Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Aha: czy złe jest odebranie ojca tym dzieciom? tak to jest złe, ale Brooke tego nie chce, wie że dałoby się to pogodzić a Ridge mógłby być szczęśliwszy z nią, ale to jest zły czas, może powinna odczekać kilka lat, ale z drugiej strony ile można czekać? Jeśli poprzednio moje zdanie nie było jasne napisze tak: postępowanie Brooke nie jest dobre, ale jest słuszne poparte prawdziwością jej obecnych przekonań.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Do myślenia dla Forumowiczów: i fani i antyfani Brooke piszą głównie o niej. Zwolenicy Taylor skupiają się głównie na rzucaniu obelg w kierunku Logan. Zastanawiające, prawda? I zazwyczaj zwolennicy Taylor piszą o "nieobiektywiźmie fanów Brooke". Czyżby łatwiej było kogoś obrażać, niż chwalić?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Bzdura że chwale Brooke za największe świństwa: krytykowałem ostro jej poczynania co do Amber, czytaj uważniej forum lub powiedz jakie to świństwa może to wytłumacze Ci swój punkt widzenia
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Umiejętność bycia obiektywnym polega na dostrzeganiu nie tylko zalet ani nie tylko wad. Ja w swej ocenie biorę pod uwagę różne aspekty, więc mogę śmiało i nieskromnie przyznać, że potrafię być obiektywny. Tymbardziej, że niegdyś Brooke była moja ulubioną postacią.

[ Dodano: 2007-07-05, 14:44 ]
Adex-fan Brooke pisze:Bzdura że chwale Brooke za największe świństwa: krytykowałem ostro jej poczynania co do Amber, czytaj uważniej forum lub powiedz jakie to świństwa może to wytłumacze Ci swój punkt widzenia
No właśnie ja czytam uważnie każdy post i jakoś nie znalazłem ostrej krytyki Brooke z Twojej strony ::krzyw::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Obecnie mówie o obecnej sytuacji jak brak Ci krytyki co do przeszłości lub przyszłości, podaj mi konkretny przykład w odpowiednim temacie do którego chcesz abym się odniósł. To że kiedyś lubiłeś Brooke nie ma dla mnie znaczenia, bardziej doceniam kto potrafi zrozumieć skąd płyną przekonania Brooke i tu pewnie pojawia się śpiewka Stephanie: z egoizmu -nie lub tylko po części bo główny motyw to (nie seks!) miłość ::krzyw::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

mucha331 pisze:I na przyszłość nie pisz postów typu "w końcu przekonacie się sami kto ma racje-tego jestem pewien", bo to bezsensowne sugerowanie tego, co może być w przyszłości. Jako spoilerowiec powinieneś sobie darować takie teksty...
Największym sugerowaniem tego, co wydarzy się w przyszłości jest Twój avatar, także to Ty powinieneś darować sobie powyższy tekst :wink:

Skupmy się na małżeństwie Ridge'a i Taylor. Wbrew pozorom, oni nigdy nie byli szczęśliwi, zawsze czegoś im brakowało do pełni szczęścia!
Gdy tylko pojawiała się okazja, to Taylor romansowała na boku, a to Ridge interesował się innymi kobietami... Nie ukrywajmy, gdyby nie przedszkole, to małżeństwo już by nie istniało! Ridge do tej pory stanowiłby z Brooke szczęśliwą parę!
Awatar użytkownika
Tęczowy

Brooke i miłość... Jak wyjaśnisz to, że pół roku temu wyznawała Thorne'owi miłość aż do śmierci, ba! Ona nawet wczoraj mówiła, że musi uratować swe małżenstwo z ukochanym mężczyzną, a chwilkę później poszła do Ridge'a i powiedziała mu, że go kocha...

Nie odnoszę się do przyszłości. Zauważyłem tylko, że wielokrotnie piszesz posty typu "sami się o tym przekonacie", "zobaczymy kto miał rację". Przecież to żałosne! Wiadomo, że skoro oglądałeś wszytskie odcinki B&B z przyszłości, to już wiesz, co się wydarzy i takie teksty tylko mogą sugerować innym olbrzymie spoilery.

