Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
***AmBeR94***

Kurniczek:)

Post autor: ***AmBeR94*** »

Moim zdaniem, tak naprawdę,to tacy goście jak Forresterowie nie grzebaliby się w kuchni,a zamówiliby catering :wink: :wink: :wink: A ta scena,ze oni coś pichcą,to tylko po to,aby było zabawniej :wink: :wink: :wink:
*** :zeby:"MoDa Na $uKcE$"RuLeZ!!!!!! :zeby: ***
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

I to im się udało. Kompletnie nie przypuszczałem, że w ogrodzie Stefki ogórki rosną.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

dominik pisze:I to im się udało. Kompletnie nie przypuszczałem, że w ogrodzie Stefki ogórki rosną.

Nie ogórki lecz kabaczki :wink: Wielka posiadłość to i pewnie własną winnicę mają w zanadrzu - następnym razem będą rodzinnie ugniatać winogrona stopami w wielkiej drewnianej kadzi :zeby: ::jezyk::
Piotrek16

Post autor: Piotrek16 »

Jak Amber sobie śniła i potem było widać czyjeś nogi odrazu pomyślałem Rick :PP , scena w kuchni była fajna no i podsłuchiwanie Bridget .
Awatar użytkownika
dominik

No niech tam będzie kabaczki. Ale w życiu nie przyszło mi do głowy, że tam coś rośnie do jedzenia. Może otworzą nowy interes? ::loll::
Awatar użytkownika
***AmBeR94***

katarzynka pisze:
dominik pisze:I to im się udało. Kompletnie nie przypuszczałem, że w ogrodzie Stefki ogórki rosną.

Nie ogórki lecz kabaczki :wink: Wielka posiadłość to i pewnie własną winnicę mają w zanadrzu - następnym razem będą rodzinnie ugniatać winogrona stopami w wielkiej drewnianej kadzi :zeby: ::jezyk::
Hehehehe....to było dobre!!!!!!!! ::loll:: ::loll:: ::loll:: ...buhahaha ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ...juz sbie wyobrażam Stephanie z podciągniętymi spodniami i minę Ridge'a....hehehe!!!!!!!! :zeby: :zeby: :zeby:
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

:zeby: Tak właśnie przypuszczałam, że to Amber bedzie się śniło (tak jak podczas masażu). :zeby: Jakos nie chciało mi się wierzyć, że ulegnie Deaconowi.

Bridget nareszcie poznała prawdę. :: bow :: Deacon taki ostrożny a zostawia drzwi otwarte i mówi Amber na cały głos o całej sytuacji choć wie ze Bridget zaraz wróci. I dobrze! Wreszcie dostanie mu się za to co zrobił. :: bow ::

Ta kolacja u Forresterów jakaś taka sztuczna była. Zwłaszcza jak Ridge silił się na żarty. ::loll:: Pozatym cała rodzina zaangażowana nagle do robienia kolacji ( no co się dziwić jak na codzień sami nic nie robią w kuchni to potem do przygotowania kolacji potrzebny cały tabun ludzi przynoszących ogórki z ogródka krojących papryki itd. :zeby: ).
O przepraszam zapomniałam o Bridget i jej pysznych kolacjjach dla męża. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Fajnie że dali zapowiedzi do dwóch odcinków mimo iż były podobne.
Jak ja nie cierpię gdy ktos fantazjuje tak to każdy się denerwuje a potem okazuje się że nic tak naprawdę nie było.
Podobały mi się sceny w kuchni i jak Brooke siedziała na kredensie zamiast przy stole ::loll::
Awatar użytkownika
dominik

Muszę przyznać, że Brooke i Kristen bardzo ładnie dzisiaj wyglądały :serce:
Awatar użytkownika
dominik

Ridge myślał, że jest nie słychanie zabawny. Chciał być duszą towarzystwa lecz jak zwykle mu to nie wyszło.
Awatar użytkownika
***AmBeR94***

Kurka wodna;)

dominik pisze:Ridge myślał, że jest nie słychanie zabawny. Chciał być duszą towarzystwa lecz jak zwykle mu to nie wyszło.
Dominik,co tu gadać...Ridge to po prostu stary kasztan!!! ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Bardzo, ale to bardzo żal mi Bridget... Jeszcze te słowa Deacon'a "biedne dziecko"... Dziewczyna się załamie...
Awatar użytkownika
***AmBeR94***

Bridget

Na pewno się załamie...i to jeszcze (jak ona to mówi)wyjdzie na idiotkę,bo nie wierzyła rodzinie ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Ciężka sprawa... ::kwasny::
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Kristen i Tony tworzą sliczną parę :serce: "Kolacja" w kuchni Forresterów, którzy sami gotują-a raczej wykonuja polecenia...przezabawna i niepowtarzalna :zeby: , no i Stefa pogodziła się z Kristen :D .. :mrgreen: Wszystko było ok, tylko żarciki Ridge'a... ::cojest::

W końcu Bridget usłyszała prawdę i bardzo dobrze, wreszcie biedna dziewczyna zobaczy jaki jest naprawdę jej "czuły" małżonek :evil:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Sceny w kuchni dość zabawne :zeby: , a Tony - co było widać- czuł się wśród Forresterów dość dobrze , nawet w żartach kazał Stephani zmywać naczynia .

Biedna Bridget , oby jak najszybciej doszła do siebie po takim wstrząsie .
Zablokowany