Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Oglądałam Karate Kid 3 (zresztą nie pierwszy raz ale zawsze nie zwracałam uwagi na Seana) . Nasz Deacon taki młody. Ale wciąż seksowny :serce: :P
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

W środę 27 czerwca o 20.15 TVN7 emituje "Boskie sekrety siostrzanego stowarzyszenia Ya-Ya". Ciepła, cudowna obyczajówka. Gorąco polecam wszystkim kobietkom - choć nie tylko - można się odstresować i ewentualnie trochę sobie popłakać. :) Ale niewiele ponieważ film oczywiście kończy się dobrze. :: bow ::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Nutelko, to coś dla mnie, ale byłabym wdzięczna gdybyś przypomniała o filmie we wtorek, bo na pewno zapomnę :roll: Z góry dzięki ::rad::
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

katarzynka pisze:Nutelko, to coś dla mnie, ale byłabym wdzięczna gdybyś przypomniała o filmie we wtorek, bo na pewno zapomnę :roll: Z góry dzięki ::rad::
Widzę, że z Twoją pamięcią to dokładnie tak samo jak z moją. ::loll:: Ja już ustawiłam sobie przypomnienie na komórce, bo znając życie a właściwie siebie... ::rad::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Lizzy

Byłam na "Fantastycznej 4" cz.2 .W sumie porównywalna do 1 ;) . Ale nic specjalnego. Natomiast w środę wybieram się na Ocean's13 a w sobote na Shreka 3.
Awatar użytkownika
katarzynka

Shrek 3 obowiązkowo zobaczyć muszę (szczególnie że Shrek 1 jest jednym z trzech moich ulubionych filmów :D )

Na "Ołszyna" tyż bym się wybrała, więc się podziel Lizzy wrażeniami :) "11" i "12" były w porządku, choć zdaje mi się, że pogubiłam się w pewnym momencie w fabule "12" :roll: Chyba się zapatrzyłam na ekhm krajobrazy na ekranie :wink:
Goku

Post autor: Goku »

katarzynka pisze:Shrek 3 obowiązkowo zobaczyć muszę (szczególnie że Shrek 1 jest jednym z trzech moich ulubionych filmów :D )
A ja nie mam zamiaru teog oglądać ::kwasny:: Kiedyś lubiłem "Shrek'a" jedynkę, ale mi się znudził... A dwójka to tragedia ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: No i tandetna postać Kota w Butach ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Wolę "Epokę Lodowcową" i "Madagaskar" :D :D :D
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Zauważylam, że w większości przypadków pierwsza seria jest najfajniejsza, a dalsze serie to totalna porażka ::kwasny::
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Chyba niema odpowiedniejszego tematu, więc napiszę tu: kto zamierza oglądać nowy serial na TVP1 "Gorycz Tropików"? Zaraz się zacznie - daję mu 30 minut, jeżeli mi się spodoba to oglądam, a jeżeli nie, to przełączam na Szymona ::jezyk::
Awatar użytkownika
Lizzy

Ja nie mam zamiaru ;). Obejrzę Szymona jak co poniedziałek :D .
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Ale dzisiaj leci chyba już powtórka Szymona i tak przez całe wakacje, nie?

Oglądał ktoś wczoraj Kubę Wojewódzkiego? Ostatni odcinek przed wakacjami, był świetny - przede wszystkim dzięki Ani Przybylskiej :serce:
Goku

Post autor: Goku »

A ja mam zamiar oglądać po raz trzeci "101 największych metamorfoz" na TVN Style albo coś na MTV :P Nie lubię Szymona Majewskiego. Nie ma żadnych fajnych pomysłów po prostu już się wypalił... Do tego wystarczy sobie włączyć Youtube'a i coś obejrzeć, niż obejrzeć to pół roku później w "Końca nie widać"...

EDIT: Jednak będę oglądał "Sekret Miriam" na Zone Club :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mi się oba "Shreki" podobały. Na trzecią część poczekam, aż poleci w TV. Bo nie mam zwyczaju wędrować do kina. "Shreek" mnie rozwesela po prostu. I ten świetny poslski dubbing, który charakteryzuje sie moim zdaniem perfekcyjnością. Ja tu chwalę, to za czym nie przepadam. ::loll::
Jak będę miał okazję obejrzeć inne filmy animowane, szczególnie te trójwymiarowe, to chętnie obejrzę, mimo, że od dawna dzieckiem nie jestem. :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A ja nie przepadam za kreskówkami. Jeśli już oglądam to są to bajki z mojego dzieciństwa :wink:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
katarzynka

Goku pisze:A ja nie mam zamiaru teog oglądać ::kwasny:: Kiedyś lubiłem "Shrek'a" jedynkę, ale mi się znudził... A dwójka to tragedia ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: No i tandetna postać Kota w Butach ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Wolę "Epokę Lodowcową" i "Madagaskar" :D :D :D

Epoka lodowcowa była w porządku - ale było parę wyrażeń dosłownie przeniesionych ze Shreka ::krzyw:: Na Madagaskar się napaliłam, bo mi ktoś zachwalał - włączyłam i czekam aż będzie śmiesznie, czekam...czekam...czekam i się film skończył, totalne rozczarowanie ::kwasny:: Jedynie piosenka wymiata :zeby:

Dawidku - masz rację, dubing genialny, szczególnie imponuje mi fakt, że niektóre żarty są z naszego podwórka ("latać każdy może") a wpasowują się idealnie w film (notabene czasem zastanawia mnie co tam było w oryginale ::chytry:: )
ODPOWIEDZ