M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Spotkanie Hanki z Grażyną w tym lesie wyglądało jak na gangsterskim filmie hehe. Wiecie co oni wg mnie zrobili źle? niepotrzebnie tak szybko pokazali że Marek leży w szpitalu. Te sceny teraz z jego udziałem w ogóle nic nie wnosza poza tym że nie można rozpoznać jego twarzy. Jakby ich nie było to widzowie byliby w większej niepewności kiedy policja przeszukiwała gliniankę. A tak to tylko niepotrzebnie przeciągają. Czy już ktoś pisał że aktor grający Łukasza mówi niewyraźnie? Skąd oni go w ogóle wytrzasneli? Jest sztuczniejszy niż Monika z Klanu:/
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

On jest strasznie sztuczny. Jakby manekina wzięli z FC.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

mailo pisze:Wiecie co oni wg mnie zrobili źle? niepotrzebnie tak szybko pokazali że Marek leży w szpitalu. Te sceny teraz z jego udziałem w ogóle nic nie wnosza poza tym że nie można rozpoznać jego twarzy. Jakby ich nie było to widzowie byliby w większej niepewności kiedy policja przeszukiwała gliniankę. A tak to tylko niepotrzebnie przeciągają.
Właśnie też o tym myślałam! :D Byłaby jakaś tajemnica i ludzie musieliby oglądać, żeby dowiedzieć się, co się z nim stało i czy żyje...
Awatar użytkownika
dominik

Zresztą MJM schodzi powoli na psy. Wątek zaginięcia Marka robi się strasznie nudny. Lepsze rzeczy dzieją się w przychodni ::loll::
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

[shadow=black]Marek odnajdzie się w poniedziałek ;). [/shadow]Więcej nie spoileruję. No chyba że chcecie bo akurat jeśli chodzi o MjakM to czytam spoilery :D. Ostatnio odcinki nudne!!!!Prosimy o cos lepszego :D
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Lizzy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dominik

Ale i tak dla mnie wątek Marka jest nudny... normalnie flaki z olejem. Jak już kiedyś wspomniałem bardziej mnie interesuje co się dzieje w przychodni. Tam jest ostro; u Mostowiaków albo Hanka ryczy albo się żali i tak w kółko.
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

dominik pisze:Ale i tak dla mnie wątek Marka jest nudny... normalnie flaki z olejem. Jak już kiedyś wspomniałem bardziej mnie interesuje co się dzieje w przychodni. Tam jest ostro; u Mostowiaków albo Hanka ryczy albo się żali i tak w kółko.

A mnie sie wątek z Markiem bardzo podoba :wink: . Za to przychodni bardzo nie lubię ::kwasny:: :wink:
Awatar użytkownika
Patrycja

Post autor: Patrycja »

Nie wie ktoś czy Norberta ktoś zastapi czy go uśmiercą?
paula ;]

Post autor: paula ;] »

A jak Madzia wczoraj ładnie śpiewała karoke :D Ale strasznie było słychać, że to nie ona śpiewa i jeszcze ten jej uśmieszek na koniec, to było dobre ::loll:: A Marysia ilu wielbicieli ma, aż zabawnie wyszło :lol:
irlena

Re: M jak miłość

Post autor: irlena »

Forrester pisze:Warto w tym temacie napisać coś o serialu "M jak miłość" - najlepszym obecnie polskim serialu. Może B@r mógłby wrzucić jakieś ciekawe filmiki z "MjM"? :D
:D
:P

[ Dodano: 2007-06-13, 21:36 ]
[shadow=red][/shadow]
Primok

Post autor: Primok »

Ja już sobie odpuściłem MjM do września, ale wczoraj trzeba przyznać Madzia zaśpiewała tak, że jak przełączałem kanały to wysłuchałem do końca :shock: .
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

[shadow=black]Nazrazie wyjeżdża do Wrocławia[/shadow]
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ja już wolałabym, by Madzia sama zaśpiewała. Wiem, że Mucha skrzeczy, ale ten dubbing wypadł moim zdaniem strasznie nienaturalnie.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
dominik

To mało powiedziane. Ci co oglądali koncert wiedzą najlepiej. I ten jej uśmiech na końcu...trudno się śpiewa z takim uśmieszkiem.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Śpiew Madzi był beznadziejny.Mogła sama zaśpiewac a nie z podkładu ::kwasny:: . Wreszcie zakonczył się wątek z szukaniem Marka. Noi mieliśmy 1 starcie Artur vs Aleksander :twisted:
ODPOWIEDZ