Kreskówki
- Adex-fan Brooke
No to ładnie wrócimy do oglądania wieczorynek
(no ale w końcu te stare klasyki są dobre dla każdego) 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Kochany Ryjek, zapomniałem o nim!! Juz nier moge sie doczekac!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Kingzajz zakladamy fanklub Ryjka ? : )
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
no jasne!! I jakies forum by sie przydało!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
- Adex-fan Brooke
Muszę pamiętać zobaczyć z ciekawości co to za odcinki Smerfów! czy znowu te przenoszące się w czasie czy jakieś starsze czy całkiem stare

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
No więc nadają znowu te starsze odcinki -ale nie aż te początkowe tylko już ze smerfikami, jeszcze nowsze to są z Dziadkiem Smerfem, potem z Dzikusem i Smerfową Nianią a te najnowsze to są o tym jak podróżują w czasie i ciągle nie mogą dobrze ułożyć krysztalów aby wrócić do wioski (mała część Smerfów została w wiosce). Masz rację wiwi że te najstarsze sa najzabawniejsze -zwłaszcza jak głos Gargamelowi podkłada ten niżyjący już aktor z serialu "W labiryncie".
Ostatnio tu nie zaglądałem a tu taka pyszna dyskusja o "Muminkach"
A więc jest to bajka mojego dzieciństwa, pamiętam te środowe)chyba) wieczory o 19:00 - co to była za radość widzieć po raz kolejny Mamusię Muminka i Tatę Muminka, Małą Mi czy Ryjka i Włóczykija.....och to było wspaniałe
dzisiaj obejrzałem Muminki - super były te obłoczki. A jak się uśmiałem, kiedy Mała Mi wyskoczyła z garnka a Ryjek
chyba dziecinnieje...
A więc jest to bajka mojego dzieciństwa, pamiętam te środowe)chyba) wieczory o 19:00 - co to była za radość widzieć po raz kolejny Mamusię Muminka i Tatę Muminka, Małą Mi czy Ryjka i Włóczykija.....och to było wspaniałe
dzisiaj obejrzałem Muminki - super były te obłoczki. A jak się uśmiałem, kiedy Mała Mi wyskoczyła z garnka a Ryjek
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
- Marek Forrester
Bartex ja też się nie moge powstrzymać dzisiaj byłem zauroczony muminkami a tak pozatym wróciłem do oglądania Sailor Moon
Oglądam sobie od 1 odcinka
TVP1 nie kupuje nowych cartoonów tylko daje te stare teraz i jeszcze się ''obnoszą" z tym, dziś w klanie na dole ekranu była informacja ,że o 19:00 Muminki 
Nobody does it better