Krok od domu

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Bridget

Krok od domu

Post autor: Bridget »

Nowy serial tvn, emitowany zamiast Magdy M. we wtorkowe wieczory o 21:30. Jedna seria ma 22 odcinki. W roli głownej moja ulubienica (obecna Bridget w polskej MnS) jako Annabeth (nie podoba mi się to imie :/) Chase. Serial emitowany bedzie dopiero od 19.12 wiec jeszcze nie mogę nic o nim powiedzieć ale zakładam temat aby zbierać o nim opinie :) i zapraszam do dyskusji :)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Promo serialu za bardzo mnie nie przyciąga ale sprawdzę 1 odcinek i zobacze a nawet nigdy wcześniej nic nie słyszałem o tym w internecie. Jaki jest oryginalny tytuł serialu, jaka stacja go emituje, ile sezonów powstało ::chytry:: ??
Nobody does it better
Abec

Post autor: Abec »

Powstaje właśnie drugi sezon "Close to Home"

http://www.imdb.com/title/tt0460631

[ Dodano: 2006-12-16, 17:43 ]
Na stronie TVN jest już oficjalna zapowiedź serialu.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Oglądałam wczoraj pierwszy odcinek tego serialu i muszę przyznać że całkiem lekki i fajny. Można by powiedzieć że to "Magda M" produkcji USA :wink: tylko mało romantyczna a bardziej kryminalna. Bardzo lubię Jennifer Finnigan dlatego też coś czuję że ten serial będzie mi towarzyszył do nowej serii "Madzi".
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Super!!! :mrgreen:
Odcinek pierwszy był przepiękny. Od tej pory oglądam ten serial.
Jennifer Finnigan jest piękna :serce: cudowna :serce: i wogule :serce:
Super, że aż 22 odcinki i kręcą 2 serie!!! :mrgreen:

Pod koniec odcinka to normalnie chciało się płakać :wink:

Gorąco polecam! :mrgreen:
Bridget

Post autor: Bridget »

Mi też się podobało. Jennifer Finnigan jest świetną aktorką myśle, że w tym serialu będzie to wyraźniej widać niz w B&B...
Awatar użytkownika
Brooke

Fajnie zobaczyć jakiegoś aktora w tym przypadku aktorkę grającą główną rolę w jakimś ambitniejszym :wink: serialu niż MNS ::jezyk::
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Brooke pisze:Fajnie zobaczyć jakiegoś aktora w tym przypadku aktorkę grającą główną rolę w jakimś ambitniejszym :wink: serialu niż MNS ::jezyk::
Gdyby ktoś z Was był zainteresowany zobaczyć Jennifer Finnigan w jeszcze innej roli, to polecam Wam serial kryminalny (chyba) pt. "Jordan (ang. Crossing Jordan)". Swego czasu emitował go Hallmark, ale nie wiem czy nadal go pokazuje...
Awatar użytkownika
Brooke

A to ciekawe nasza Bridget czyli Jennifer Finnigan robi karierę w kryminalnych serialach :) Chyba w USA filmy i seriale kryminalne cieszą się największą oglądalnością. :wink:
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Ja zapomniałam obejrzeć. :(
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Goku

Post autor: Goku »

Pierwszy odcinek był świetny!!!
Ta murzynka była wkurzająca... ::kwasny::
Brooke pisze:Oglądałam wczoraj pierwszy odcinek tego serialu i muszę przyznać że całkiem lekki i fajny. Można by powiedzieć że to "Magda M" produkcji USA :wink: tylko mało romantyczna a bardziej kryminalna. Bardzo lubię Jennifer Finnigan dlatego też coś czuję że ten serial będzie mi towarzyszył do nowej serii "Madzi".
Zgadzam się chociaż chyba bardziej kryminalna wersja "Ally Mc Beal"...Bardziej podobne realia,pomieszczenia i.t.p.
Dorka16

Post autor: Dorka16 »

Ja też zapomniałam obejrzeć, ale fajnie ze w tym serialu gra obecna Bridget w MnS... :wink:
Primok

Post autor: Primok »

Po pierwszym odcinku mogę powiedzieć, że jest to połączenie Ally McBeal z Detektywem Monkiem :mrgreen: .
Mimo, że gra aktorska Jennifer Finnigan niezbyt mi się podoba, to jednak ma ona coś w sobie. Nie mogę sobie wyrobić o niej zdania. Podobnie jest z jej grą w MnS - szczególnie w odcinkach, których jeszcze nie było na TVP. Oj ciężko mi ją rozgryźć :roll: .
Sam serial jest bardzo dobrze zrealizowany, a ogląda się go miło, lekko i przyjemnie.

[ Dodano: 2007-01-03, 09:08 ]
Po drugim odciku widać. że serial jest jak najbardziej podobny do Ally McBeal. Akcja i poszczególne wątki w serialu dzieją się w podobnym środowisku. Myślałem, że będzie trochę więcej akcji, a tu większość scen rozgrywa się w pracy w biurach prokuratorów :wink: .
Sprawa, którą zajmowała się nasza pani prokurator mniej ciekawa niż w pierwszym odcinku (już ciekawsza była ta druga w tym odcinku - sprawa tego detektywa).
Serial dość ciekawy napewno szczególnie dla przyszłych prokutarów i osób pracujących w tym zawodzie :wink: .
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Obejrzałem drugi odcinek i spodobał mi sie, napewno będę oglądał kolejne odcinki, nigdy nie słyszałem o tym serialu ale jest przyjemny i ciekawy. Polubiłem Anabeth widać ,że jest bardzo uzależniona od swojej pracy i chce pomagać i rozwiązać do końca wszystkie sprawy.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oglądacie? Fajne? Ja nie mam obecnie czasu
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