Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Jak już coś nie zna granic to raczej pożądanie tych dwojga, miłość to według mnie nie jest sam sex, nie sądzisz Damians ::chytry:: [chyba że to była ironia z Twojej strony, a ja - o zgrozo - jej nie pojęłam :twisted: ]
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

katarzynka pisze:[chyba że to była ironia z Twojej strony, a ja - o zgrozo - jej nie pojęłam :twisted: ]
Właśnie, że pojęłaś :twisted: ::jezyk::
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Mnie ostatnio Amber już wkurza. Mimo, ze jestem pełen sympatii do postaci Amber i Deacona, ale Amber robi już powoli z siebie szmatę. Niby tu kocha Ricka, ale marzy o Deaconie i nawet chce się z nim przespac. Niech się zdecyduje na jednego i się tego trzyma.
:o
Awatar użytkownika
Mateo

Post autor: Mateo »

Bartek masz racje.. Ale Deacon też nie lepszy.. Chce być dalej z Bridget, a zaraz leci do Amber i uświadamia ją, że do siebie pasują i powinni być razem. To jest juz chore. ;D
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Mnie też mimo iż jestem jej fanem. Deacon przecierz wie, że ona ma męża, to mógłby jej nie kusić! ::kwasny::
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Mam nadzieje, że to wszystko to byl tylko sen Amber. Bo jeśli naprawdę się prześpią to współczuje Rickowi a zwlaszcza Briget. Deacon po raz kolejny udowadnia, że nie ma serca. Kiedy mówil Briget w szpitalu, że ją kocha to juz byłam zdolna uwierzyć, ale niestety pan Sharp umie tylko kłamac...
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Tak. Najlepiej niech to będzie sen Amber. Potem okaże się że od ostatnich 2 lat oglądamy sen Steph. Tak, cały ten serial to sen. To byłby najlepszy scenariusz. ::krzyw::
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Cosmo pisze:Tak. Najlepiej niech to będzie sen Amber. Potem okaże się że od ostatnich 2 lat oglądamy sen Steph. Tak, cały ten serial to sen. To byłby najlepszy scenariusz. ::krzyw::
He he :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Wtedy by było fajnie ::jezyk:: A według mnie te sny ostatnio z udziałem Amber zdarzają się za często.... :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Amber kocha Ricka,ale pociąga ją Deacon,źle się zachowuje ostatnio :( Natomiast Brooke cudownie :serce: Ona wie co mówi, myślę że zobaczycie sami skąd bierze swoje przekonanie ::chytry:: A że Tony trafił do Taylor śmieszne trochę ::jezyk:: I idiotycznie się zachowuje wypierając myśł że może być zarażony ::plask wczolo:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mysia

Mimo tego, że zachowanie Tonego mnie denerwuje to jednak reżyser dzięki tej postaci idealnie ukazał jak człowiek może być słaby. Uważam, że jest to wątek bardzo bliski prawdziwemu życiu myślę, że wielu, którzy znaleźli się w takiej sytuacji zachowało by się bardzo podobnie.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

A już dzisiaj MNS o nowej porze. Ciekawe czy dadzą reklame TVP? Tony też mnie trochę wkurza, lepiej, żeby się sbadał, a tak to tylko żyje w niepewności.
Marisa

Post autor: Marisa »

Jaka piękna końcówka drugiego odcinka :serce: Koniec kłamstw i tajemnic, wszyscy wyjaśnili sobie wszystko, a i tak zostało po staremu ::krzyw:: Tony mnie już nudzi na maxa, mam ochotę przełączyć telewizor kiedy są scenki z nim i Kristen :roll: Jaki Ridge był dzisiaj męski ::loll:: Teraz to Deacon napewno nie skrzywdzi Bridget :zeby:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Właśnie nie wiem, na co czeka Tony...
Ale się Taylor przejmuje swoim pierwszym pacjentem - nie wiem, po co ona w tym klubie do niego podeszła? ::kwasny::
No i chyba się nam zakończył wątek Amber i Deacona:
"Żegnaj, Deacon"
"Żegnaj, Amber"
Jakie to romantyczne... ::jezyk::
Awatar użytkownika
mysia

Końcówka byla naprawdę śliczna :) Aż się chcialo płakać, sama nie wiem czy żałuje, że Deacon i Amber nie sa razem, czy się z tego ciesze.
Mało brakowało a Taylor by się dowiedziała kto jest dziewczyną Tonego ::rad:: szkoda, że się tak nie stalo bo wtedy napewno by się rozkręcila akcja :zeby:
Kiedy Broook się przytulała do Ridga to przypomniały mi się stare czasy, kiedy to byli razem :) Ale kiedy to było ::loll::
Mam nadzieję, że Kristen jak najszybciej się dowie o problemie Tonego...
Milagros

Post autor: Milagros »

Nareszcie Amber przyznała się,że kocha Deacona.I po co było to udawanie :?:
Szkoda ,że nie zostali razem,przeciez tak do siebie pasują.
myślę,że teraz Deacon będzie dla Bridget dobrym męzem i już jej nie skrzywdzi
Skąd ja wiedziałam,że Tony będzie w tym samym lokalu co Taylor :?: ::loll::
Naprawdę Tony z Kristen ładnie ze sobą wygladają,ale powinien wreszcie zrobić te
badania.Ile można żyć w niepewności i myśleć-ja na pewno nie jestem chory ::plask wczolo:
Ridge dziś był strasznie groźny :lol:
Czy on myślał,że Deacon się go przestraszy?
Podsumowując odcinki bardzo fajne.
Zablokowany