Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Obejrzalem wlasnie wczorajszy odcinek i jestem zachwycony. :D
Stephanie ostatnio jest jaka kocham. 8) Rozlozyla mnie jak poinformowala Brooke o przyjeciu ktore wydaje i wysylajaca Brooke do Paryza. ::rad::
`Nie przekroczysz wiecej progu mojego domu'. 8)
`Europejskie tabloidy juz pisza o Tobie i o Ridge´u, amerykanskie zaraz to podchwyca'. 8)
`Juz nie ma Forrestera ktorego moglabys uwiesc'. 8)
Bossskie teksty. :serce: 8)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Obejrzalem wlasnie wczorajszy odcinek i jestem zachwycony. :D
Stephanie ostatnio jest jaka kocham. 8) Rozlozyla mnie jak poinformowala Brooke o przyjeciu ktore wydaje i wysylajaca Brooke do Paryza. ::rad::
`Europejskie tabloidy juz pisza o Tobie i o Ridge´u, amerykanskie zaraz to podchwyca'. 8)
Dobrze wiesz że ona od lat gada bzdury a podnieca Cię każde złe słowo na Brooke? :roll: Więc wyobrażam sobie jak musisz przeżywać kiedy sytuacja jest na odwrót ::bojesie::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:
Dobrze wiesz że ona od lat gada bzdury a podnieca Cię każde złe słowo na Brooke? :roll: Więc wyobrażam sobie jak musisz przeżywać kiedy sytuacja jest na odwrót ::bojesie::
Podniecaja mnie ciekawsze rzeczy. :zeby:

Lubie jak Stephanie mowi prawde Brooke prosto w oczy bo tylko ona robi to tak swietnie. 8) Dawno juz tego nie bylo, wiec sie teraz ciesze. :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

A to fakt miło jest oglądać ich starcia, ale co do tej prawdy to Stephanie ma poważne luki w pamięci bo gada często bzdury i obelgi na swój użytek, lepiej niech na siebie popatrzy a jeszcze lepiej niech wreszcie pogodzi się z tym że nigdy nie usunie Brooke z życia swojej rodziny 8)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

B@r pisze:
Adex-fan Brooke pisze:

Lubie jak Stephanie mowi prawde Brooke prosto w oczy bo tylko ona robi to tak swietnie. 8) Dawno juz tego nie bylo, wiec sie teraz ciesze. :serce:
W prawde w którą wierzy Stephani , bo rzeczywistość i fakty są całkowicie inne.
Ale przyznam ,że lubię słuchać głupot Stephani , ona mówi to z taką pasją , aż żal mi jej . ::loll::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Thorne okazał się synusiem mamusi, a Taylor napatrzyła się na Cesarzową i kopiuje jej metody atakowania Brooke. Przyznam, że tak idiotycznego śmiechu, to nawet u Stephanie nie pamiętam. Niestety ostatnio znowu wychodzi, że żaden z niej psychiatra. Brooke ostatnio pięknie wygląda. Szkoda, że musi się użerać z tymi Forresterami. :roll: 8)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Macie rację, dzisiejsze odcinki były dosyć nudne.
Nie widziałem, jak mały Eric pobiegł do Deacon'a, spóźniłem się na MnS.
Kristen niexle wypaliła z tym ślubem. Ale dobrze, że poznała tę szokującą prawdę. Szkoda mi ich, ale jeśli oboje sie kochają, to nawet HIV im nie przeszkodzi.
Ridge rzeczywiście dziwnie się zachował. Juz minie przeszkodziło, że zaprosił na kolację, ale dalsza część rozmowy była niepotrzebna.
Szkoda, że jutro prawdopodobnie nie zobaczę MnS.
piotrek11

Post autor: piotrek11 »

Rozbawiło mnie jak cała czwórka Rick,Amber,Bridget i Deacon sie sztucznie zachowywała. Zabawne też było jak zamiast do Ricka "Little D" podbiegl do Deacona ::loll:: Tony powiedział Kristen prawdę :( Jak on sie męczył :( Krisen go kocha więc napewno będzie chciała być z nim :) I skąd nagle Clark nauczył się hiszpańskiego ::cojest:: ::plask wczolo: A Ridge to już wogóle ::cojest:: ::plask wczolo: Co on sobie myśli ::plask wczolo:
Arjen Robben
anita42

Post autor: anita42 »

