Kristen i Tony
- Dragon_Scale
- katarzynka
Fajnie że Kristen ma jakieś tam swoje zasady i nie śpieszy się do łóżka z Tonym
Zaimponowała mi
A on tysz zrozumiał że nie to znaczy nie i tylko pocałował ją na dobranoc - how sweet
Ale ten koc w samolocie, uuułłłaaa
Spodobał mi się też dialog:
Kristen: Złamiesz mi serce?
Tony: Może
Bo on nie drażnił się z nią, tylko chciał ją zachęcić do życia na wysokich obrotach do 'nie bania się'. Tony nie stawia się w roli guru, który wyniesie ją na wyżyny życia, on chce jej pokazać drogę, którą Kristen powinna pójść - obojętnie czy z nim z czy z kimś innym
Bo on nie drażnił się z nią, tylko chciał ją zachęcić do życia na wysokich obrotach do 'nie bania się'. Tony nie stawia się w roli guru, który wyniesie ją na wyżyny życia, on chce jej pokazać drogę, którą Kristen powinna pójść - obojętnie czy z nim z czy z kimś innym
Choć ma zasady jak Kimberly,której nie lubiłam to jest sympatyczna i nie można jej lubić.katarzynka pisze:Fajnie że Kristen ma jakieś tam swoje zasady i nie śpieszy się do łóżka z TonymZaimponowała mi
A on tysz zrozumiał że nie to znaczy nie i tylko pocałował ją na dobranoc - how sweet
Ale ten koc w samolocie, uuułłłaaa
![]()
Tony dobrze zrobił uszanowując to.Ten Kolumbijczyk ma świwtne pomysły np. z tym kocem w samolocie
Miejmy nadzieję, że powie jej prawdę jak najszybciejpaulincia pisze:Jest szczęśliwa owszemmysia pisze:Aż milo popatrzeć na Kristen jaka jest szczęśliwaWidac ile może zdziałać w życiu kobiety jeden mężczyzna
Tylko ciekawe czy Tony zamierza jej powiedzieć prawdę...
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
-
amber
Re: Kristen i Tony
dobrze sie dobrali!!brawa dla tej pięknej parki!! 
Re: Kristen i Tony
Masz racje jes to jedna z najpiękniejszych par MNSamber pisze:dobrze sie dobrali!!brawa dla tej pięknej parki!!
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"