1 odcinek. A od środy oglądam obowiązkowo powtórki o 11.05 (będzie kolidowało z MnS na ZDF, ale trudno :P ). Fajnie sobie przypomnieć jak to wszystko się zaczęło, bo kiedy ja to ostatni raz widziałem :roll: .
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

A ja nie mogę 'złapać' TV4 u siebie w pokoju :/
Primok

Pamiętam, że będą bardzo ciekawe akcje ze Scottem :wink: . A czy dobrze widziałem - w tym odcinku pojawił się Maxwell Caulfield (Miles, Dynastia). W ogóle przez ten serial przewinęła się cała plejada gwiazd :wink: . Szkoda, że TV4 planuje puścić chyba tylko 2 pierwsze sezony z tego co słyszałem :P .
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Jak będzie widownia, to puszczą i resztę ;)
Ja też kocham ten serial i oglądam go od nowa!
Goku

Post autor: Goku »

Brandon sam rozpuścił tą plotkę mówiąc "Domyśl się" czy coś takiego... Mi na miejscu tamtych też od razu skojarzyłoby się z tym, że przeleciał Marianne.

No i co z tego, że Andrea jest biedna?? A no tak w końcu to USA. W Polandzie raczej nic by jej się nie stało, gdyby to wyszło na jaw...

Zdziwiło mnie zachowanie Steve'a. Też bym się wkurzył jakbym miał rozwalone auto, ale przecież gdyby to on usiadł za kieronicą, mógłby nawet mieć wypadek, a w najgorszym przypadku umrzeć...

Szkoda mi Brendy :(
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Goku pisze:No i co z tego, że Andrea jest biedna?? A no tak w końcu to USA.
Nie tyle USA, co Beverly Hills :D
compek

Post autor: compek »

Od dziś moim ulubionym bohaterem jest Andrea. Nie potrafię tego uzasadnić, ale dla mnie jest po prostu najbardziej pozytywną postacią w serialu.
Brandon z nią powinien być, a Marianne niech zginie w jakimś wypadku samochodowym :twisted:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Andrea jest niewatpliwie jedna z najbardziej normalnych postaci w serialu :D tez bardzo ja lubie :)
compek

Post autor: compek »

Wie ktoś może, który dziś był odcinek? Z opisem drugiego w Necie nie za bardzo mi się zgadza, choć dokładnie nie oglądałem.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

compek pisze:Wie ktoś może, który dziś był odcinek? Z opisem drugiego w Necie nie za bardzo mi się zgadza, choć dokładnie nie oglądałem.
No drugi był dzisiaj. ::krzyw::
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

MNS się dziś ciągnęło , a te pierwsze odcinki Beverly Hills 90210 są niesamowite - były prawie tak znakomite jak pierwsze odcinki Boston Public czy B&B.

Andrea(tak jej chyba na imię ::jezyk:: ) jest the best - jakoś lubię takie pseudo kujonki. :zeby:
Jakoś mnie ta Marie Ann wkurza , tak samo jak chłoptaś Brendy...
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

O tak, Andrea to postać, która ma najwięcej zdrowego rozsądku, ale którą jeszcze wiele czeka :wink:

Nie mogę sobie przypomnieć, w którym odcinku pojawi się Dylan - może mi ktoś odświeżyć pamięć ?

Brandon i Steve jak zwykle najlepsi ::jezyk:: I Brenda jest jeszcze do zniesienia... Właściwie na razie to serial o rodzeństwie Walsh'ów - dopiero z czasem rozwiną się wątki Kelly, Steve'a, David'a, Andrei, Donny i Dylan'a...

Pytanie do tych, którzy znają przyszłość. Jaka była Wasza ulubiona para ? Moja to [glow=blue]Brandon&Kelly[/glow] :serce:
Primok

mucha331 pisze:Nie mogę sobie przypomnieć, w którym odcinku pojawi się Dylan - może mi ktoś odświeżyć pamięć ?
Bodajże około 5 odcinka :wink: .
mucha331 pisze:Pytanie do tych, którzy znają przyszłość. Jaka była Wasza ulubiona para ?
[shadow=black]Hmm.. Donna&David, Donna&Ray, Valerie&Dylan[/shadow]
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Najbardziej w tym serialu lubię stroje bohaterów ::jezyk:: Te geterki, jeansy pod pachę, koszule ahh to były czasy :wink: Zerknęłam na rok produkcji i kurczę, fakt, serial ma już 17 lat :)
ODPOWIEDZ