Sofia przypominała mi dziś z urody Sheilę. Choć jest od niej zdecydowanie ładniejsza. Dlaczego Amber nie jest z Deaconem, kurcze, nie rozumiem co ją powstrzymuje???
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Robi pisze:
B@r pisze:
Adex-fan Brooke pisze:

W prawde w którą wierzy Stephani , bo rzeczywistość i fakty są całkowicie inne.
Ale przyznam ,że lubię słuchać głupot Stephani , ona mówi to z taką pasją , aż żal mi jej . ::loll::
Miałam wrażenie czytając post B@ra, że miał on na celu m.in. zabawnie podsumować to wszystko, a wy odrazu wszystko tak na poważnie odbieracie.
Wątek Kristen i Tonego nudził mnie od samego początku, a teraz zrobił się już nie do zniesienia. Dobrze że dziś troche drgnął do przodu. :roll:

[ Dodano: 2007-07-06, 22:56 ]
LoLex pisze:Thorne okazał się synusiem mamusi, a Taylor napatrzyła się na Cesarzową i kopiuje jej metody atakowania Brooke. Przyznam, że tak idiotycznego śmiechu, to nawet u Stephanie nie pamiętam. Niestety ostatnio znowu wychodzi, że żaden z niej psychiatra. Brooke ostatnio pięknie wygląda. Szkoda, że musi się użerać z tymi Forresterami. :roll: 8)
Nikt jej na siłę tam nie trzyma. Wręcz preciwnie oferują bilety do Paryża. :zeby: Ale ona znowu na nowo uczepiła się Ridga, widać odpowiada jej całe życie użerać się i walczyć z tą rodziną. Thorne w przeciwnienstwie do Brooke wykazał się klasą przy rozstaniu. Wcześniej Brooke tak o niego walczyła, a teraz odrazu się podała mam wrażenie, że było jej to po prostu na rękę robić z siebie ofiarę, no i ma pretekst aby znów molestować Ridga. :zeby:
Taylor natomiast walczy o swoją rodzinę, przeciez nie bedzie się patrzeć jak Brooke znowu niszczy kolejną rodzinę. Pozatym Brooke stosuje w tej chwili chwyty poniżej pasa, a Taylor jak na razie ostrzegała ja tylko aby tego nie robiła.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

annnia pisze: Miałam wrażenie czytając post B@ra, że miał on na celu m.in. zabawnie podsumować to wszystko, a wy odrazu wszystko tak na poważnie odbieracie.
.
No oczywiście był to zwykły komentarz, ale już nie pierwszy tego typu dlatego zadałem mu to pytanie. :roll:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

annnia pisze: Ale ona znowu na nowo uczepiła się Ridga, widać odpowiada jej całe życie użerać się i walczyć z tą rodziną. Thorne w przeciwnienstwie do Brooke wykazał się klasą przy rozstaniu. Wcześniej Brooke tak o niego walczyła, a teraz odrazu się podała mam wrażenie, że było jej to po prostu na rękę robić z siebie ofiarę, no i ma pretekst aby znów molestować Ridga. :zeby:
Też zauważyłam, że Brook uwielbia komplikować sobie życie i stwarzać problemy...Wyzwaniem jest chyba dla niej facet nie osiągalny, który ma żonę,ewentualnie dzieci ::krzyw:: Zawsze to wieksze wyzwanie i próba pokazania "swego wdzięku" -w przypadku Brook oczywiście ::krzyw::
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Nareszcie Tony powiedział Kristen, że ma HIV. Ridge nie potrzebie wtrącał się w rozmowę Kristen i Tonego. I to jegu głupie pytanie: "Zrobił ci coś?" Wywnioskował to po minie Kristen. Clarke nie powinien dzwonić do Taylor i żądać od niej, aby powiedziała Kristen, że Tony ma HIV. Pierwszy odcinek niezbyt ciekawy za to drugi był świetny.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

W ogóle co jeszcze Clarck robi w serialu? Kiedyś w założeiu miał być typem macho, taki supersamiec. Teraz umierał z przerażenia przed Morgan, jak baba wiecznie się mazgai, wtrąca się w nie swoje sprawy i stroi fochy. Już chyba C.J. był lepszy. Tylko co z nim? Bo Kim to wiadomo gdzie wywiało.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

W każdym razie motywację miał dobrą - chciał ochronić zdrowie i życie kobiety.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Zablokowany