Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Misia pisze:[
On po prostu kocha Brooke, więc co w tym dziwnego, że chciał ją zobaczyć nago? ::chytry:: .
Sory Damians ale chyba jesteś niepoważny ::kwasny:: Jak bedziesz miał żonę to niebędziesz miał nic przeciwko aby jej były dawał jej bieliznę i chciał ją zobaczyć nago bo wciąż ją kocha ::cojest::? Ridzunio niech nie myśli d*** tylko wraca do żony i dzieci!Prawdziwy z niego maniak ::bojesie::
[/quote]
Weź pod uwagę, że Ridge mógł zrozumieć, iż tak na prawdę kocha Brooke i już nie chce być z Taylor :mrgreen: ::jezyk::
Powszechnie wiadomo, że gdyby nie ich przedszkole, to Ridge byłby cały czas z Brooke :wink:

[ Dodano: 2007-06-27, 19:35 ]
Goku pisze: Thorne to straaaasznyyy mięczak i debil... Nie wiem co Brooke w nim widziała... Już Ridge lepszy :)
Goku, cóż to za słownictwo ::chytry::
Ale w pełni Cię popieram :mrgreen: Thorne swoim zachowaniem udowodnił, że nie jest warty Brooke, czekamy na wielki come back Ridge'a do Brooke :mrgreen: ::jezyk:: A może złożymy fan-club Ridge'a :D :P
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Weź pod uwagę, że Ridge mógł zrozumieć, iż tak na prawdę kocha Brooke i już nie chce być z Taylor :mrgreen: ::jezyk::
To by oznaczało, że jest jeszcze większym kretynem niż wszyscy myślimy a to raczej niemożliwe ::jezyk:: ::jezyk::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Goku pisze: a Taylor niech razem z Thomas'em, Phoebe i Steffy zeskoczy z 10 piętra wieżowca :twisted: :twisted: :twisted:
A to niby czemu ::ysz::

Hehe Ridge lepszy ::cojest:: Już się nie moge doczekać jak zaczniesz po nim jeździć ::loll::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

nutelka pisze:
To by oznaczało, że jest jeszcze większym kretynem niż wszyscy myślimy a to raczej niemożliwe ::jezyk:: ::jezyk::
Oj, bo jeszcze wykraczesz... ::jezyk::
Mimo wszystko jestem przekonany, że Ridge dalej kocha Brooke i gdyby tylko nie było dzieci... ::chytry::

[ Dodano: 2007-06-27, 19:55 ]
Misia pisze:
Goku pisze: a Taylor niech razem z Thomas'em, Phoebe i Steffy zeskoczy z 10 piętra wieżowca :twisted: :twisted: :twisted:
A temu, że wszyscy byliby szczęśliwi :wink: Ridge i Brooke wreszcie byliby razem ::rad::
Awatar użytkownika
nutelka

Damians pisze:Mimo wszystko jestem przekonany, że Ridge dalej kocha Brooke i gdyby tylko nie było dzieci... ::chytry::
Zapewniam Cię, że gdy facet nie kocha kobiety z którą ma dzieci to nawet wielka miłość do nich nie zmusi go aby być z niekochaną.
Więc gdyby nie kochał Taylor to nigdy by nie był z nią tylko ze względu na dzieci. Takie rzeczy się nie udają. Idąc dalej - gdyby kochał Brooke nigdy by jej nie zostawił tylko ze względu na dziecko z inną kobietą. :nie:
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Goku

Post autor: Goku »

Damians pisze:
Misia pisze:
A temu, że wszyscy byliby szczęśliwi :wink: Ridge i Brooke wreszcie byliby razem ::rad::
No i oprócz tego co napisał Damians - gdyby nie było Taylor nie byłoby też tylu kłótni na forum :P... No i oprócz tego i tak nikt nie będzie za nimi tęsknił - Ridge będzie z Brooke, Stefa zapomni o Taylor w dwa dni(inni jeszcze szybciej), a dzieci nie będą mogły za nią tęsknić bo umrą razem z nią :P
Awatar użytkownika
Damians

nutelka pisze: Zapewniam Cię, że gdy facet nie kocha kobiety
Facet! A Ridge nie jest takim zwykłym, przeciętnym facetem... ::jezyk::
Boski Ridge'unio jest jedyny w swoim rodzaju, odziedziczył geny po mamusi, geny - dla dobra dzieci wszystko :wink: :P
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Po obejżeniu dzisiejszego odcinka jeszcze bardziej bronię Brook. :) Jest mi szkoda Thorna, ale przecież gdyby nie podsłuchał rozmowy to by bylo wszysko dobrze. Brook mimo tego, że kocha Ridga to jednak przez cały związek z Thornem byla mu wierna. Chciała dla Thorna jak najlepiej, nie mógl on się skarzyć na brak wierności i czułości z jej strony. Uważam, że nie możemy oskarżac jej, że jest bez serca, nigdy wprost go nie skrzywdziła. Brook staranie chowala swoje prawdziwe uczucie, zapewne wiele razy bardzo przez to cierpiała. Przypuszczam, ze gdyby nic nie czuła do Thorna to probowala by zdobyć Ridga wtedy kiedy Taylor więzila Morgan...

