Kreskówki

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No to ładnie wrócimy do oglądania wieczorynek :lol: (no ale w końcu te stare klasyki są dobre dla każdego) :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Tak :!: :!:
Adexie, zamierzam wszystkie oglądać,a Muminki nawet nagrywać 8) :serce:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Hehe, ja pewnie nie wszystkie, ale teraz szykuje się pełno fajnych bajeczek (nie to co Kasztaniaki, fuj). Smurfy, Muminki, Kubuś Puchatek (uwielbiam Prosiaczka :)). A pamiętacie Bobka z Muminków ::cojest::
Awatar użytkownika
Magdoszka

Post autor: Magdoszka »

Bartek cały czas się podnieca, ża teraz będą leciały Muminki.
Chłop jak dąb, a jak dziecko :mrgreen:
Wiwi, Prosiaczek jest słodki!
Awatar użytkownika
wiwi

Prosiaczek jest najfajniejszy a to Puchatek odbiera całą sławę i chwałę :evil:
Obrazek :serce:
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Kochany Ryjek, zapomniałem o nim!! Juz nier moge sie doczekac!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Kingzajz zakladamy fanklub Ryjka ? : )
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

no jasne!! I jakies forum by sie przydało!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Przypominam, że od jutra na TVP1 lecą Muminki :serce:
Dzisiaj są Smerfy.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Muszę pamiętać zobaczyć z ciekawości co to za odcinki Smerfów! czy znowu te przenoszące się w czasie czy jakieś starsze czy całkiem stare :roll: :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Jak ja jakiś czas temu oglądałam Smurfy to się trochę zawiodłam, bo jakieś zbyt wymyślne odcinki lecą. Smurfy podróżują po różnych krajach - widziałam odcinek w Chinach i odcinek w Szkocji. Wolę ich bardziej tradycyjne przygody ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No więc nadają znowu te starsze odcinki -ale nie aż te początkowe tylko już ze smerfikami, jeszcze nowsze to są z Dziadkiem Smerfem, potem z Dzikusem i Smerfową Nianią a te najnowsze to są o tym jak podróżują w czasie i ciągle nie mogą dobrze ułożyć krysztalów aby wrócić do wioski (mała część Smerfów została w wiosce). Masz rację wiwi że te najstarsze sa najzabawniejsze -zwłaszcza jak głos Gargamelowi podkłada ten niżyjący już aktor z serialu "W labiryncie".
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Nawet nie zauważyłem jaka tu rozgorzała dyskusja o Muminkach:) Myslałem że jak o nich wspomnę to nikt sie nie odezwie a tu-proszę:]
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Ostatnio tu nie zaglądałem a tu taka pyszna dyskusja o "Muminkach" :D
A więc jest to bajka mojego dzieciństwa, pamiętam te środowe)chyba) wieczory o 19:00 - co to była za radość widzieć po raz kolejny Mamusię Muminka i Tatę Muminka, Małą Mi czy Ryjka i Włóczykija.....och to było wspaniałe ::ok:: :D :serce:
dzisiaj obejrzałem Muminki - super były te obłoczki. A jak się uśmiałem, kiedy Mała Mi wyskoczyła z garnka a Ryjek :shock: :shock: :shock:
:mrgreen: chyba dziecinnieje...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Bartex ja też się nie moge powstrzymać dzisiaj byłem zauroczony muminkami a tak pozatym wróciłem do oglądania Sailor Moon :) Oglądam sobie od 1 odcinka ::jezyk:: TVP1 nie kupuje nowych cartoonów tylko daje te stare teraz i jeszcze się ''obnoszą" z tym, dziś w klanie na dole ekranu była informacja ,że o 19:00 Muminki :lol:
Nobody does it better
ODPOWIEDZ