Dla mnie nie bardzo podoba się ten związek. Chyba dlatego że nie lubie tego Antoniego i on wszystko że tak powiem psuje. Kristen jest fajna ale wolałabym żeby np. znów była z Clarkiem
To samo chciałam napisać. Abec, to kto jest atrakcyjny?
Cieszę się, bo z tego co nam Moda serwuje, wygląda, że Tony jest porządnym chłopakiem, poważnie zainteresowanym Kristen
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
O Stefie zapomniałeś Wstydziłbyś się
A tak poważnie to zdziwiła mnie troche twoja skala ale wiadomo jeden uważa tak a drugi tak A Michael to o kogo chodzi?Bo nie pamiętam...
Ja uważam, że Kristen&Tony to jedna z najpiękniejszych par w MnS. Oboje są piękni nie tylko ciałem, ale i duchem. Mocno im kibicuję Bardzo fajnie rozpoczęła się ich znajomość
Michael też niewysoka .
Jak już oceiamy, to Tony, choć przystojny, mógłby być trochę wyższy. Kristen łapie dużo plusów, bo sympatyczna, a to kryterium odgrywa u mnie dużą rolę w atrakcyjności. Bo mam wrażenie że nie porusza się ze zbytnią gracją.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Oh, jak mi ta para się podoba Ah ten Tony, i ta Kristen, naprawdę śliczna para Aby tylko jak najdłużej razem żyli w zgodzie pomiędzy rodzinami Forresterów i Spectry Tylko czy te pobożne życzenie może się spełnić? Chyba nie w "Modzie...", a szkoda
Coraz bardziej uważam że to najpiękniejsza para w MnS . Bardzo do siebie pasują, umieją się do gadac i nie bazują tylko na miłosci fizycznej (jak to u niektórych par w MnS)