Post autor: FanStefci »

Muszę to powiedzieć po wczorajszym odcinku - KOCHAM BAILEY!! :serce: ::rad:: Ona jest po prostu cudowna, wczoraj przeszła sama siebie. 8)

Chyba na miejscu George'a też bym jej dał takiego hug'a. :D

No i nareszcie Alex i Izzie skonsumowali długo narastające pożądanie. ::jezyk::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)

Post autor: Tomala »

Poprostu kocham ten serial. Czasami nawet troche mnie śmieszy. Fajny był ten sen George'a w ostatnim odcinku. W tele tygodniu kilka tygodni temu było napisane że po wakacjach ma być na Polsacie 3 seria Chirirgów.

Post autor: FanStefci »

Tomala pisze:W tele tygodniu kilka tygodni temu było napisane że po wakacjach ma być na Polsacie 3 seria Chirirgów.
Ciekawe czy o północy, czy jeszcze troszkę później... :roll:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)

Post autor: Ireth »

Czy możecie mi napisac czy Meredith spala z Georgem?Bo niestety nie oglądałam wielu odcinków z II serii:(

Post autor: Adex-fan Brooke »

A czy może ktoś mi podać torrent na 16 odcinek serii 2 czyli ten co przegapiłem we wtorek? Ale w wersji po angielsku bo ściągnąłem wersje francuską chyba ::kwasny:: A obecnie to ja jeszcze francuskiego nie znam ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Adex,skoro oglądałeś wszystkie odcinki poza tym jednym to pewnie znasz odpowiedx na moje pytanie ::kwasny:: ?

Nie jestem pewien czy oglądałem wszystkie, ale chyba tak bo nie widziałem żeby spali ze sobą.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: maarlenka32 »

Bardzo lubię "Chirurgów"-Izzy jest świetna a Allison głupia
<maarlenka32>

Post autor: Gabra-Sheila »

To była Kryśka Richie? Wiedziałam, że skaś ją znam :zeby: ::jezyk:: Teraz chyba wszyscy niezaspoilerowani czekają na kontynuacje :) Szkoda, ze tej ręki w pacjencie nie trzymała Allyson, bo nawet jakby pocisk wybuchł, to nie byłoby mi jej szkoda :twisted:

Super odcinek ::rad::
Mam pytanie.BARDZO mi zależy.Jaka piosenka leciała w czasie odcinka w tymmomencie co Meredith zaczęła wyjmowacpocisk i chwile przed?Na moment gdy wyobraziła sobie Dereka muzyka zamilkła.Znacie wykonawce,tytuł?Prosze :: bow ::

Odcinek dziś różnił się od poprzednich i trzymał w napięciu, ale szok jak jednak wybuchło to i Meredith odrzucił wybuch -ma ktoś tę scenkę? chciałbym jeszcze raz zobaczyć ::jezyk::

Post autor: wiwi »

Tutaj są wybrane scenki z tego podwójnego odcinka. Na końcu jest scena wybuchu ;) http://youtube.com/watch?v=ff4a9fhwBoQ
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

Super video! Dzięki :)

Dzięki video wiwi odnalazłam piosenke :mrgreen:
Anna Nalick "Breath(2 am):D
http://youtube.com/watch?v=jPz3YaIJkjQ

Post autor: Tomala »

Ten odcinek był swietny. Jeszcze żaden tak nie trzymał w napięciu. Szkoda mi było dr Bailey. Za wszelką cenę chciała by jej mąż był przy porodzie. Najlepszy był George: "Widzę główkę, ile włosów" ::loll::
ODPOWIEDZ