Gra aktorska

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Tony i Kristen grają całkiem dobrze jak na początkujące postacie. ::rad:: Sofia też jest niezła. :serce:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Moim zdaniem bardzo dobrze swoja role odgrywa Sally i Stephanie, pomimo iż nienawidze Stephanie to uważam że umie robić to co ma :roll: Dobrze gra Brooke, Amber, Taylor i czasami Bridget. Natomiast gra Ridge'a, Thorne'a, Ricka i Cj'a jest według mnie najgorsza :!:
Wercia_Taylor

Post autor: Wercia_Taylor »

A według mnie najgorsza jest gra Sopfi i CJ :zmiesz::
Konsti

Post autor: Konsti »

A moim zdaniem .. tam nikt nie potrafi poprawnie grać :D Ale co tam i tak kocham ten serial:P
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Moim zdaniem dobrze gra też Deacon. ::ok::
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Kryśka też nieźle sobie radzi. :zeby:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A zauważyliście, że jak Rick jest wkurzony to mu drgają tak śmiesznie nozdrza? ::jezyk::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Dzięki za spostrzeżenie. Ja niestety nie zauważam wszystkich szczegółów. Teraz napewno się przyjrzę.
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Bez wyrzutów sumienia koronuję Thorna na najgorszego aktora MnS. Jego wyraz twarzy, gesty, sposób w jaki mówi swoje kwestie, wywołują we mnie niesmak. Scena pod drzwiami podczas rozmowy Brooke i Deacona, i ta przy grobie Macy są apogeum jego nieudolności.
Taylor <3
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Moim zdaniem trochę przesadzasz ale dla mnie najlepsza scena była ta pod drzwiami gdy Brooke i Deacon rozmawiali Thorne robił fajne miny ::loll::
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Robił takie, jakby miał zaraz zwymiotować:P
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A mnie się podoba gra Thorna. Ostatnio jest taki aktywny - cały czas się rusza, robi śmieszne miny... Widać, że się wczuwa. ::rad::
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Beja pisze:A mnie się podoba gra Thorna. Ostatnio jest taki aktywny - cały czas się rusza, robi śmieszne miny... Widać, że się wczuwa. ::rad::
Jego gra na pewno rzuca się w oczy. Nie umiem powiedzieć czy to objaw jego nieudolności czy umiejętności. :P Ciekaw jestem tylko czy to jego własna interpretacja, czy np. reżyser krzyczy przez megafon "Winsor, więcej uczuć!" ::jezyk::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Porażką gry tfu aktorskiej było dziś zachowanie Thorna na cmentarzu jak już Macy zniknęła. Ja nie wiem czy mu reż. krzyczy czy postanowił zdobyć nagrodę w nietypowej kategorii, ale 'komediowy' staje się epitetem tego aktora :P
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Co sądzicie o grze aktorskiej Sofii? Moim zdaniem, aktorka gra bardzo sztucznie ... :roll: Przykładem może być scena, w której Sofia dowiedziała się od Tony' ego, że jest nosicielem wirusa HIV. :roll:
ODPOWIEDZ