Poprostu kocham ten serial. Czasami nawet troche mnie śmieszy. Fajny był ten sen George'a w ostatnim odcinku. W tele tygodniu kilka tygodni temu było napisane że po wakacjach ma być na Polsacie 3 seria Chirirgów.
A czy może ktoś mi podać torrent na 16 odcinek serii 2 czyli ten co przegapiłem we wtorek? Ale w wersji po angielsku bo ściągnąłem wersje francuską chyba A obecnie to ja jeszcze francuskiego nie znam
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie jestem pewien czy oglądałem wszystkie, ale chyba tak bo nie widziałem żeby spali ze sobą.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
To była Kryśka Richie? Wiedziałam, że skaś ją znam Teraz chyba wszyscy niezaspoilerowani czekają na kontynuacje Szkoda, ze tej ręki w pacjencie nie trzymała Allyson, bo nawet jakby pocisk wybuchł, to nie byłoby mi jej szkoda
Super odcinek
Mam pytanie.BARDZO mi zależy.Jaka piosenka leciała w czasie odcinka w tymmomencie co Meredith zaczęła wyjmowacpocisk i chwile przed?Na moment gdy wyobraziła sobie Dereka muzyka zamilkła.Znacie wykonawce,tytuł?Prosze
Odcinek dziś różnił się od poprzednich i trzymał w napięciu, ale szok jak jednak wybuchło to i Meredith odrzucił wybuch -ma ktoś tę scenkę? chciałbym jeszcze raz zobaczyć
Ten odcinek był swietny. Jeszcze żaden tak nie trzymał w napięciu. Szkoda mi było dr Bailey. Za wszelką cenę chciała by jej mąż był przy porodzie. Najlepszy był George: "Widzę główkę, ile włosów"