Krok od domu
Krok od domu
Nowy serial tvn, emitowany zamiast Magdy M. we wtorkowe wieczory o 21:30. Jedna seria ma 22 odcinki. W roli głownej moja ulubienica (obecna Bridget w polskej MnS) jako Annabeth (nie podoba mi się to imie
) Chase. Serial emitowany bedzie dopiero od 19.12 wiec jeszcze nie mogę nic o nim powiedzieć ale zakładam temat aby zbierać o nim opinie
i zapraszam do dyskusji 
- Marek Forrester
Powstaje właśnie drugi sezon "Close to Home"
http://www.imdb.com/title/tt0460631
[ Dodano: 2006-12-16, 17:43 ]
Na stronie TVN jest już oficjalna zapowiedź serialu.
http://www.imdb.com/title/tt0460631
[ Dodano: 2006-12-16, 17:43 ]
Na stronie TVN jest już oficjalna zapowiedź serialu.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
SallyFan
-
Ryan Lavery
Gdyby ktoś z Was był zainteresowany zobaczyć Jennifer Finnigan w jeszcze innej roli, to polecam Wam serial kryminalny (chyba) pt. "Jordan (ang. Crossing Jordan)". Swego czasu emitował go Hallmark, ale nie wiem czy nadal go pokazuje...Brooke pisze:Fajnie zobaczyć jakiegoś aktora w tym przypadku aktorkę grającą główną rolę w jakimś ambitniejszymserialu niż MNS
Pierwszy odcinek był świetny!!!
Ta murzynka była wkurzająca...
Ta murzynka była wkurzająca...
Zgadzam się chociaż chyba bardziej kryminalna wersja "Ally Mc Beal"...Bardziej podobne realia,pomieszczenia i.t.p.Brooke pisze:Oglądałam wczoraj pierwszy odcinek tego serialu i muszę przyznać że całkiem lekki i fajny. Można by powiedzieć że to "Magda M" produkcji USAtylko mało romantyczna a bardziej kryminalna. Bardzo lubię Jennifer Finnigan dlatego też coś czuję że ten serial będzie mi towarzyszył do nowej serii "Madzi".
Po pierwszym odcinku mogę powiedzieć, że jest to połączenie Ally McBeal z Detektywem Monkiem
.
Mimo, że gra aktorska Jennifer Finnigan niezbyt mi się podoba, to jednak ma ona coś w sobie. Nie mogę sobie wyrobić o niej zdania. Podobnie jest z jej grą w MnS - szczególnie w odcinkach, których jeszcze nie było na TVP. Oj ciężko mi ją rozgryźć
.
Sam serial jest bardzo dobrze zrealizowany, a ogląda się go miło, lekko i przyjemnie.
[ Dodano: 2007-01-03, 09:08 ]
Po drugim odciku widać. że serial jest jak najbardziej podobny do Ally McBeal. Akcja i poszczególne wątki w serialu dzieją się w podobnym środowisku. Myślałem, że będzie trochę więcej akcji, a tu większość scen rozgrywa się w pracy w biurach prokuratorów
.
Sprawa, którą zajmowała się nasza pani prokurator mniej ciekawa niż w pierwszym odcinku (już ciekawsza była ta druga w tym odcinku - sprawa tego detektywa).
Serial dość ciekawy napewno szczególnie dla przyszłych prokutarów i osób pracujących w tym zawodzie
.
Mimo, że gra aktorska Jennifer Finnigan niezbyt mi się podoba, to jednak ma ona coś w sobie. Nie mogę sobie wyrobić o niej zdania. Podobnie jest z jej grą w MnS - szczególnie w odcinkach, których jeszcze nie było na TVP. Oj ciężko mi ją rozgryźć
Sam serial jest bardzo dobrze zrealizowany, a ogląda się go miło, lekko i przyjemnie.
[ Dodano: 2007-01-03, 09:08 ]
Po drugim odciku widać. że serial jest jak najbardziej podobny do Ally McBeal. Akcja i poszczególne wątki w serialu dzieją się w podobnym środowisku. Myślałem, że będzie trochę więcej akcji, a tu większość scen rozgrywa się w pracy w biurach prokuratorów
Sprawa, którą zajmowała się nasza pani prokurator mniej ciekawa niż w pierwszym odcinku (już ciekawsza była ta druga w tym odcinku - sprawa tego detektywa).
Serial dość ciekawy napewno szczególnie dla przyszłych prokutarów i osób pracujących w tym zawodzie
- Marek Forrester
- Adex-fan Brooke