Ogólnie o filmach
W środę 27 czerwca o 20.15 TVN7 emituje "Boskie sekrety siostrzanego stowarzyszenia Ya-Ya". Ciepła, cudowna obyczajówka. Gorąco polecam wszystkim kobietkom - choć nie tylko - można się odstresować i ewentualnie trochę sobie popłakać.
Ale niewiele ponieważ film oczywiście kończy się dobrze. 
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
- katarzynka
Widzę, że z Twoją pamięcią to dokładnie tak samo jak z moją.katarzynka pisze:Nutelko, to coś dla mnie, ale byłabym wdzięczna gdybyś przypomniała o filmie we wtorek, bo na pewno zapomnęZ góry dzięki
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
- katarzynka
Shrek 3 obowiązkowo zobaczyć muszę (szczególnie że Shrek 1 jest jednym z trzech moich ulubionych filmów
)
Na "Ołszyna" tyż bym się wybrała, więc się podziel Lizzy wrażeniami
"11" i "12" były w porządku, choć zdaje mi się, że pogubiłam się w pewnym momencie w fabule "12"
Chyba się zapatrzyłam na ekhm krajobrazy na ekranie 
Na "Ołszyna" tyż bym się wybrała, więc się podziel Lizzy wrażeniami
A ja nie mam zamiaru teog oglądaćkatarzynka pisze:Shrek 3 obowiązkowo zobaczyć muszę (szczególnie że Shrek 1 jest jednym z trzech moich ulubionych filmów)
A ja mam zamiar oglądać po raz trzeci "101 największych metamorfoz" na TVN Style albo coś na MTV
Nie lubię Szymona Majewskiego. Nie ma żadnych fajnych pomysłów po prostu już się wypalił... Do tego wystarczy sobie włączyć Youtube'a i coś obejrzeć, niż obejrzeć to pół roku później w "Końca nie widać"...
EDIT: Jednak będę oglądał "Sekret Miriam" na Zone Club
EDIT: Jednak będę oglądał "Sekret Miriam" na Zone Club
-
Dawidek
- Administrator
Mi się oba "Shreki" podobały. Na trzecią część poczekam, aż poleci w TV. Bo nie mam zwyczaju wędrować do kina. "Shreek" mnie rozwesela po prostu. I ten świetny poslski dubbing, który charakteryzuje sie moim zdaniem perfekcyjnością. Ja tu chwalę, to za czym nie przepadam.
Jak będę miał okazję obejrzeć inne filmy animowane, szczególnie te trójwymiarowe, to chętnie obejrzę, mimo, że od dawna dzieckiem nie jestem.
Jak będę miał okazję obejrzeć inne filmy animowane, szczególnie te trójwymiarowe, to chętnie obejrzę, mimo, że od dawna dzieckiem nie jestem.
- katarzynka
Goku pisze:A ja nie mam zamiaru teog oglądaćKiedyś lubiłem "Shrek'a" jedynkę, ale mi się znudził... A dwójka to tragedia
![]()
![]()
No i tandetna postać Kota w Butach
![]()
![]()
Wolę "Epokę Lodowcową" i "Madagaskar"
![]()
![]()
Epoka lodowcowa była w porządku - ale było parę wyrażeń dosłownie przeniesionych ze Shreka
Dawidku - masz rację, dubing genialny, szczególnie imponuje mi fakt, że niektóre żarty są z naszego podwórka ("latać każdy może") a wpasowują się idealnie w film (notabene czasem zastanawia mnie co tam było w oryginale