Spotkanie Hanki z Grażyną w tym lesie wyglądało jak na gangsterskim filmie hehe. Wiecie co oni wg mnie zrobili źle? niepotrzebnie tak szybko pokazali że Marek leży w szpitalu. Te sceny teraz z jego udziałem w ogóle nic nie wnosza poza tym że nie można rozpoznać jego twarzy. Jakby ich nie było to widzowie byliby w większej niepewności kiedy policja przeszukiwała gliniankę. A tak to tylko niepotrzebnie przeciągają. Czy już ktoś pisał że aktor grający Łukasza mówi niewyraźnie? Skąd oni go w ogóle wytrzasneli? Jest sztuczniejszy niż Monika z Klanu:/
mailo pisze:Wiecie co oni wg mnie zrobili źle? niepotrzebnie tak szybko pokazali że Marek leży w szpitalu. Te sceny teraz z jego udziałem w ogóle nic nie wnosza poza tym że nie można rozpoznać jego twarzy. Jakby ich nie było to widzowie byliby w większej niepewności kiedy policja przeszukiwała gliniankę. A tak to tylko niepotrzebnie przeciągają.
Właśnie też o tym myślałam! Byłaby jakaś tajemnica i ludzie musieliby oglądać, żeby dowiedzieć się, co się z nim stało i czy żyje...
[shadow=black]Marek odnajdzie się w poniedziałek . [/shadow]Więcej nie spoileruję. No chyba że chcecie bo akurat jeśli chodzi o MjakM to czytam spoilery . Ostatnio odcinki nudne!!!!Prosimy o cos lepszego
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Lizzy, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale i tak dla mnie wątek Marka jest nudny... normalnie flaki z olejem. Jak już kiedyś wspomniałem bardziej mnie interesuje co się dzieje w przychodni. Tam jest ostro; u Mostowiaków albo Hanka ryczy albo się żali i tak w kółko.
dominik pisze:Ale i tak dla mnie wątek Marka jest nudny... normalnie flaki z olejem. Jak już kiedyś wspomniałem bardziej mnie interesuje co się dzieje w przychodni. Tam jest ostro; u Mostowiaków albo Hanka ryczy albo się żali i tak w kółko.
A mnie sie wątek z Markiem bardzo podoba . Za to przychodni bardzo nie lubię
A jak Madzia wczoraj ładnie śpiewała karoke Ale strasznie było słychać, że to nie ona śpiewa i jeszcze ten jej uśmieszek na koniec, to było dobre A Marysia ilu wielbicieli ma, aż zabawnie wyszło
Forrester pisze:Warto w tym temacie napisać coś o serialu "M jak miłość" - najlepszym obecnie polskim serialu. Może B@r mógłby wrzucić jakieś ciekawe filmiki z "MjM"?
Śpiew Madzi był beznadziejny.Mogła sama zaśpiewac a nie z podkładu . Wreszcie zakonczył się wątek z szukaniem Marka. Noi mieliśmy 1 starcie Artur vs Aleksander