Na pewno miala tu ciekawsza role niz w Modzie. Ja juz nie moge sie doczekac az bede miala czas sciagnac i obejrzec ten serialLizzy pisze:Yeah!Uwielbia J.Finnegan w tym serialu!Wole tu niż w Modzie![]()
Krok od domu
- Liason-fanka
Jest dziś o 21:30
[ Dodano: 2007-06-18, 21:32 ]
Nie ma
A było w Gazecie Telewizyjnej i w Necie 
[ Dodano: 2007-06-18, 21:32 ]
Nie ma
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Zacząłem oglądać ten serial głównie ze względu na Bridget ( w porównaniu z obecnym wyglądem z TVP1 wygląda o wiele lepiej
). W ciągu roku szkolnego, nie miałem na niego czasu, ale teraz będę starł się oglądać regularnie.
W poniedziałkowym odcinku toczyła się jakaś sprawa o zabójstwa na tle rasistowskim, odcinek był dosyć ciekawy. Dla mnie dopełnieniem całej akcji była ostatnia scena, gdzie ten adwokat przedstawił swoją narzeczoną, ona okazała się być ciemnoskóra.
W poniedziałkowym odcinku toczyła się jakaś sprawa o zabójstwa na tle rasistowskim, odcinek był dosyć ciekawy. Dla mnie dopełnieniem całej akcji była ostatnia scena, gdzie ten adwokat przedstawił swoją narzeczoną, ona okazała się być ciemnoskóra.
Pytanie
A co się stało z mężem Annabeth? Jak zginął, czy umarł, bo nie widziałem ostatniego odcinka I serii?
Serial jest obecnie udostępniany w serwisie Player.pl
http://player.pl/seriale-online/krok-od ... inki,2646/