Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Amber znów zaczyna tematykę seksualną, po czym stwierdza że nie chce o tym rozmawiać. Szkoda mi i jego i jej. To nie może się dobrze skończyć.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Dzisiejsze odcinki były takie sobie. Szkoda, że Loganównej nie było. Nie jestem jej fanem, ale odcinki z nią były jednak ciekawsze. Strasznie żal mi ich obojga :cry: Chcieliby, ale nie mogą. :cry:
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Niepotrzebnie Amber stała tak długo cała goła przed Deaconem mogła przecież się zakryć, wejść pod prysznic a ona jakby specjalnie jeszcze czekała jak jej Deacon poda ręcznik żałosne... ::plask wczolo:
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Biedny Tony :cry: :cry: :cry: . Strasznie mi go żal :cry: :cry: :cry: .
Kristen też mi żal :cry: . Jej marzenia legły w gruzach :cry: .
Deacon fajnie bawił się z małym Ericem :serce: . Słodko to wyglądało ::jezyk:: ::rad:: .
Rick był okropnie zazdrosny :evil: . Dla niego ważne jest żeby on był zawsze zadowolony :evil: ::plask wczolo: .
Amber jest dziwna ::plask wczolo: . Wylazła spod tego prysznica i stała, a Deacon mógł ją ,,podziwiać'' ::plask wczolo: ::loll:: . Ale za to było śmiesznie ::jezyk:: ::loll:: .
Mi też żal tych dwojga, ale wydaje mi się że chyba w dzisiejszych czasach są już skuteczne metody zabezpieczeń dla osoby z HIV chcącej uprawiać seks z osobą zdrową.
Ostatnio zmieniony 2009-07-10, 22:27 przez Jugolaz, łącznie zmieniany 3 razy.
Milagros

Post autor: Milagros »

Dzisiejsze odcinki trochę nudne :oops:
Bardzo mi żal Tony'ego i Kristen :: bow ::
Najlepsza była scena z małym Thomasem,Erykiem i Ridgem.
Ten chłopiec jest słodki :serce:
Tak samo jak Little D :lol:
Sally to ma pomysły :!:
Ostatnio wszyscy tam robią jakieś przyjęcia.
Najpierw Stephanie,a teraz Sally na cześć Tony'ego.
Mam nadzieję,że Sofia z Clarkiem jakoś wybiją jej z głowy ten pomysł.
A tak na marginesie-odcinki bez Brooke i Stephanie dużo tracą ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No właśnie odcinki bez Brooke to nuda, nawet jej przeciwnicy nie mają porządnie na kogo ponarzekać ::loll:: Sally jak i Stephanie coś odbiło z tym przyjęciem :roll: Fajna była postawa Kristen jak się dowiedziała.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Strasznie mi jest szkoda, że Kristyen i Tony nie będą razem. :cry: :cry: Pasują do siebie. Bardzo mi się podobała postawa Kristen jak się dowiedziała, że Antonio ma HIV. :: bow :: Płakać mi się chciała przy tych senach z Tony'm i Kristen. :cry: Ale Thomas jest słodki. ::krzyw:: Fajna była ta zabawa Decon'a z Little D. :: bow :: Świetna była jeszcze scena jak Amber wyszła z pod prysznica i zobaczyła Deacon'a a nie Rick'a. ::loll:: Zamiast się owinąć ręcznikiem zaraz to Deacon zdąrzył sobie pooglądać co nie co. :zeby: ::loll:: W B&B zapanowała teraz chyba moda na przyjęcia, przedtem Stephanie a teraz Sally. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Byla dzisiaj Tylor??
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Milagros

Post autor: Milagros »

B@r pisze:Byla dzisiaj Tylor??
Tak,była i pocieszała Kristen.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie widziałem dzisiejszych odcinków. Z Waszych postów wynika jednak, że nie było nic szczególnego. Jakby coś, to się zapytam. Powiem tylko, że nie dziwię się zdruzgotanej Kristen - jej marzenia legły w gruzach. A Amber lekko odbiło z tego co piszecie. Tyle komentarzy z Waszych postów.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja widziałem 2 odcinek, ale pierwszy przegapiłem.Zapomniałem, że w sobotę Moda leci po 16 a od Pn do Pt po 17.Ale po postach widzę, że nic ciekawego było w 1 odc.

[ Dodano: 2007-07-07, 21:34 ]
Wątki: Amber,Deacon i Kristen i Tony nudne są.Mam nadzieję, że będzie w poniedziałek Brooke.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Bridget dzisiaj pięknie wyglądala :serce: Chyba najpiękniej w swojej karierze w MnS:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

[shadow=orange]Szkoda, że jej dzisiaj nie widziałem...[/shadow]
Abarek

Post autor: Abarek »

A mnie najbardziej ciekawi w tym filmie wątek Amber i Deacona ... I szkoda, że nie są razem, bo pasują pod każdym względem do siebie...
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Ja myślę, że Amber nie odbiło, tylko że dopiero po chwili "ocknęła" się by zareagować i poprosić o ręcznik.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Zablokowany