Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Wszystko tyle krzyku przez to ,że Brooke jak zwykle idzie za uczuciem . Zawsze kochała Ridge ,a gdy on został jej odebrany Logan się załamała , a drodzę stanął jej Thorne ,który także miał problemy . Razem się pocieszali , i przelali na siebie swoje uczucia .
Dzisiaj spojrzenia Brooke i Ridge mówiły same za siebie.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Robi pisze:Wszystko tyle krzyku przez to ,że Brooke jak zwykle idzie za uczuciem . Zawsze kochała Ridge ,a gdy on został jej odebrany Logan się załamała , a drodzę stanął jej Thorne ,który także miał problemy . Razem się pocieszali , i przelali na siebie swoje uczucia .
Dzisiaj spojrzenia Brooke i Ridge mówiły same za siebie.
Brooke lubi pocieszać żonatych facetów w łóżku ::loll:: Potrafi im zaproponwać tylko seks, No ewentualnie pełno bólu oraz fałszu po kolejnych rozstaniach :wink:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ciekawa jestem, czy w Ridgu naprawdę pojawiły się głebsze uczucia dla Brooke, czy tylko ją podpuszczał.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Abec pisze: Cosmo, lepiej zmień tę sygnaturkę... Będzie o nią więcej krzyku niż to warte :zmiesz:: ::ysz::
Prędzej powiem że lubię Brooke niż zmienię podpis.
Marisa

Post autor: Marisa »

B@r pisze: Ktoś kiedyś dobrze w Modzie powiedział- "Brooke kocha tylko samą siebie". ::kwasny::
To chyba była Macy :wink: Mi się dzisiejsze odcinki podobały ::ok:: Uważam, że Thorne słusznie zareagował, po tym co usłyszał nie mógł się opanować. Bardzo podobała mi się kłótnia Brooke i Thorne'a, Thorne mówił bardzo mądrze :wink: A scenke z Ridgem i Brooke uważam za zabawną, to w ich stylu (a przynajmniej było kiedyś, kto wie, może dalej będzie :) ).
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Marisa pisze:
B@r pisze: Ktoś kiedyś dobrze w Modzie powiedział- "Brooke kocha tylko samą siebie". ::kwasny::
To chyba była Macy :wink:.
A mnie się wydaje że wczoraj powiedziała to Stephanie do Ridga po kłótni z Thornem
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Marisa pisze:
To chyba była Macy :wink:).
Nie tylko, bo to ciągle powtarza Stephanie...
No, ale wracając do tematu...Rozumiem Brooke, przynajmniej sie staram patrzeć na to wszystko obiektywnie... Rozumiem to, ze kocha Ridga, rozumiem też to, ze chciała sobie normalnie ułożyć życie jak każdy człowiek, skoro nie może być z Ridgem to czemu nie może być szczęśliwa z kim innym? Tylko szkoda, że to wszystko sie w taki sposób wydało ::kwasny:: Thorne pewnie czuje się fatalnie i pewnie ja na jego miejscu czułabym sie tak samo...Czuje sie oszukany i to normalne. Tylko, że nie można tutaj tak poprostu oskarżać Brooke, to, że kocha Ridga to nic złego, każdy ma prawo do miłości... Moim zdaniem może na początku zwiazku z Thornem była nim tak zauroczona, ze myślała, ze to on jest mężczyzną jej życia, to jest normalne zachowanie...
Ani jej nie potępiam, ani nie usprawiedliwiam, po prostu rozumiem...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

paulincia pisze:
Marisa pisze:
To chyba była Macy :wink:).
Nie tylko, bo to ciągle powtarza Stephanie...
No, ale wracając do tematu...Rozumiem Brooke, przynajmniej sie staram patrzeć na to wszystko obiektywnie... Rozumiem to, ze kocha Ridga, rozumiem też to, ze chciała sobie normalnie ułożyć życie jak każdy człowiek, skoro nie może być z Ridgem to czemu nie może być szczęśliwa z kim innym? Tylko szkoda, że to wszystko sie w taki sposób wydało ::kwasny:: Thorne pewnie czuje się fatalnie i pewnie ja na jego miejscu czułabym sie tak samo...Czuje sie oszukany i to normalne. Tylko, że nie można tutaj tak poprostu oskarżać Brooke, to, że kocha Ridga to nic złego, każdy ma prawo do miłości... Moim zdaniem może na początku zwiazku z Thornem była nim tak zauroczona, ze myślała, ze to on jest mężczyzną jej życia, to jest normalne zachowanie...
Ani jej nie potępiam, ani nie usprawiedliwiam, po prostu rozumiem...
Wiedziałem ,że z Ciebie jest inteligentna dziewczyna ::ok::
Brooke nie można potepiać , tylko współczuć . Jest to kobieta ,która straciła swoją miłość(Ridge) i widząć ,że już nie ma szans aby go odzyskać postanowiła ułożyć sobie na nowo życie . Zauroczyła się Thornem ,a on ją . Związek Thorne z Macy miał problemy i to nie od kiedy pojawiła się Logan w ich zyciu , tylko już wiele lat wcześniej . Próbowali sobie ułożyć życie ,ale nigdy im to nie wychodziło .
Mądre słowa powiedział dzisiaj Abec stwierdzając ,że Logan powinna jedynie wzmocnić związek Macy i Thorne , bo jeżeli naprawdę się kochali to nic bym ich nie powstrzymało .
Ostatnio zmieniony 2007-06-27, 19:13 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Żal mi Thorna, ale jego napady złości są komiczne :( ::cojest:: ::loll:: .
My się dziś śmiałyśmy z koleżanką na widok Thorne'a śmiesznie wymachującego rękami i jego przekomicznych min ::loll::
Ostatnio zmieniony 2009-07-09, 22:44 przez Tiril, łącznie zmieniany 1 raz.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
paulincia