[ Dodano: 2007-07-05, 14:54 ]
Damians pisze:
mucha331 pisze:I na przyszłość nie pisz postów typu "w końcu przekonacie się sami kto ma racje-tego jestem pewien", bo to bezsensowne sugerowanie tego, co może być w przyszłości. Jako spoilerowiec powinieneś sobie darować takie teksty...
To właśnie Ty zwracasz w tym momencie uwagę na mój avatar ::krzyw:: Poza tym temat avków tego typu był już poruszany wielokrotnie i Oleg chyba wyjaśnił sprawę jasno.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Co do obecnych odcinków: nigdy nie musiałem znać spoilerów aby mieć od początku przekonanie o tej miłości Ridge'a i Brooke 8) Co do innych miłości nikt ich nie neguje: Ridge kocha Taylor, Brooke kochała i Eryka i Thorne'a, ale właśnie co po raz setny podkreślam teraz mówimy w postach o ujawnieniu tej największej miłości, więzi, przeznaczeniu - R&B! Myślałem że jasno się wyrażam :roll:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Nie można kochać dwóch osób równocześnie i chyba dobrze o tym wiesz. A Brooke w ciągu 20 minut wyznała milość dwóm mężczyznom. Jeśli się kogoś kocha, to na zawsze, na dobre i na złe. Już bym przebolał, gdyby Brooke ciągle kręciła się koło Ridge'a, ale to podwójne wyznawanie miłości... Normalnie brak słów.
Awatar użytkownika
Damians

mucha331 pisze: To właśnie Ty zwracasz w tym momencie uwagę na mój avatar ::krzyw:: Poza tym temat avków tego typu był już poruszany wielokrotnie i Oleg chyba wyjaśnił sprawę jasno.
Chodzi mi o coś innego. Nie można zwracać uwagę komuś, że sugeruje co się może wydarzyć w przyszłości, jeśli samemu w "paraduje się" spoilerami ::krzyw:: Jest to zgodne z prawem i tego nie neguję, tylko zwracam uwagę na odrobinę samokrytyki... :wink:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Tyle tylko, że takie avki jak mój sa dozwolone, a rzucanie spoilerami i tekstami je nasuwającymi nie :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

mucha331 pisze:Nie można kochać dwóch osób równocześnie i chyba dobrze o tym wiesz. A Brooke w ciągu 20 minut wyznała milość dwóm mężczyznom. Jeśli się kogoś kocha, to na zawsze, na dobre i na złe. Już bym przebolał, gdyby Brooke ciągle kręciła się koło Ridge'a, ale to podwójne wyznawanie miłości... Normalnie brak słów.
Nie nie wiem tego, skąd bierzesz ta wiedzę? ::cojest:: Warto jednak wnikliwiej czytać co napisałem a więc po raz setny: "teraz mówimy w postach o ujawnieniu tej największej miłości, więzi, przeznaczeniu - R&B" -czy nadal nie po polsku? :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Ale w gruncie rzeczy, właśnie takie avatary są większymi spoilerami niźli sugerowane typu, "wydaje mi się, że " - które de facto też nie łamie regulaminu :wink:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Czerpię to wiedzę z codziennego, normalnego życia :wink: Fajnie by bylo, gdyby Twoja ukochana miała za plecmai innego, ktoremu wyznawałaby miłość ?

Jeśli to taka wielka przeznaczona miłość, to Brooke nie wyznawałaby Thorne'owi miłości w tym samym dniu, co Ridge'owi :wink:

[ Dodano: 2007-07-05, 15:16 ]
Damians pisze:Ale w gruncie rzeczy, właśnie takie avatary są większymi spoilerami niźli sugerowane typu, "wydaje mi się, że " - które de facto też nie łamie regulaminu :wink:
Adex nie pisze "wydaje mi się", tylko "jestem pewien" lub "sami zobaczycie".
piotrek11

Post autor: piotrek11 »

Ale się przyjemnie zrobiło ::ok::
Arjen Robben
Zablokowany