Tiril pisze:No i oczywiście jest rodzinna zakonnica
Która jest w ciąży
Śliczne były te retrospekcje Miło było zobaczyć obydwu aktorów. Jak Paweł jechał do kościoła, a potem spotkanie piątki rodzeństwa - wspaniałe uwieńczenie. Myśle że zmienią czołówke, najwyższy czas.
W ciąży?z księdzem jakimś? nie no, żart:)
Kurde, żałuję, że nie oglądałam tego odcinka. Nie ma go gdzieś w sieci może?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tiril pisze:
W ciąży?z księdzem jakimś? nie no, żart:)
Dla pełnego wyjaśnienia - aktorka, która ją gra jest w ciąży
SallyFanie Paweł nie jechał do Kościoła, tylko do hospicjum
A co do czołówki, to również mam nadzieję, że zmienią. Jesienią będą obchodzili 10-lecie i z tego powodu szykują dla nas wiele niespodzianek - przynajmniej tak kiedyś pisali w ŚS
Co ciekawe, pierwotnie rolę Doroty miała grać Justyna Sieńczyłło, a do obsady nie dołączyła wtedy właśnie dlatego, że zaszła w ciążę Producenci jednak zapamiętali ją i potem dali w sumie ciekawszą i lepszą rolę Bogny.
Też mi się wydaje, że to był "tylko" narzeczony, który wyjechał za granicę, potem ściemniał niesamowicie, co tylko pogarszało sytuację. Nigdy się nie pobrali. Na szczęście
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Thorne chyba ma na myśli faceta, który teraz gra w Mamuśkach (w Klanie nosił on imię Marek) On był jeszcze bardziej nudny niż Adam. I Ola jest panienką.
Abec,Marek właśnie nie był nudny! Był,jak dla mnie,bardzo ciekawy. Z czymś ciągle wyskakiwał,najpierw z seksem,jako zapłatą za nauczenie Oli do egzaminu z ekonomii,potem były jakieś inne akcje etc.