Pewnie nie chce żeby teściem jego córki był ktoś przez kogo on wychowywał się bez ojca...katarzynka pisze:Ahaaaaa. Tylko nie bardzo w takim razie wiem co ma do tego Olka i AdamTo trochę dziwne, te pretensje Pawła...
Klan
Paweł nie ma pretensji do Adama, przeciwnie, chce mu pomóc wydostać się z więzienia. Ma tylko nadzieję, że Janusz nie jest jego ojcem.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- karoleczka
Jutro jest ostatni odcinek sezonu. A potem tylko jego powtórki o 15.10.
- karoleczka
-
GL Forever
Jeżeli myślicie, że będzie to smutny odcinek, to jesteście w błędzie...
Klan znam lepiej od własnej kieszeni, więc jestem przekonany, że ujrzymy tylko smutną twarz Dorotki i kogoś tam jeszcze i to będzie wszystko, jego twórcy nic więcej nie są w stanie nam zaoferować...
Ostatnimi czasy nawet w Plebani są już lepsze akcje
Klan znam lepiej od własnej kieszeni, więc jestem przekonany, że ujrzymy tylko smutną twarz Dorotki i kogoś tam jeszcze i to będzie wszystko, jego twórcy nic więcej nie są w stanie nam zaoferować...
- karoleczka
-
GL Forever
E, to jakoś cienko. Zmarła tak ważna osoba i nic bardzo smutnego nie będzie ? WstydDamians pisze:Jeżeli myślicie, że będzie to smutny odcinek, to jesteście w błędzie...
Klan znam lepiej od własnej kieszeni, więc jestem przekonany, że ujrzymy tylko smutną twarz Dorotki i kogoś tam jeszcze i to będzie wszystko, jego twórcy nic więcej nie są w stanie nam zaoferować...![]()
Będzie normalny odcinek, a tylko 5 ostatnich minut zajmie śmierć Władzia. Tak myślę.
-
GL Forever
- karoleczka
Normalnie SZOK
Twórcy Klanu najwidoczniej przeczytali nasze posty i postanowili mile zaskoczyć.
Cała akcja z Władziem, jak na Klan była nawet fajna
Wszędzie sielanka, przerwana dramatycznym telefonem, wspomnienia Pawła - super ( Olka taki mały pączuś
), sięgam pamięcią, ale w Klanie jeszcze chyba nigdy nie mieliśmy żadnych wspomnień
I zakończenie odcinka dosyć dwuznaczne... Władzio jest na wykończeniu, ale jeszcze żyje, tylko jest u niego ksiądz! Także nikt z nas jeszcze nie wie, co dalej wymyślą, mogą przecież wcale go nie uśmiercać! Chociaż to nie miałoby większego sensu, skoro już zrobili taką dramaturgię...
Twórcy Klanu najwidoczniej przeczytali nasze posty i postanowili mile zaskoczyć.
Cała akcja z Władziem, jak na Klan była nawet fajna
I zakończenie odcinka dosyć dwuznaczne... Władzio jest na wykończeniu, ale jeszcze żyje, tylko jest u niego ksiądz! Także nikt z nas jeszcze nie wie, co dalej wymyślą, mogą przecież wcale go nie uśmiercać! Chociaż to nie miałoby większego sensu, skoro już zrobili taką dramaturgię...