Kristen i Tony

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Nie wiem czy to tylko moje wrażenie, ale wydaje mi się, że Kristen pięknieje, gdy jest zakochana ::rad:: Wygląda lepiej niż na początku, kiedy jeszcze nie znała Toniego.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Też mi się tak zdaje. Pięknie z odcinka na odcinek.
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

O wiele lepiej jej teraz w tych włosach i nei zachowuje się już jak jakaś dzikuska wyrwana z gąszczu Nowego Jorku , bo na początku przypominała mi córkę państwa Ziębów z Na Wspólnej.Teraz prezentuje się znakomicie i w ogóle aż za dobrze jest w tym wątku :D
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

No nie? Niemal wszyscy ich tylko chwalą :P Chyba muszą zrobić coś szokującego i nagannego... :twisted: Mnie też Kristen bardziej podoba się w rozpuszczonych włosach - szczególnie tak jak dziś - z tą spinką... ::rad:: Ładnie wygląda, gdy nie widać tych jej czarnych włosów pod spodem.
Piotrek16

Post autor: Piotrek16 »

Jassica i Dylan tez tak mieli na początku. Napewno cos zdarzy - przecierz moz zdarzyć sie . . . . . . . . WSZYTKO :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Ale lubię jak są takie pary tyle ze musi cos sie dziać bo po 20 odcinkach juz sie znudzą :P
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Fajnie że Kristen ma jakieś tam swoje zasady i nie śpieszy się do łóżka z Tonym :D Zaimponowała mi :!: A on tysz zrozumiał że nie to znaczy nie i tylko pocałował ją na dobranoc - how sweet :serce: Ale ten koc w samolocie, uuułłłaaa :wink:

Spodobał mi się też dialog:
Kristen: Złamiesz mi serce?
Tony: Może

Bo on nie drażnił się z nią, tylko chciał ją zachęcić do życia na wysokich obrotach do 'nie bania się'. Tony nie stawia się w roli guru, który wyniesie ją na wyżyny życia, on chce jej pokazać drogę, którą Kristen powinna pójść - obojętnie czy z nim z czy z kimś innym :)
Awatar użytkownika
Patrycja

Post autor: Patrycja »

katarzynka pisze:Fajnie że Kristen ma jakieś tam swoje zasady i nie śpieszy się do łóżka z Tonym :D Zaimponowała mi :!: A on tysz zrozumiał że nie to znaczy nie i tylko pocałował ją na dobranoc - how sweet :serce: Ale ten koc w samolocie, uuułłłaaa :wink:

Spodobał mi się też dialog:
Kristen: Złamiesz mi serce?
Tony: Może

Bo on nie drażnił się z nią, tylko chciał ją zachęcić do życia na wysokich obrotach do 'nie bania się'. Tony nie stawia się w roli guru, który wyniesie ją na wyżyny życia, on chce jej pokazać drogę, którą Kristen powinna pójść - obojętnie czy z nim z czy z kimś innym :)
Choć ma zasady jak Kimberly,której nie lubiłam to jest sympatyczna i nie można jej lubić.
Tony dobrze zrobił uszanowując to.Ten Kolumbijczyk ma świwtne pomysły np. z tym kocem w samolocie
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Tony ma rolę przywrócenia Kristen do prawdziwego życia...
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

I niech ją przywróci, bo chyba wcześniej oddała się całkowicie pracy i generalnie nie miała, życia prywatnego.
Awatar użytkownika
Patrycja

Post autor: Patrycja »

dominik pisze:I niech ją przywróci, bo chyba wcześniej oddała się całkowicie pracy i generalnie nie miała, życia prywatnego.
Już ja przywrócił.Myśli o ślubie z nim o rodzinie.Jednym słowem nowa Kristen
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Aż milo popatrzeć na Kristen jaka jest szczęśliwa :) Widac ile może zdziałać w życiu kobiety jeden mężczyzna :zeby:
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

mysia pisze:Aż milo popatrzeć na Kristen jaka jest szczęśliwa :) Widac ile może zdziałać w życiu kobiety jeden mężczyzna :zeby:
Jest szczęśliwa owszem ::rad:: Tylko ciekawe czy Tony zamierza jej powiedzieć prawdę...
Awatar użytkownika
mysia

paulincia pisze:
mysia pisze:Aż milo popatrzeć na Kristen jaka jest szczęśliwa :) Widac ile może zdziałać w życiu kobiety jeden mężczyzna :zeby:
Jest szczęśliwa owszem ::rad:: Tylko ciekawe czy Tony zamierza jej powiedzieć prawdę...
Miejmy nadzieję, że powie jej prawdę jak najszybciej :) Ale mimo tego, że sytuacja jest troche dramatyczna to jednak uśmiech Kristen i jej szczęście naprawde rozbraja ::rad::
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
amber

Re: Kristen i Tony

Post autor: amber »

dobrze sie dobrali!!brawa dla tej pięknej parki!! :D
Awatar użytkownika
mysia

Re: Kristen i Tony

amber pisze:dobrze sie dobrali!!brawa dla tej pięknej parki!! :D
Masz racje jes to jedna z najpiękniejszych par MNS :mrgreen:
ODPOWIEDZ