Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Cosmo pisze: Brooke jak zwykle nie ma pomysłu to otwiera swóją szafę z arsenałem bielizny. ::plask wczolo:
Tej bielizny Brooke się szybko pozbędzie,w końcu nie przyniosła zamierzonego efektu ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::loll:: A może dlatego,że była od bosskiego Ridzunia :P ::chytry::

Szkoda mi Tonego :( Ostatnia scena była wzruszająca :| Taylor naprawdę ma predyspozycję aby pomagać ludziom.Świetnie wczuwa się w rolę psychiatry.
Team Hunter:)A jak!
Milagros

Post autor: Milagros »

No i w końcu Tony zrobił te badania :!:
Szkoda mi go dzisiaj było,jak się dowiedział,że jednak jest chory.
Rozśmieszyło mnie jak Taylor powiedziała do Antonia-Nie nakręcaj się tak.
Nasza mądra pani psycholog-ciekawe jak ona by zareagowała gdyby sama była
na coś chora :!:
Teraz Tony nie ma wyjścia.Musi powiedzieć Kristen prawdę.
Brooke chciała uwieść Thorne'a,a on jej się nie dał...
Biedna,dzisiaj znowu płakała na końcu..
Ridge,Taylor,Eryk już wiedzą ,w następnym odcinku dowie się Stefa i będzie skakać z
radości :twisted:
A jak ta wiadomość dotrze do nieobecnej ostatnio Sally-to dopiero będzie dla niej
uciecha :!:
Patka

Post autor: Patka »

Adex-fan Brooke pisze:Tony jest juz denerwujący, tak samo Sofia i Kristen jakieś dziwne i brzydko dziś wyglądały. Taylor pozowoliła Tony'emu zdemolowac swoje biuro :lol: jaka ona szlachetna ostatnio. :zeby:
No cóż,Taylor robi wszystko aby jej pacjenci chociaż trochę mogli się lepiej poczuć :wink:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Mnie rozśmieszyło jak pani doktor powiedziała: "Napij się wody, to się uspokoisz" czy jakoś tak. Ale szkoda mi biedaczka. Jak on teraz wyzna Kristen, że nigdy nie pójdą do łóżka i, że nie będą mięli dzieci?!
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Dobrze że Tony zrobił te badania. Ale strasznie jest mi go żal... :cry: Sofia i Kristen znów mile spędzają ze sobą czas. ::rad:: Brook jest żałosna. ::plask wczolo: Nie wiem co ona sobie myślała że, Thorn sie nabierze na jej głupie gradki. ::kwasny:: Dobrze że Thorn nie dał sie jej omamić. :: bow ::
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Żal Tony'ego...Szkoda mi go ale mam nadzieję że razem z Kristen nauczą się życ z tą chorobą.O ile Tony powie Kristen ( a musi to zrobic). Jestem fanką Brooke, ale uważam że miłości nie można udowodnic przez seks. I cieszę się że Thorne był rozważny. To na tyle jeżeli chodzi o dzisiejsze odcinki ;) .
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dlaczego Brooke próbowała numeru z bielizną :?: Bo ją do tego Ridge namówił . A dlaczego ją do tego namówił :?: Bo numer z bielizną zawsze działał na niego i Ridge doszedł do wniosku ,że jak ten numer działa na niego to i zadziała na brata . ::rad:: Teraz widać ,że Brooke i Ridge to pokrewne duszę :zeby: Nawet Erick w rozmowię z Thornem to samo stwierdził .
Awatar użytkownika
Olunia

Post autor: Olunia »

Thorne nie dal sie nabrac na numer z bielizną hehe.Ciekawa tylko jestem czy sie naprawde rozejda,a jesli tak to kto bedzie jego następna partnerką.Widzialabym go z Sofhią.
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Ludzie, wyślijmy jakieś paczki z jedzeniem do Stanów, bo tam wszyscy są niedożywieni. Wczoraj Ridge jadł jakiś niebieski plastik, a dzisiaj Tony coś czarnego, chyba długopis 8)

Świetne sceny Brooke z Thornem. Gdy Thorne rzucił Brooke, myślałem, że do czegoś dojdzie, a tu nic :twisted:

Dawno nie było Wielkiej Stefy i Boskiej Sally. Może to tylko cisza przed burzą.
piotrek11

Post autor: piotrek11 »

Thorne mądra decyzja chociaż nie wiem czy ja bym sie nie ugiął przed Brook w tym stroju :twisted: Ridge to chyba nie wie o co kaman ::plask wczolo:.Eric też przypomniał sobie stare czasy małżeństwa z Brook .Szkoda mi Tonego chociaż był zbyt pewny siebie :? Sofia i Kristen pięknie wyglądały . Zabrakło mi w tym odcinku Stephy i Deacona oni od razu by rozruszali towarzystwo :twisted:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nikt nie pamięta o Sofii? Tylko z Kristen Tony ma porozmawiać? ja niestety przgapiłam dzisiejsze odcinki :cry: , ale już wiem mniej więcej co się działo. Jestem zdziwiona, że Tony już zrobił sobie badania i że wynik jest pozytywny :shock: . Cholerka. Muszę to strawić.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Szogunko, jutro na pewno te odcinki pojawią się na youtube, więc sobie obejrzysz :wink: :P
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Superasto. Już się marwiłam, że do poniedziałku mi przyjdzie czekać :mrgreen:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Paulinciu, masz rację, co do Brooke, zgadzam się z Tobą całkowicie.

Ridge dziś był złym doradcą. Ja na jego miejscu radziłbym jej, by na jakiś czas usunęła się od Thorne'a. On powinien ochłonąć po przeżyciach w Big Bear. Pomysł z kuszącą bielizną moim zdaniem był najgorszym pomysłem. To tylko utwierdziło go w swoich przekonaniach. Brooke niestety, tym razem sie nie popisała.
Dobrze, że Tony się przebadał. Szkoda mi go. Teraz się zastanawiam ile kobiet on zaraził. Na pewno Sofię, ale sam wspominał, że miał wiele dziewczyn. Może nawet lepiej, że sofia jeszcze nie wie.
Taylor zachowywała się dziś dosyc poprawnie. Chwilami miałem wątpliwości, czy używa właściwych słów. Ale dobrze, że była wsparciem dla człowieka, który akurat przeżywa dramat. Teraz ona powinna go przekonać, by powiedział prawdę Kristen. Ona na pewno go zrozumie.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Brooke jak zwykle próbowała swych tradycyjnych sztuczek z bielizną, czym tylko jeszcze bardziej udowodniła, jak bardzo jest żałosna i pusta... Na szczęście Thorne sie nie dał :twisted:

Sofia i Kristen jakie przyjaciółki ::loll:: ::jezyk::
Zablokowany