Plebania

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

W tym konkursie chodzi przede wszystkim o nagrodę - 10 tysięcy zł. Ufundował ją Tracz, aby podlizać się Krystynie ::jezyk::

[shadow=red]Spoiler:

Nie wiem o co dokładnie chodzi, ale gdzieś wybuchnie jakiś pożar i konkurs zostanie przerwany, a nagroda pójdzie na tych co będzie się u nich paliło...
I będzie to w przyszłym tygodniu, ale nie wiem kiedy dokładnie...

[/shadow]

A co do Wiki, to wątpię ::jezyk::
W końcu jakby Wiki buchnęła "Nadzieje ma" to ta gospoda by chyba runęła :mrgreen:
::jezyk::
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Co za beznadzieja!! Buuuuu!! Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...a tak się napaliłem na ten festiwal!! :( a tymczasem jakiś beznadziejny pożar...eh,eh... :( :( :( :?
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Szkoda. Żeby tylko Grzyb zdążył zaśpiewać "Piękną Zosieńkę". :serce:
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

A Tracz tam zaśpiewa czy tylko ufunduje nagrodę :?:
Abec

Post autor: Abec »

Na razie wiadomo tylko o nagrodzie ;)

Dziś Tracz bardzo mi się kojarzyl z postacią graną przez Ricardo Montalbana w Dynastii Collbych, tak samo podrywali swoje kobiety ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Grzybowa jest the best! Akcja z sercem była boska!
"Kościół przetrwał (...), przetrwa i Grzybową" ::cojest::
Tracz i Krystyna :serce:
Tylko troche się pospieszył z tym łóżkiem;p
Aktorka wygląda obecnie przepięknie :serce:
Coś kruche jest to małżeństwo Irki i Jurka :(
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

No Tracz ma gest!Dobrze,ze Krystyna tak zakończyła ten obiad ::ok::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Abec pisze:Na razie wiadomo tylko o nagrodzie ;)

Dziś Tracz bardzo mi się kojarzyl z postacią graną przez Ricardo Montalbana w Dynastii Collbych, tak samo podrywali swoje kobiety ;)
Ta postać to Zach Powers, ale nie wydaje mi się aby Tracz był do niego podobny.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Grzybowa rulez =) A najlepsze było jej przedstawienie się i to podkreślenie, w jaki sposób została wybrana. ::loll:: ::loll::
Abec

Adex-fan Brooke pisze:
Abec pisze:Na razie wiadomo tylko o nagrodzie ;)

Ta postać to Zach Powers, ale nie wydaje mi się aby Tracz był do niego podobny.
Postać trochę też - obaj doszli do fortuny po części w nielegalny sposób - ale głównie kojarzy mi się metoda podrywu na dyskusje o histori sztuki i drogie prezenty ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Thorne

Abec,mądry człowiek jesteś,więc jak myślisz,po jakich studiach jest Tracz?? Czy jest po jakichkolwiek studiach?? Hmm,to że jest taki inteligentny mogłoby sugerować,że skończył studia. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Nie trzeba skończyć studiów aby być inteligentnym -to tak na marginesie.
Abec: Dobrze pamiętasz "Dynastię Colbych" ::chytry:: ale dalej nie jestem przekonany że Tracz jest podobny do Zacha.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Thorne pisze:Abec,mądry człowiek jesteś,więc jak myślisz,po jakich studiach jest Tracz?? Czy jest po jakichkolwiek studiach?? Hmm,to że jest taki inteligentny mogłoby sugerować,że skończył studia. :mrgreen:
Dzięki ;) Nie sądzę by był po studiach, bo w Polsce w wielu środowiskach panuje kult samouctwa i ta postać byłaby jego przejawem. A jak już to Tracz pewnie byłby po politechnice ;)
Adex-fan Brooke pisze:Nie trzeba skończyć studiów aby być inteligentnym -to tak na marginesie.
Abec: Dobrze pamiętasz "Dynastię Colbych" ::chytry:: ale dalej nie jestem przekonany że Tracz jest podobny do Zacha.
Pamiętam jak mi wtedy Zach imponował :P W sumie to zawsze w różnych filmach itd. lubiłem motyw "zemsty po latach" :)
Awatar użytkownika
Thorne

"Hmm,to że jest taki inteligentny mogłoby sugerować,że skończył studia. "---> Adex,MOGŁOBY sugerować,co nie znaczy,że musiałoby,czyli tak jak mówisz,nie trzeba kończyć studiów,by być inteligentnym,ale studia także gwarantują inteligencję rozumianą jako nie cechę wrodzoną,a nabytą-obycie w naukach,wiedzy,intelektualna praktyka etc. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Niesamowite, ale się zgadzam, więc powodzenia w dostaniu się na studia. A co z babcią Józią w serialu? Wyzdrowiała?
ODPOWIEDZ