Co do Ridga to widac, ze Brook nie jest mu obojętna. Uważam, że niektórymi gestami i slowami daje jej to do zrozumienia.
Ostatnio zmieniony 2007-06-27, 20:35 przez mysia, łącznie zmieniany 1 raz.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Damians pisze: Powszechnie wiadomo, że gdyby nie ich przedszkole, to Ridge byłby cały czas z Brooke :wink:
Tak, gdyby nie natrętność i intrygi Steph, gdyby nie Taylor i dzieciarnia, gdyby nie Thorne, gdyby nie Macy, gdyby nie wszystko to Brooke i Ridge byliby razem! Zaczynacie się fani Brooke powtarzać jak stare płyty. :zmiesz::
Ale w pełni Cię popieram :mrgreen: Thorne swoim zachowaniem udowodnił, że nie jest warty Brooke
A jak się miał twoim zdaniem zachować? Powiedziec miło:

Brooke, bardzo cię kocham i pożądam, całym życiem dla mnie jesteś ale jeśli kochasz Ridge'a to idź się z nim kochaj i bądź z nim gdyż jeśli ty szczęśliwa będziesz to i me serce radować się będzie!

??!
Sory ale ktoś tu jest niepoważny.

[ Dodano: 2007-06-27, 20:48 ]
No i ave że nie ma Boldfanki bo dostalibyśmy tak po tyłkach za krytykowanie królowej że strach! ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Dokładnie Cosmo!Ja na miejscu Thorna niewiem co zrobiłabym Brooke...Ciekawe jak to jutro Brooke się bedzie przed nim usprawiedliwiać...

[ Dodano: 2007-06-27, 20:52 ]
Cosmo pisze: No i ave że nie ma Boldfanki bo dostalibyśmy tak po tyłkach za krytykowanie królowej że strach! ::plask wczolo:
Tak jest!Ja znów usłyszałabvym,że moje posty są głupie itd itd itp ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
nutelka

mysia pisze:Po obejżeniu dzisiejszego odcinka jeszcze bardziej bronię Brook. :) Jest mi szkoda Thorna, ale przecież gdyby nie podsłuchał rozmowy to by bylo wszysko dobrze.
Pewnie! Sam jest sobie winien. Gdyby był dobrze wychowanym chłopcem wiedziałby, że nie podsłuchuje się prywatnych rozmów szczególnie własnej żony a z żon w szczególności Brooke. ::jezyk:: Jeszcze można dowiedzieć się prawdy i co wtedy? ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

:lol: :lol: :lol: i tyle
Brooke :!: Wszystko wyszło. Ta kobieta robi z siebie idiotke kolejny raz. Przeciez niedawno przekowywała wszyskich ze TYLKO Thorne jest jej nawiekszą miłoscią :roll: Haha niech ją odeślą na jakies leczenie w trybie natychmiastowym ::krzyw:: To jest jej styl co jakis czas ponawia ten schemat i zapewne to nie jest ostatni raz :oops: :oops: :oops:
Amber :!: Podobnie, chore zachowanie. Miewa sny erotyczne z Deaconem, marzy o seksie nim :lol: To jest NORMALNE zachownie :?: :lol: Ale nie moze bo jest żoną tego lalusia :lol: Ciągnie wilka do lasu, najpierw murzyn (tu już kompletny wstyd :oops: ) potem CJ i teraz ten delikwent ją wychaczył ::cojest:: Na dodatek jeszcze robi jakies smieszne miny i tłumaczenia. Tak to jest jak sie wezmie taką kreature z nią tylko problemy. Najlepiej kopa i dowidzenia :zmiesz::
:lol: :lol: :lol: :zeby: :zeby: ::ke:: ::ke:: ::ysz:: ::ysz:: ::ysz:: :oops: :oops: :oops:
Szymoncz

Post autor: Szymoncz »

http://pl.youtube.com/szymoncz

Już możecie na moim youtube znaleźć dzisiejsze odcinki ;-)
Marisa

Post autor: Marisa »

mysia pisze:Po obejżeniu dzisiejszego odcinka jeszcze bardziej bronię Brook. :) Jest mi szkoda Thorna, ale przecież gdyby nie podsłuchał rozmowy to by bylo wszysko dobrze.
Pewnie, żyłby w kłamstwie, oszukiwany przez żonę. Żyć nie umierać :!: ::kwasny:: Nie krytykuję Brooke za to, że kocha Ridge'a, bo to wiedziałam od początku, tylko za to, że niepotrzebnie urządziła tą farsę z miłością do Thorne'a :roll:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Ja wiem, że aktor musiał sugestywnie zagrać uczucia Thorna pod drzwiami Brooke, ale to że się trząsł, i zachowywał jak paralityk nie oddało chwili :P
A ten wybuch złości w obecności Megan - ahh, jaki on dynamiczny i emocjonalny :zeby: ::jezyk::
Brooke jest hipokrytką.
Zablokowany