Robi pisze:Wiedziałem ,że z Ciebie jest inteligentna dziewczyna ::ok::
Brooke nie można potepiac , tylko współczuć . Jest to kobieta ,która straciła swoją miłość i widząć ,że już nie ma szans aby go odzyskać postanowiła ułożyć sobie na nowo życie . Zauroczyła się Thornem ,a on ją . Thorne miał problemy z Macy i to nie od kiedy Logan się pojawiła w ich zyciu , tylko już wiele lat wcześniej . Próbowali sobie ułożyć życie ,ale nigdy im to nie wychodziło .
Mądre słowa powiedział dzisiaj Abec stwierdzając ,że Logan powinna jedynie wzmocnić związek Macy i Thorne , bo jeżeli naprawdę się kochali to nic bym ich nie powstrzymało .
Dziękuję ::rad:: ::rad:: ::rad::
I zgadzam się z tym co napisałeś ::ok:: Szkoda, ze inni tego nie widzą :roll:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Cosmo pisze: Ridge'owi odbiło! Kto to widział żeby swojej byłej kupować jakąś bieliznę? Czy on zwariował? Gdyby się Taylor dowiedziała... ::kwasny::
Dokładnie!Podstarzały playboy i maniak seksu!Niech się puknie i mnie nie denerwuje ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
paulincia

Misia pisze:
Cosmo pisze: Ridge'owi odbiło! Kto to widział żeby swojej byłej kupować jakąś bieliznę? Czy on zwariował? Gdyby się Taylor dowiedziała... ::kwasny::
Dokładnie!Podstarzały playboy i maniak seksu!Niech się puknie i mnie nie denerwuje ::kwasny::
No co ::jezyk:: ::jezyk:: Może chciał sobie popatrzeć ::rad:: :wink: A swoją drogą to tam wszystko bardzo szybko sie rozchodzi, nie uważacie? Thorne powiedział słowo, że chciałby zabrać Brooke do domku w górach i wszyscy już wiedzą
Awatar użytkownika
Misia

Damians pisze:
Cosmo pisze: Ridge'owi odbiło! Kto to widział żeby swojej byłej kupować jakąś bieliznę? Czy on zwariował?
On po prostu kocha Brooke, więc co w tym dziwnego, że chciał ją zobaczyć nago? ::chytry:: .
Sory Damians ale chyba jesteś niepoważny ::kwasny:: Jak bedziesz miał żonę to niebędziesz miał nic przeciwko aby jej były dawał jej bieliznę i chciał ją zobaczyć nago bo wciąż ją kocha ::cojest::? Ridzunio niech nie myśli d*** tylko wraca do żony i dzieci!Prawdziwy z niego maniak ::bojesie::

[ Dodano: 2007-06-27, 19:27 ]
paulincia pisze:
Misia pisze:
No co ::jezyk:: ::jezyk:: Może chciał sobie popatrzeć ::rad:: :wink: A swoją drogą to tam wszystko bardzo szybko sie rozchodzi, nie uważacie? Thorne powiedział słowo, że chciałby zabrać Brooke do domku w górach i wszyscy już wiedzą
Niech patrzy na żonę ::chytry:: ::ok:: a nie szaleje na stare lata ::jezyk:: !
Goku

Post autor: Goku »

Misia pisze: Ridzunio niech nie myśli d*** tylko wraca do żony i dzieci!
Niech nie wraca do domu i dzieci, a Taylor niech razem z Thomas'em, Phoebe i Steffy zeskoczy z 10 piętra wieżowca :twisted: :twisted: :twisted:

Thorne to straaaasznyyy mięczak i debil... Nie wiem co Brooke w nim widziała... Już Ridge lepszy :)
Awatar użytkownika
Misia

SallyFan pisze:
Abec pisze:Thorne wtedy właził do łóżka Thorne'a nawet intensywniej niż ona do niego.
Zgadzam się! ::cojest:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
Uhaha ::loll:: :lol:W końcu niewiem o kogo Abec Ci chodziło ::cojest:: ale chciałam tylko przypomnieć,że to Broke przychodziła do Torna w bieliźnie,że o jej siedzeniu pod łóżkiem nie wspomne ::loll:: :lol: ::cojest:: ::loll::
Zablokowany