Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

mucha331 pisze:Czerpię to wiedzę z codziennego, normalnego życia :wink: Fajnie by bylo, gdyby Twoja ukochana miała za plecmai innego, ktoremu wyznawałaby miłość ?

Jeśli to taka wielka przeznaczona miłość, to Brooke nie wyznawałaby Thorne'owi miłości w tym samym dniu, co Ridge'owi :wink:

[ Dodano: 2007-07-05, 15:16 ]
Damians pisze:Ale w gruncie rzeczy, właśnie takie avatary są większymi spoilerami niźli sugerowane typu, "wydaje mi się, że " - które de facto też nie łamie regulaminu :wink:
Adex nie pisze "wydaje mi się", tylko "jestem pewien" lub "sami zobaczycie".
No bo jak napisałem jestem pewien, sami zobaczycie bez spoilerów, ale to nie jest spoilerowe to jest moje przekonanie jakie mam od zawsze co do pary R&B.
Można wyznac miłość jednej osobie a tego samego dnia dojść do wniosku że bardziej kocha się drugą osobę. Co do Thorne'a nigdy nie napisałem że nie rozumiem go - ma prawo czuć jak się czuje -nawet wybaczam mu że z nerwami go poniosło niedawno.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Adex-fan Brooke pisze: Można wyznac miłość jednej osobie a tego samego dnia dojść do wniosku że bardziej kocha się drugą osobę
No to wtedy chyba nie jest miłość, tylko zauroczenie, albo fascynacja seksualna
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Zależy w jakim przypadku, przecież że się ktoś odkochał nie znaczy że nie było miłości żadnej. Może nie że ta najprawdziwsza miłość to była :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Marisa

Post autor: Marisa »

Wasze posty mnie dobijają! Nadal jestem rozdartą chusteczką ( :lol: ) i czytam wasze posty bardzo uważnie i w każdym znajduje trochę prawdy i trochę fałszu. Chociaż najgorsze to chyba są te kłótnie o spoilery. Fakt, Adex trochę zaspoilerował, Mucha mógł mu zwrócić uwagę. Ale nie rozumiem, po co Damians się wtrącasz z tym avatarem. Dużo osób na forum ma spoilerowe avy, a jakoś wcześniej Ci to nie przeszkadzało. Na dodatek roztrząsacie tą sprawę w nieodpowiednim temacie. Co do Brooke, każdy z was ma trochę racji. Adex w tym, że Brooke i Ridge'a łączy silna więź, bądź są sobie przeznaczeni. Z Muchą natomiast zgadzam się co do obłudy Brooke, tego, że okłamywała Thorne'a wyznając mu miłość i raniąc wiele osób. Mucha rzeczywiście pisze posty obiektywne, ale to nie jest tak, że Adex nie, bo przecież nie pochwalał zachowania Brooke w stosunku do Amber. Także mianem nieobiektywnych, Mucho, możesz nazywać innych użytkowników, bo są tu tacy. Brooke to tak złożona postać, że każdy będzie oceniać ją inaczej. Nie ma więc sensu się kłócić.

P.S. Jeśli dostane ostrzeżenie za ten post to trudno, musiałam to napisać.
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Mariso ty być może spoilerujesz jeśli piszesz że ja spoileruje ::jezyk:: bo ja przemyślałem to co pisałem i to nie było spoilerowe bo od lat mam takie zdanie.
Awatar użytkownika
Tiril

Adex-fan Brooke pisze:Zależy w jakim przypadku, przecież że się ktoś odkochał nie znaczy że nie było miłości żadnej. Może nie że ta najprawdziwsza miłość to była :roll:
Masz rację, nie w każdym przypadku. Na przykład nastolatki "odkochują" i "zakochują" się z godziny na godzinę. Ale od Brooke jako kobiety dojrzałej można chyba oczekiwać czegoś więcej, odpowiedzialności za swoje słowa i czyny? Zaraz pewnie się dowiem, że nie można jej za nic winić, bo taka jej natura, i cóż na to można poradzić.
Sad but true
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Ale się porobiło! Coraz bardziej goroąco w tym temacie. Przez pewien czas lubiłem Brooke. Gorąco kibicowałem jej związkowi z Thorne'm, ale teraz co ona wyprawia jest nie do pomyślenia. Pierw ryczy w błocie(?), bo ją mąż rzucił. Później go uwodzi. Później znowu beczy przy futrynie z powodu rozpadu jej związku, a później wyznaje Taylor, że kocha jej męża i , że chce go odzyskać. Nie zważa wogóle na uczucia innch. Steph ma racje mówiąc, że Brooke jest egoistką.
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Która z tych osób, co do których Brooke "nie liczy się z ich uczuciami" liczy się lub liczyła z uczuciami Brooke?
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dobre pytanie Roxi! :)
Taylor od dawna jest egoistką a obecnie one obie są po części to fakt, ale mają do tego prawo, Brooke nie wpadło nic do głowy jak jakiejś nastolatce, ona odkrywa w sobie stłumioną prawdziwą miłość.
Awatar użytkownika
Tiril

No, odkrywa ją tak co jakiś czas, za każdym razem do kogoś innego, a nie, sory, Ridge tylko się dubluje w tych wszystkich wiecznych miłościach i przeznaczeniach ::ysz::
Sad but true
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Dzisiaj kocha jednego, za miesiąc drugiego. Za każdym razem mówi, że to jest jej prawdziwa miłość.
Awatar użytkownika
Roxi

Ja już pisałam na forum, że ubolewam, że Rigde, niestety, nie kocha Brooke jak ona jego, a Brooke nie może się pogodzić z tym i nie wie "kiedy ze sceny zejść" aczkolwiek Brooke ostatnio bardzo mi znów podoba jak kiedyś i ładnie z Ridgem wyglądają, jakby taki "powiew śweżości" chociaż ich zwiążek trwał już tyle lat w przeszłosci z przerwami i zdaje mi się, że z czasem Rigde bardziej pokochał Brooke, czyt. w tych póżniejszych z związkach z nią niż w ich wspólnych "początkowyh fazach".
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

dominik pisze:Dzisiaj kocha jednego, za miesiąc drugiego. Za każdym razem mówi, że to jest jej prawdziwa miłość.
Aby oceniać Brooke i jej uczucia trzeba oglądać serial od dobrych paru lat . Brooke zawsze kochała Ridge i zawsze go będzie kochać .
Gdy Caroline umierała na białaczke prosiła Brooke aby ta zaopiekowała się Ridgem
Gdy Taylor umierała na gruźlice ta prosiła Brooke aby zaopiekowała się Ridgem.
Dlaczego one prosiły Logan aby ta była z Ridgem , ponieważ wiedziały co ich naprawdę łączy.
Gdy Brooke wiązała się z Erickiem czy Thornem , Stephani przestrzegała ich ,że związek napewno się rozpadnie , natomiast gdy Logan była z Ridgem nasza kochana Cesarzowa całkowicie innych argumentów używała .
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Proponuję wrócić do tematu ::chytry::
Awatar użytkownika
Roxi

Myślę, że właśnie piszemy na temat.
Zablokowany